Menü
Kosár

Egyéb karbantartók

Egyéb karbantartók

Minden olyan terméket tettünk ebbe a kategóriába, melyre nem illik egy termékcsoportunk sem. Többnyire különleges karbantartókat talál ebben a kategóriában. A szereléshez néha elengedhetetlenen vegyik kellékeket is beleértve.

Akuvit 78ml akkumulátor regeneráló folyadék
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
Alkalmazásával javul a hidegindító képesség, kevesebbszer kell a savszintet utántölteni, növekszik az élettartam. Egyszeri kezelés elegendő!Használata: Tekerje le az akkumulátorról a záródugót. ..
1 200Ft
Nettó ár:945Ft
Alkohol spray 100% 300 ml AM Alkohol spray 100% 300 ml AM
Legjobban keresett -15 %
Gyártó: AM
A 100% alkohol spray kiváló tisztító, zsírtalanító hatású. Eltávolítja a zsíros, olajos szennyeződéseket, tisztítja a fém, üveg felületeket. Elektronika berendezések (tv, fax, fénymásoló, számítógép, ..
1 580Ft 1 850Ft
Nettó ár:1 244Ft
Gyártó: Moje Auto
Olajcseréknél használható belső motormosó, melyet úgy fejlesztettek ki, hogy a keletkezett lerakódásokat eltávolítsa, de a tömítéseket nem bántja. Nagyon hatákonyan visszaállítja a motor teljesítményé..
1 350Ft
Nettó ár:1 063Ft
Gyártó: Mannol
Ezt a motormosó azért fejlesztették ki, hogy a motor belsejében keletkezett olajlerakódásokat eltávolítsa, illetve a motor használatával járó kopásokból hátramaradt részecskéket és  szennyeződése..
850Ft
Nettó ár:669Ft
Gyártó: Mannol
Leather Repair Kit – kényelmes és könnyen használható készlet természetes és műbőrből és vinilből készült felületek helyreállításához. Használható mind az autók belső kárpitjainak és paneleinek javítá..
3 880Ft
Nettó ár:3 055Ft
Gyártó: Mannol
Szíjfeszítő – eszköz a hajtószíjak ápolására: gyorsan, biztonságosan és hatékonyan megszünteti az idegen hangokat (csikorgás, fütyülés stb.) és a szíjak elcsúszását, megtisztítja a szennyeződésektől, ..
1 280Ft
Nettó ár:1 008Ft
Gyártó: AM
Felújítja a régi ékszíjat, megtisztítja a szennyeződéstől. Tapadó felületet biztosít. Az ékszíj hatékony marad, nem keményedik. Egyformán hatásos nedves, hideg, meleg környezetben is. Minden típusú sz..
1 120Ft
Nettó ár:882Ft
Elektro gél, elektromos csatlakozások kenésére 100ml Technicqll M-874
-50 %
Gyártó: Technicqll
Elektro gél elektromos csatlakozásokhoz.Kifejezetten elektromos rendszerek kontaktikus kapcsolatára használható elektró-vezető gél, mely hosszútávú, oxidációmentes kapcsolatot tartó a elektron lea..
1 990Ft 3 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: VMD
Multifunkciós fagyasztó spray, mely használható ipari célra, illetve összetevőinek köszönhetően egészségügyi célokra is. Ipari céloknél jól jön csavarlazátásra, beszorult alkatrészek kielemésére, rágó..
2 250Ft
Nettó ár:1 772Ft
Gyártó: Motip
Hatékony eszköz a rozsdás vagy odatapadt kötések meglazítására. A termék irányított permetsugarat lövell ki magából. Rövid idő alatt -50°C-ra csökkenti a kezelt felületet. A permetnek szobahőmérsékl..
3 120Ft
Nettó ár:2 457Ft
Gyártó: AM
Téli, vizes, havas, jeges útviszonyokra optimalizált tapadást segítő spray. A folyékony hólánc átmeneti csúszós akadályok "leküzdésére" használható, mint pl. egy csúszós emelkedőn való le,- illetve fe..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: Motip
Dízel részecskeszűrő tisztító hab, mely segítségével a részecskeszűrő rendszerben összegyűlt korom- és hamulerakódás szétszerelés nélkül történő eltávolítására szolgáló anyag. Kizárólag professzionáli..
2 990Ft
Nettó ár:2 354Ft
Gyártó: Mannol
A Mannol DPF tisztító hab a szennyezett részecskeszűrők tisztítására használható, mely az autókban meghibásodást vagy jelentős teljesítménycsökkenést okoz. A DPF tisztító hab visszaállítja a részecske..
2 350Ft
Nettó ár:1 850Ft
Gyártó: AM
Gyorsan és megbízhatón felfed mindenfajta szivárgást, legyen szó gumiabroncsról, háztartási gázról, klíma gázról, szén-dioxidról, dinitrogén-oxidról, földházról, probán-butánról, acetilénről, nitrogén..
1 680Ft
Nettó ár:1 323Ft
Gumijelölő kréta, sárga Sisa RAIDEX / ATS Gumijelölő kréta, sárga Sisa RAIDEX / ATS
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
Gumi jelölésére alkalmazható sárga színű kréta. A gumik leszerelése után érdemes megjelölni ezzel a krétával, hogy melyik gumi melyik keréken volt.Gyűjtő csomagolás: 12db A feltűntetett ár darab..
500Ft
Nettó ár:394Ft
Isopropil alkohol 98% 1000ml VMD 17289L
-13 %
Gyártó: VMD
A 98%-os tisztaságú, vízmentes Isopropyl alkohol egy sokoldalúan használható vegyi anyag, amely kiválóan alkalmas általános tisztítási feladatokra. Ez a magas tisztaságú Isopropyl alkohol különösen ha..
2 650Ft 3 050Ft
Nettó ár:2 087Ft
Gyártó: Permatex
A Permatex Prussian Blue nem száradó, kék színű, olajos paszta típusú pigment az eltérések és a magas pontok azonosítására foltokkal a felszerelendő precíziós alkatrészekre (pl.fogaskerek csapágyak, s..
3 250Ft
Nettó ár:2 559Ft
Gyártó: Mannol
Komplex tisztító folyadék, mely megtisztítja a katalizátort a lerakódott szennyeződésektől, továbbá az égési rendszerben megtisztítja a szelepeket, a dugattyúgyűrűket. Eltávolítja a lerakódott szénmar..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: Motip
Különösen kopásálló, fémmentes kerámia tartalmú kenőspray. Olyan felületek kezelésére, illetve kenésére szolgál, melyek nagy teherbírásnak és/vagy magas hőmérsékletnek vannak kitéve. Megakadályozza a ..
3 520Ft
Nettó ár:2 772Ft
Gyártó: Mannol
Kifejezetten fém láncok, elsősorban motorkerékpárok, kerékpárok és egyéb ipari láncok tisztítására, zsírtalanítására alkalmazható spray. Különösen ajánlott használata újrazsírozás vagy olajozás előtt,..
1 150Ft
Nettó ár:906Ft
Gyártó: Mannol
A direkt-sport szűrők elengedhetetlen kelléke. A sport szűrőknek impregnálva kell lennie, hogy hatékonyan védjék a motor belsejét, de közben kellő levegőt átengedjenek. Ez az olaj spray kiemelkedő tap..
1 400Ft
Nettó ár:1 102Ft
Gyártó: HD
A sport levegőszűrőket, azaz a direkt-szűrőket 10.000Km-ként vagy évente tisztítani illetve olajozni szükséges. Ezek a levegőszűrők közel tízszer tovább használhatók, mint a hagyományos szűrők, cseréj..
4 850Ft
Nettó ár:3 819Ft
Gyártó: AM
A porpisztoly kiválóan alkalmas nehezen hozzáférhető helyek tisztítására. A vivőanyag a szórófejet elhagyva azonnal gáz halmazállapotúvá válik, nagy nyomást fejt ki. kiadós és kémiailag rendkívül tisz..
1 950Ft
Nettó ár:1 535Ft
Gyártó: HB Body
RO-55 rozsdaoldó és átalakító tulajdonsággal rendelkezik Foszforsav alapú készítmény, amely kationos felületaktív anyagokat tartalmaz. A fémfelületeket zsírtalanítja, rozsdátlanitja, tisztítja, foszfá..
1 750Ft
Nettó ár:1 378Ft
Gyártó: HB Body
RO-55 rozsdaoldó és átalakító tulajdonsággal rendelkezik Foszforsav alapú készítmény, amely kationos felületaktív anyagokat tartalmaz. A fémfelületeket zsírtalanítja, rozsdátlanitja, tisztítja, foszfá..
1 100Ft
Nettó ár:866Ft
Gyártó: HB Body
Ro-55 már 1980-an óta létező rendkívül hatékony és közkedvelt rozsdaoldó és rozsdaátalakító szer. Az új koncentráltabb formula, melyet kizárólag csak ez a sprays változat tartalmaz, még erősebb, mint ..
2 150Ft
Nettó ár:1 693Ft
Gyártó: K2
A K2 DERUSTO TOTAL GEL egy professzionális rozsdaeltávolító zselés konzisztenciájú, amely nem folyik le a függőleges felületekről. Gyorsan és hatékonyan eltávolítja a rozsdát minden típusú fémről. Viz..
1 250Ft
Nettó ár:984Ft
Tételek: 1 - 27 / 34 (2 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail