Menü
Kosár

Kendők

Kendők

Egy autóápolást nem lehet kendő nélkül végezni! Ráadásul minden tisztítási fázisra legalább egy kendőre szükség van, amennyiben alaposak szeretnénk lenni. Kendő és kendő között rengeteg különbség van a felhasználási módját tekintve. Még egy egymáshoz hasonló tapintású kendő is különböző felhasználásra alkalmazható. Míg az egyik inkább nedvszívó, addig a másik portörlő. A kínálatunkban nem csak szárad, de  nedves kendőt is egyaránt talál.

Gyártó: Kajaba
Kifejezetten polír szerek, bőrtisztító balzsamok és egyéb autós savmentes kemikáliák felhordására használható szivacs. Jelentősen megkönnyíti az egyenletes felhordást. Kíméletes a felülethez. A bújtat..
1 200Ft
Nettó ár:945Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Aqua-Dry egy kivételes szintetikus zergebőr kendő, amely megőrzi és még túlszárnyalja a természetes szarvasbőrök tulajdonságait. Kiemelkedően hatékony nedvszívó képességgel rendelkezik, és..
7 990Ft
Nettó ár:6 291Ft
Gyártó: Autoglym
A mikrószálas anyag egyedi kivitelezése, nagyban segít a tökéletes végeredmény elérésében, polírozás és tisztítás után. A rendkívül könnyen használható, kiváló nedvszívó képességű kendővel, minden fel..
5 200Ft
Nettó ár:4 094Ft
Gyártó: Autoglym
A járművek belseje gyakran tűnik piszkosnak. Por halmozódik fel a műszerfalon, műszereken és csúnya filmréteg alakul ki az üveg belső felületén. Nem mindig van idő az autó belsejének alapos, samponos ..
5 300Ft
Nettó ár:4 173Ft
Gyártó: Autoglym
Figyelem: Ügyeljen arra, hogy a kendő ne akadjon bele semmilyen kiálló részbe, mert elszakadhat.Mérete: 60x60cm ..
9 200Ft
Nettó ár:7 244Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym InstaDry egy szuper nedvszívó, speciális bevonattal ellátott mikroszálas törlőkendő. A Viledával együttműködve született meg ez a szuper nedvszívó, PVA bevonatos törlőkendő. Az InstaD..
7 900Ft
Nettó ár:6 220Ft
Gyártó: M.N.C.
A legkíméletesebb ápolási segédeszközök egyike ez a mikroszálas tisztító szett. Többféle eszköz egy csomagban, hogy minden tisztítandó felülethez hozzáférjen és 100%-osan meg tudja tisztítani őket. Pu..
3 450Ft
Nettó ár:2 717Ft
Gyártó: Kajaba
Kiemelkedően puha és kíméletes extra nagy méretű autótörlő kendő, mely a legigényesebb autóápolás kedvelőinek is megfelelő minőséget biztosít. Nagy nedvszívó képességgel rendelkezik. Felülete mikroszá..
7 990Ft
Nettó ár:6 291Ft
Gyártó: Kajaba
Prémium minőségű, erős felszívó képességű rendkívül puha felületű mikroszoszálas autótörlő kendő, mely segítségével az autó karosszériájáról a nedvesség nagy hatékonysággal és kíméletesen eltávolíthat..
5 350Ft
Nettó ár:4 213Ft
Gyártó: Kajaba
Prémium minőségű, erős felszívó képességű rendkívül puha felületű mikroszoszálas autótörlő kendő, mely segítségével az autó karosszériájáról a nedvesség nagy hatékonysággal és kíméletesen eltávolíthat..
4 990Ft
Nettó ár:3 929Ft
Bel- és kültéri mikroszálas törlőkendő K2 Moli 40 x 40 cm Bel- és kültéri mikroszálas törlőkendő K2 Moli 40 x 40 cm
Új termék
Gyártó: K2
A K2 MOLI egy szuper nedvszívó, finom mikroszálas anyag, sokoldalúan felhasználható. A mérete miatt tökéletesen használható beltéri takarításhoz is. Nem csak a nedvességet szívja kiválóan, hanem portö..
1 550Ft
Nettó ár:1 220Ft
Gyártó: M.N.C.
Nélkülözhetetlen eszköz minden autós számára a csapadékosabb időszakban ez a multifunkciós ablaktisztító és jégkaparó eszköz. A hideg időjárás okozta jégképződésre és páralecsapódásra is kiváló megold..
2 950Ft
Nettó ár:2 323Ft
Gyártó: Lampa
Szuper nedvszívó szintetikus törlőkendő. Elsősorban autók karosszériájának szárazra törlésére lett kifejlesztve, de magas hő ellenálló képességének köszönhetően a háztartási munkák során is megállja a..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: Mannol
Nagyon jó minőségű német termék. Alkalmas gépkocsik takarítására, szárazolására, illetve használható a háztartásban is. Nagyon jól lehet vele üveget tisztítani, illetve portalanítani. Nedves és száraz..
750Ft
Nettó ár:591Ft
Gyártó: 4Cars
Autóápolásnál és háztartásban is egyaránt használható. Elsősorban portörlésre, illetve autóbelső takarításra ajánlanám. A különböző színű kendők segítségével könnyedén be lehet sorolni, hogy mit mire..
1 250Ft
Nettó ár:984Ft
Gyártó: HD
Univerzális mikroszálas törlőkendő. Ez a kendő használható a karosszéria külső illetve autó belsejében is. Nagy méretű, így nagyobb felületek is könnyedén kezelhetők vele. Nem szöröl. Elsősorban porta..
750Ft
Nettó ár:591Ft
Gyártó: 4Cars
Speciálisan üvegtisztításra kialkított kendő.Használata után foltmentes tiszta felület érhető el üvegen. A kendő a szélvédő belső felületén szárazon is használható, ugyanis eltávolítja a zsíros sz..
750Ft
Nettó ár:591Ft
Gyártó: Turtle Wax
Szöszmentes prémium minőségű, extra vastag polírozó kendő, mely nagyon kíméletesen bánik a fényezéssel. Nagy méretének köszönhetően gyorsan és kényelmesen lehet vele fényesíteni illetve polírozni. Bef..
2 350Ft
Nettó ár:1 850Ft
Gyártó: Mannol
Mikroszálas polírozó kendő, amely alkalmas fényezett, lakozott felületeken keletkezett enyhébb sérülések, karcolások eltávolítására. A kendő önmagában nem távolít el karcolásokat mindenképen szükséges..
850Ft
Nettó ár:669Ft
Gyártó: Turtle Wax
Fényezés szárazratörlésére alkalmazható, kiváló minőségű, nedvszívó kendő. EA sűrű szövésű 3D-s szerkezetű rendivül puha, vastag és nagy nedvszívóképességgel rendelkező mikroszálas kendő. Ez a szárító..
2 750Ft
Nettó ár:2 165Ft
Kendő, mikroszálas, univerzális 30x30cm HH-6773 Kendő, mikroszálas, univerzális 30x30cm HH-6773
-25 %
Gyártó: OEM
Általános célú mikroszálas törlőkendő, mely tökéletesen használható a háztartásban és az autóápolásnál is. Portörlésre kifejezetten alkalmas. Kisebb sarkok, farcok áttörlésére alkalmazható. Különféle ..
300Ft 400Ft
Nettó ár:236Ft
Kendő, műselyem 40x35cm Turtle Wax FGX400TD Kendő, műselyem 40x35cm Turtle Wax FGX400TD
-32 %
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Strandard Synthetic kendő egy nedvszívó és egyben fényesítő kendő. Autóápolási műveletek befejező szakaszához ajánljuk. Kicsit hasonlít a szarvasból kendőre, de ennek homogénabb a felület..
990Ft 1 450Ft
Nettó ár:780Ft
Kendő, polírozó 32x32cm Bonus Pro
-56 %
Gyártó: OEM
Ár/érték arányban az egyik legjobb választás autó polírozásra. Hatékonyan polírozható vele bármilyen karosszéria, fényszóró, ékszer, óra stb…Megfelelő használatához polírszerre vagy egyéb tisztító..
200Ft 450Ft
Nettó ár:157Ft
Gyártó: Turtle Wax
Szuper nedveszívó képeséggel rendelkező szintetikus szarvasbőr kendő, mely a szarvasbőr minden pozitív tulajdonásgával rendelkezik. A TW Easy Glide PVA már előre megnedvesített és használatra kész, kö..
1 750Ft
Nettó ár:1 378Ft
Gyártó: Automax
Kifejezettem beltéri, műszerfalápolásra optimalizált mikroszálas prémium törlőkendő. Háztartásban és autóápolás terén is kiválóan használhatóPor- és félzsíros szennyeződések eltávolítására al..
950Ft
Nettó ár:748Ft
Gyártó: 4Cars
Autóápolás utolsó műveleteként érdemes használni ezt a fényesítő kendőt, mely igen magas fényt ad a polírozott felületnek.Waxok, políranyagok maradványainak eltüntetésere kiváló. Nem karcolja a fe..
1 200Ft
Nettó ár:945Ft
Gyártó: Lampa
Kis méretű, ezáltal a nehezen hozzáférhető helyen tisztítására és portalanítására alkalmazható. Kifejezetten autóápolásra optimizálva. Hatékonyan távolítja el a port, akár vegyszer nélkül is.  Mű..
750Ft
Nettó ár:591Ft
Tételek: 1 - 27 / 40 (2 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail