Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Hőmérő külső-belső + óra + háttérvilágítás CD7036 / VST-7036

Hőmérő külső-belső + óra + háttérvilágítás CD7036 / VST-7036
Hőmérő külső-belső + óra + háttérvilágítás CD7036 / VST-7036
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Autolife
  • Termékkód: AF102997
  • Mennyiségi egység: darab
3 850Ft
Nettó ár: 3 031Ft

Külső-belső hőmérő órával VST-7036

A VST 7036 autós óra ideális választás minden autótulajdonos számára, aki egy multifunkcionális készüléket keres, amely nem csak az időt, hanem a külső és belső hőmérsékletet is képes megjeleníteni. A könnyen olvasható LCD kijelző, valamint a kék háttérvilágítás biztosítja, hogy sötétben is tökéletesen látható legyen minden információ. A készülék kétoldali ragasztóval könnyedén rögzíthető az autó bármely részén, így a vezető mindig szem előtt tarthatja a fontos adatokat.

A hőmérő funkció -50°C és +50°C közötti mérési tartományban képes pontosan megmutatni a hőmérsékletet, mind Celsius, mind Fahrenheit mértékben. A 3 méteres kábel lehetővé teszi, hogy a külső hőmérő érzékelőt optimális helyen helyezze el, így mindig pontos adatokat kapjon a külső környezet hőmérsékletéről. Az ébresztő funkcióval rendelkező autós óra segítségével soha nem késik el egy fontos találkozóról sem, míg a dátum és idő megjelenítése segít nyomon követni a napirendet.

A VST 7036 autós óra kis méreteivel (134x54x44 mm) könnyen illeszkedik az autó bármely pontjára, anélkül, hogy sok helyet foglalna el, így tökéletes választás azok számára, akik szeretnék autójukat egy hasznos és multifunkcionális eszközzel felszerelni.

A készülék 2db AAA 1,5V-os elemmel működik, mely nem tartozék.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail