Külső műanyag ápolók
Menü
Kosár

Külső műanyag ápolók

Külső műanyag ápolók

Az autó karosszériáján található külső fényezetlen műanyagok többnyire más autóápolási terméket igényelnek, mint a belsők, ugyanis itt a felület jobban ki van téve az időjárás és a közlekedés viszontagságainak. Ellen kell állnia a káros UV sugaraknak, a közlekedésnél keletkezett pornak illetve kondicionáló hatással kell lennie a kezelt felületre. A külső műanyag ápolók visszaadják kisebb-hoszabb ideig a kifakult műanyag elemek eredeti színét, illetve védik a szennyeződésektől. Egy jó műanyag ápoló ellenáll az autómosónak is, ugyanis olyan viaszokat, olajokat és kátrányszármazékokat használnak, amik lepergetik az egyik kemikáliákat a felületről.

Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM LÖKHÁRÍTÓ ÁPOLÓ Védi és felfrissíti a színét a külső műanyagoknak. Ideális a száraz polírmaradványok eltávolítására. A Bumper & Trim Gel egy könnyen kenhető zselé, ami olyan tisztítós..
5 600 Ft
Nettó ár:4 409 Ft
Lökhárító feljújító krém 200ml K2 Bono Black Lökhárító feljújító krém 200ml K2 Bono Black
Új termék
Gyártó: K2
Lökhárító és gumifelújító krémA festetlen külső műanyag és gumi elemeket újjá varázsolja ez a krém. Pigment tartalma miatt az elszűrkült, kifakult elemek újra feketén fognak ragyogni. Használaható min..
1 350 Ft
Nettó ár:1 063 Ft
Gyártó: Motip
Fekete lökhárító felújító krém/műanyag ápolóMindenféle festetlen külső műanyag elemhez használható. Visszaállítja a külső műanyagok mély fekete színét és fényét. Védi a felületet a visszafakulástól. F..
3 450 Ft
Nettó ár:2 717 Ft
Gyártó: Grass
Univerzális matt ápoló spray Professzionális ápolószer műszerfal, festetlen lökhárító, abroncs, bőr, fa műanyag, gumi tisztításásra, polírozására, ápolására alkalmazható. Megtartja a kezelt felület..
1 750 Ft
Nettó ár:1 378 Ft
Gyártó: Motip
Fekete színű lökhárító festékKifejezetten műanyag lökhárítókra fejlesztett festék, mely ellenáll a tartós rázkódásnak, az időjárásnak és a hajlításnak is. Különösebb előkészület nélkül kiválóan tapad ..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Gyártó: Moje Auto
Lökhárító ápoló sprayKifejezetten festettlen lökhárítók és egyéb fekete műanyag és sötétszürke elemek ápolására, kondicionálásra alkalmazható spray. Folyamatos használata megakadályozza a műanyag öreg..
1 520 Ft
Nettó ár:1 197 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax - Külső műanyag ápoló Lökhárító és műanyag elemek ápolására, illetve színfrissítésére szolgáló gél. Turtle Wax Black in a Flash Trim Wax lökhárító ápoló azonnal visszaállítja minden kül..
2 450 Ft
Nettó ár:1 929 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Gumiaborcs- és műanyagápolóVisszaállítja a felület eredeti színét és kondicionálja azt. Védi a káros UV sugarak ellen és vizes hatást kölcsönöz a kezelt felületnek. Használható gumiabroncsokhoz, illet..
3 850 Ft
Nettó ár:3 031 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)