Légkondicionáló tisztítók
Menü
Kosár

Légkondicionáló tisztítók

Légkondicionáló tisztítók
Gyártó: Moje Auto
Klíma tisztító habCsúcsminőségű termék, mely alkohol tartalmának köszönhetően hatékonyan tisztítja a gépjárművek légkondicionáló rendszerét. Frissíti a szellőzőnyílások járatait, hosszútávú védelmet n..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Mannol
Split- és autóklíma tisztító sprayEz a Kraft klímatisztító spray egyaránt használható otthoni split klímák beltéri egységeinek karbantatartására, tisztítására, mint úgy autó klímákhoz is. Fertőtlenítő..
2 150 Ft
Nettó ár:1 693 Ft
Gyártó: Motip
Alma illatú légkondicionáló illatosító spray Alma illatú légkondi frissítő spray, azaz illatosító. Megszűnteti a légkondicionáló kellemetlen szagát, illetve sterilizálja a rendszert. Hogyan haszná..
1 950 Ft
Nettó ár:1 535 Ft
Gyártó: Motip
Citrom illatú légkondi frissítő Kizárólag autóklíma illatosítására szolgáló termék. A befülledt, szagosodott klímák felfrissítésére alkalmas. Klíma tisztítására viszont nem. A Motip klíma frissítő ci..
1 950 Ft
Nettó ár:1 535 Ft
Gyártó: Motip
Levendula illatú Légkondicionáló frissítő / illatosító Motip 000721 Levendula illatú légkondicionáló illatosító. Elűzi a kellemetlen szagokat és friss levendula illatot biztosít a légkondi működése k..
1 950 Ft
Nettó ár:1 535 Ft
Gyártó: Motip
Motip légkondicionáló frissítő spray Narancs illatú légkondi frissítő spray, azaz illatosító. Megszűnteti a légkondicionáló kellemetlen szagát, illetve sterilizálja a rendszert. Hogyan használjuk ..
1 950 Ft
Nettó ár:1 535 Ft
Légkondicionáló tisztító bomba BIOCID alapú 100ml AM
Legjobban keresett
Gyártó: AM
Klíma tisztító biocid bomba Nagy hatásfokú klíma tisztító bomba biocid alapú fertőtlenítő alapanyagokat tartalmaz alkohol bázison citrus olajjal. A klímaberendezést megtisztítja a csíráktól, baktéri..
1 320 Ft
Nettó ár:1 039 Ft
Gyártó: Moje Auto
Férfi parfüm illatú klímatisztító bombaGépjárművek légkondicionáló, levegőkeringető rendszerének tisztítására és frissítésére alkalmazható bomba spray. Nagy hatásfokkal fertőtleníti és illatosítja a l..
1 550 Ft
Nettó ár:1 220 Ft
Gyártó: Moje Auto
Édes illatú klímatisztító bombaGépjárművek légkondicionáló, levegőkeringető rendszerének tisztítására és frissítésére alkalmazható bomba spray. Nagy hatásfokkal fertőtleníti és illatosítja a levegőker..
1 490 Ft
Nettó ár:1 173 Ft
Légkondicionáló tisztító bomba narancs illattal 100ml Turtle Wax 31066 Légkondicionáló tisztító bomba narancs illattal 100ml Turtle Wax 31066
Új termék
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax klíma tisztító bombaEz a kis automata spray, hatékonyan fertőtleníti az autó klímaberendezését, ezáltal megakadályozva a kellemetlen szagok kialakulását. Használatát követően kellemes naran..
1 550 Ft
Nettó ár:1 220 Ft
Gyártó: Moje Auto
Új Autó illatú klímatisztító bombaGépjárművek légkondicionáló, levegőkeringető rendszerének tisztítására és frissítésére alkalmazható bomba spray. Nagy hatásfokkal fertőtleníti és illatosítja a levegő..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Gyártó: AM
Autó klíma tisztító BOMBA Nagy hatásfokkal, eredeti teafa olajjal rendelkező légkondicinálló fertőtlenítő aeroszol bomba. Tisztítja a klímaberendezést, továbbá megakadályozza és eltünteti a kellemetl..
1 100 Ft
Nettó ár:866 Ft
Gyártó: AM
Klíma tisztító hab A klíma tisztító spray eltávolítja a klímaberendezés járataiban lerakódó, kellemetlen szagot okozó szennyeződéseket, a teafa illat üde és friss levegőt biztosít a légtérben. Az a..
2 100 Ft
Nettó ár:1 654 Ft
Gyártó: Motip
  Légkondi tisztító hab Hatékony hab a gépjárművek és otthoni légkondicionáló berendezések tisztításához. Kezelés előtt állítsa le a motort és kapcsolja ki a villamos berendezéseket. &nb..
2 720 Ft
Nettó ár:2 142 Ft
Légkondicionáló tisztító spray 500 ml AM BIGMAN
Legjobban keresett
Gyártó: AM
Klíma tisztító aeroszolBiocid alapú klímatisztító szer, mely megfelelő használat mellett teljes értékű fertőtlenítés végezhető ezzel a sprayvel. Teljesen elpusztítja a kórokozókat, a gombákat és a bak..
2 350 Ft
Nettó ár:1 850 Ft
Légkondicionáló tisztító bomba Sarkvidéki illattal 150ml Moje-Auto 19-583
Elfogyott
Gyártó: Moje Auto
Sarkvidéki illatú klímatisztító bombaGépjárművek légkondicionáló, levegőkeringető rendszerének tisztítására és frissítésére alkalmazható bomba spray. Nagy hatásfokkal fertőtleníti és illatosítja a lev..
1 490 Ft
Nettó ár:1 173 Ft
Tételek: 1 - 16 / 16 (1 oldal)