Menü
Kosár

Külső műanyag ápolók

Külső műanyag ápolók

A külső műanyagápolók és lökhárító ápoló termékek nélkülözhetetlen eszközei az autótulajdonosoknak, akik szeretnék megőrizni járművük esztétikai állapotát és védelmét a különböző időjárási viszonyok és útviszonyok okozta károsodásokkal szemben. Az autók külső műanyag elemei, beleértve a lökhárítókat, tükrök burkolatait, és az ajtók körüli műanyag részeket, különösen hajlamosak a kiszáradásra, repedezésre és elszíneződésre, ami nem csupán rontja a jármű megjelenését, de az értékét is csökkenti.

A kiváló minőségű külső műanyag ápoló és lökhárító ápoló termékek használata segít visszaállítani ezeknek az elemeknek az eredeti fényét és színét, valamint egy védőréteget képeznek, amely megakadályozza a további károsodásokat. Ezek a termékek kifejezetten úgy lettek kifejlesztve, hogy ellenálljanak az UV-sugárzásnak, esőnek, hónak és a szennyeződéseknek, így hosszabb távon megőrizve a műanyag elemek állapotát és rugalmasságát.

A modern külső műanyag és lökhárító ápoló szerek könnyen alkalmazhatók és gyors megoldást nyújtanak. Alkalmazásuk rendkívül egyszerű, így minden autótulajdonos számára elérhetővé teszik a professzionális szintű karbantartást. Továbbá, ezek a termékek nem csak a megjelenés javítására szolgálnak, hanem hozzájárulnak az autó élettartamának meghosszabbításához is.

Weboldalunkon széles választékban kínálunk külső műanyagápoló és lökhárító ápoló termékeket, melyek között megtalálhatóak a piacon elérhető legjobb márkák termékei. Akár a mindennapi használathoz keres megoldást, akár a különleges igényeket kielégítő professzionális ápolószereket szeretné, nálunk garantáltan megtalálja a tökéletes terméket.

Felkínáljuk vásárlóinknak a legújabb technológiával készült termékeket, amelyek garantálják a kívánt eredményt és hosszú távú védelmet nyújtanak autójuk számára. Böngésszen weboldalunkon, és fedezze fel a külső festetlen műanyag ápoló termékeink széles kínálatát, amelyekkel autója megjelenése újra ragyogni fog és megőrzi értékét az évek során.

Gyártó: Autoglym
Tegye autóját ellenállóbbá a mindennapi kihívásokkal szemben külső műanyag ápoló gél és lökhárító ápoló gél használatával, amelyek kifejezetten a járművek külső műanyag részeinek védelmére és ápolásár..
6 600Ft
Nettó ár:5 197Ft
Gyártó: K2
Fedezze fel a K2 Bono Black lökhárító felújító krémet, amely új életet lehel az autók festetlen külső műanyag és gumi elemeibe. Ez a speciálisan formulázott krém kifejezetten arra lett kifejlesztve, h..
1 750Ft
Nettó ár:1 378Ft
Gyártó: Motip
Fedezze fel a Motip fekete lökhárító felújító krémet, amely az egyik legjobb lökhárító felújító krém a piacon, különösen a festetlen külső műanyag elemek számára. Ez a kiemelkedő termék nem csak vissz..
4 250Ft
Nettó ár:3 346Ft
Gyártó: Motip
Motip műanyag lökhárító festék, amelyet kifejezetten a műanyag lökhárítók egyedi igényeinek tartós felújítására fejlesztettek ki. Ez a speciális festék kitűnő választás azok számára, akik tartós, időj..
3 850Ft
Nettó ár:3 031Ft
Gyártó: Moje Auto
Ismerje meg a legújabb ápoló spray-t, amelyet speciálisan a festetlen lökhárítókra és a fekete, illetve sötétszürke műanyag részekre terveztek. Ez a különleges formula nem csupán ápol és kondicio..
1 950Ft
Nettó ár:1 535Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Black in a Flash Trim & Tyre Wax gél, egy rendkívül hatékony megoldást a lökhárítók és egyéb külső műanyag, PVC, valamint gumi elemek ápolására és színfrissítésére. Ez a különleges gé..
3 550Ft
Nettó ár:2 795Ft
Gyártó: Turtle Wax
Ismerje meg a Turtle Wax Wet N Black terméket, amely újraéleszti és kondicionálja a gumiabroncsokat és a festetlen külső felületeket. Ez a formula nem csak visszaadja a felületek eredeti színét, hanem..
4 650Ft
Nettó ár:3 661Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail