Kendők
Menü
Kosár

Kendők

Kendők

Egy autóápolást nem lehet kendő nélkül végezni! Ráadásul minden tisztítási fázisra legalább egy kendőre szükség van, amennyiben alaposak szeretnénk lenni. Kendő és kendő között rengeteg különbség van a felhasználási módját tekintve. Még egy egymáshoz hasonló tapintású kendő is különböző felhasználásra alkalmazható. Míg az egyik inkább nedvszívó, addig a másik portörlő. A kínálatunkban nem csak szárad, de  nedves kendőt is egyaránt talál.

Gyártó: Kajaba
Kifejezetten polír szerek, bőrtisztító balzsamok és egyéb autós savmentes kemikáliák felhordására használható szivacs. Jelentősen megkönnyíti az egyenletes felhordást. Kíméletes a felülethez. A bújtat..
850 Ft
Nettó ár:669 Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Aqua-Dry egy szintetikus zergebőr kendő, ami egyedi struktúrájával felülmúlja a természetes szarvasbőrök tulajdonságait. Kiemelkedő nedvszívó képességgel rendelkezik. Egy normál szarvasbőr..
7 990 Ft
Nettó ár:6 291 Ft
Gyártó: Autoglym
A mikrószálas anyag egyedi kivitelezése, nagyban segít a tökéletes végeredmény elérésében, polírozás és tisztítás után. A rendkívül könnyen használható, kiváló nedvszívó képességű kendővel, minden fel..
5 200 Ft
Nettó ár:4 094 Ft
Gyártó: Autoglym
A járművek belseje gyakran tűnik piszkosnak. Por halmozódik fel a műszerfalon, műszereken és csúnya filmréteg alakul ki az üveg belső felületén. Nem mindig van idő az autó belsejének alapos, samponos ..
5 300 Ft
Nettó ár:4 173 Ft
Gyártó: Autoglym
    Figyelem: Ügyeljen arra, hogy a kendő ne akadjon bele semmilyen kiálló részbe, mert elszakadhat. Mérete: 60x60cm  ..
9 200 Ft
Nettó ár:7 244 Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym InstaDry egy szuper nedvszívó, speciális bevonattal ellátott mikroszálas törlőkendő. A Viledával együttműködve született meg ez a szuper nedvszívó, PVA bevonatos törlőkendő. Az InstaD..
7 900 Ft
Nettó ár:6 220 Ft
Gyártó: M.N.C.
A legkíméletesebb ápolási segédeszközök egyike ez a mikroszálas tisztító szett. Többféle eszköz egy csomagban, hogy minden tisztítandó felülethez hozzáférjen és 100%-osan meg tudja tisztítani őket. Pu..
3 450 Ft
Nettó ár:2 717 Ft
Autótörlő kendő, extra nagy és vastag 90 x 60cm / 600g/m2 KJA CW 4991
-25 %
Gyártó: Kajaba
Kiemelkedően puha és kíméletes extra nagy méretű autótörlő kendő, mely a legigényesebb autóápolás kedvelőinek is megfelelő minőséget biztosít. Nagy nedvszívó képességgel rendelkezik. Felülete mikroszá..
5 990 Ft 7 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Gyártó: Kajaba
Prémium minőségű, erős felszívó képességű rendkívül puha felületű mikroszoszálas autótörlő kendő, mely segítségével az autó karosszériájáról a nedvesség nagy hatékonysággal és kíméletesen eltávolíthat..
2 850 Ft
Nettó ár:2 244 Ft
Gyártó: Kajaba
Prémium minőségű, erős felszívó képességű rendkívül puha felületű mikroszoszálas autótörlő kendő, mely segítségével az autó karosszériájáról a nedvesség nagy hatékonysággal és kíméletesen eltávolíthat..
4 990 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Gyártó: Vileda
A Vileda PVAmicro Max ideális nagy méretű felületek csíkmentes szárításához, így pl. a tökéletes kendő járművek megszárításához mosásukat követően. Emellett a járművek utasterének, króm felületeinek t..
2 780 Ft
Nettó ár:2 189 Ft
Gyártó: M.N.C.
Nélkülözhetetlen eszköz minden autós számára a csapadékosabb időszakban ez a multifunkciós ablaktisztító és jégkaparó eszköz. A hideg időjárás okozta jégképződésre és páralecsapódásra is kiváló megold..
2 950 Ft
Nettó ár:2 323 Ft
Gyártó: Lampa
Szuper nedvszívó szintetikus törlőkendő. Elsősorban autók karosszériájának szárazra törlésére lett kifejlesztve, de magas hő ellenálló képességének köszönhetően a háztartási munkák során is megállja a..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Mannol
Nagyon jó minőségű német termék. Alkalmas gépkocsik takarítására, szárazolására, illetve használható a háztartásban is. Nagyon jól lehet vele üveget tisztítani, illetve portalanítani. Nedves és száraz..
750 Ft
Nettó ár:591 Ft
Gyártó: 4Cars
Autóápolásnál és háztartásban is egyaránt használható. Elsősorban portörlésre, illetve autóbelső takarításra ajánlanám. A különböző színű kendők segítségével könnyedén be lehet sorolni, hogy mit mire..
1 050 Ft
Nettó ár:827 Ft
Gyártó: 4Cars
Speciálisan üvegtisztításra kialkított kendő. Használata után foltmentes tiszta felület érhető el üvegen. A kendő a szélvédő belső felületén szárazon is használható, ugyanis eltávolítja a zsíros szenn..
550 Ft
Nettó ár:433 Ft
Gyártó: 4Cars
Elsősorban kárpittisztításra optimalizált kendő, mely pamut és műszál keverékéből áll össze. Nem nedvszívó, így kiválóan alkalmazható üveg, plexi, műanyag, bőr, fém és egyéb kemény felületek tisztítás..
650 Ft
Nettó ár:512 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Szöszmentes prémium minőségű, extra vastag polírozó kendő, mely nagyon kíméletesen bánik a fényezéssel. Nagy méretének köszönhetően gyorsan és kényelmesen lehet vele fényesíteni illetve polírozni. Bef..
2 350 Ft
Nettó ár:1 850 Ft
Gyártó: Mannol
Mikroszálas polírozó kendő, amely alkalmas fényezett, lakozott felületeken keletkezett enyhébb sérülések, karcolások eltávolítására. A kendő önmagában nem távolít el karcolásokat mindenképen szükséges..
650 Ft
Nettó ár:512 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Fényezés szárazratörlésére alkalmazható, kiváló minőségű, nedvszívó kendő. EA sűrű szövésű 3D-s szerkezetű rendivül puha, vastag és nagy nedvszívóképességgel rendelkező mikroszálas kendő. Ez a szárító..
2 750 Ft
Nettó ár:2 165 Ft
Kendő, polírozó 32x32cm Bonus Pro
-56 %
Gyártó: OEM
Ár/érték arányban az egyik legjobb választás autó polírozásra. Hatékonyan polírozható vele bármilyen karosszéria, fényszóró, ékszer, óra stb… Megfelelő használatához polírszerre vagy egyéb tisztító..
200 Ft 450 Ft
Nettó ár:157 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Szuper nedveszívó képeséggel rendelkező szintetikus szarvasbőr kendő, mely a szarvasbőr minden pozitív tulajdonásgával rendelkezik. A TW Easy Glide PVA már előre megnedvesített és használatra kész, kö..
1 750 Ft
Nettó ár:1 378 Ft
Gyártó: Grass
Univerzális törlőkendő, mely közepes nedvszívó képességgel rendelkezik, inkább befejező munkákhoz, illetve portörlésre ajánljuk. Hatékonyan vonzza a kisebb szennyeződéseket. A kendő alkalmas waxok, po..
650 Ft
Nettó ár:512 Ft
Gyártó: Automax
Kifejezettem beltéri, műszerfalápolásra optimalizált mikroszálas prémium törlőkendő. Háztartásban és autóápolás terén is kiválóan használható Por- és félzsíros szennyeződések eltávolítására al..
950 Ft
Nettó ár:748 Ft
Gyártó: Lampa
Pillanatok alatt felszívja a nedvességet–megszünteti és megakadályozza az ablakok,szélvédők, tükrök, szemüvegek,és munkabiztonsági sisakok védőüvege belső felületének bepárásodását és elhomályosodását..
650 Ft
Nettó ár:512 Ft
Gyártó: 4Cars
Autóápolás utolsó műveleteként érdemes használni ezt a fényesítő kendőt, mely igen magas fényt ad a polírozott felületnek. Waxok, políranyagok maradványainak eltüntetésere kiváló. Nem karcolja a felül..
1 100 Ft
Nettó ár:866 Ft
Gyártó: Lampa
Kis méretű, ezáltal a nehezen hozzáférhető helyen tisztítására és portalanítására alkalmazható. Kifejezetten autóápolásra optimizálva. Hatékonyan távolítja el a port, akár vegyszer nélkül is.  Mű..
750 Ft
Nettó ár:591 Ft
Tételek: 1 - 27 / 40 (2 oldal)