Menü
Kosár

Folyékony hólánc spray 300 ml AM

Folyékony hólánc spray 300 ml AM
Folyékony hólánc spray 300 ml AM
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: AM
  • Termékkód: AF101277
  • Mennyiségi egység: darab
1 990Ft
Nettó ár: 1 567Ft

Folyékony hólánc spray 300 ml AM

Téli, vizes, havas, jeges útviszonyokra optimalizált tapadást segítő spray. A folyékony hólánc átmeneti csúszós akadályok "leküzdésére" használható, mint pl. egy csúszós emelkedőn való le,- illetve felmenetel, vagy jeges útszakaszon lévő közlekedés, esetleg kisebb elakadás. A folyékony hólánc egy gyanta szerű anyagot képez a gumiabroncs felületén, mely a megtett kilométerekkel folyamatosan kopik, (15-20Km alatt teljesen le is kopik) de a gumiabroncsot egyáltalán nem károsítja. Használatát, rövidebb csúszós szakaszon ajánljuk, ahol a hólánc használata nincsen előírva. Előírt hólánc használatot nem helyettesíti, továbbra határátlépésre nem jogosít fel!

Használata:

1. Rázzuk fel, majd fújjuk a gumiabroncs futófelületére.
2. A gyantaszerű anyag 3-5 perc elteltével biztosítja az erősebb tapadást, így biztonságosabban közlekedhetünk havas úton.

Nagy előnye a hólánccal szemben, hogy könnyen felhelyezhető, a hátránya, hogy amint lekopik a folyamatot meg kell ismételni. A hólánc spray használata alkalmas motorkerékpárok, kerékpárok és egyéb járművek tapadásának növelésére is.

Használhatjuk továbbá cipőtalpra is!

Kiszerelés: 300 ml 

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail