Külső műanyag ápolók
Menü
Kosár

Külső műanyag ápolók

Külső műanyag ápolók

Az autó karosszériáján található külső fényezetlen műanyagok többnyire más autóápolási terméket igényelnek, mint a belsők, ugyanis itt a felület jobban ki van téve az időjárás és a közlekedés viszontagságainak. Ellen kell állnia a káros UV sugaraknak, a közlekedésnél keletkezett pornak illetve kondicionáló hatással kell lennie a kezelt felületre. A külső műanyag ápolók visszaadják kisebb-hoszabb ideig a kifakult műanyag elemek eredeti színét, illetve védik a szennyeződésektől. Egy jó műanyag ápoló ellenáll az autómosónak is, ugyanis olyan viaszokat, olajokat és kátrányszármazékokat használnak, amik lepergetik az egyik kemikáliákat a felületről.

Gyártó: Autoglym
Védi és felfrissíti a színét a külső műanyagoknak. Ideális a száraz polírmaradványok eltávolítására. A Bumper & Trim Gel egy könnyen kenhető zselé, ami olyan tisztítószerek és kifinomult védőanya..
5 600 Ft
Nettó ár:4 409 Ft
Gyártó: K2
A festetlen külső műanyag és gumi elemeket újjá varázsolja ez a krém. Pigment tartalma miatt az elszűrkült, kifakult elemek újra feketén fognak ragyogni. Használaható minden festettlen műanyag elemen,..
1 750 Ft
Nettó ár:1 378 Ft
Gyártó: Motip
Mindenféle festetlen külső műanyag elemhez használható. Visszaállítja a külső műanyagok mély fekete színét és fényét. Védi a felületet a visszafakulástól. Fekete színezőanyagot tartalmaz, így hosszú t..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Gyártó: Motip
Kifejezetten műanyag lökhárítókra fejlesztett festék, mely ellenáll a tartós rázkódásnak, az időjárásnak és a hajlításnak is. Különösebb előkészület nélkül kiválóan tapad a lökhárító felületére. Vékon..
3 850 Ft
Nettó ár:3 031 Ft
Gyártó: Moje Auto
Kifejezetten festettlen lökhárítók és egyéb fekete műanyag és sötétszürke elemek ápolására, kondicionálásra alkalmazható spray. Folyamatos használata megakadályozza a műanyag öregedését, a megfakult m..
1 950 Ft
Nettó ár:1 535 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Lökhárító és műanyag elemek ápolására, illetve színfrissítésére szolgáló gél. Turtle Wax Black in a Flash Trim Wax lökhárító ápoló azonnal visszaállítja minden külső műanyag, PVC és gumi felület, car..
3 550 Ft
Nettó ár:2 795 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Visszaállítja a felület eredeti színét és kondicionálja azt. Védi a káros UV sugarak ellen és vizes hatást kölcsönöz a kezelt felületnek. Használható gumiabroncsokhoz, illetve külső festettlen felület..
4 650 Ft
Nettó ár:3 661 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)