Menü
Kosár

CRC Industries autóipari termékek

CRC Industries autóipari termékek

A CRC Industries ipari vegyi anyagok gyártója és forgalmazója tengeri, elektromos, ipari , autóipari és légiközlekedési berendezések karbantartásához és javításához.

A CRC története 1958-ban kezdődött, amikor a Rocket Chemical, a WD-40 Company elődje és Charles J. Webb II közötti szóbeli megállapodás a WD-40 forgalmazásáról nem valósult meg. Webb ennek eredményeként egy új vállalatot hozott létre Philadelphiában, a Corrosion Reaction Consultants, Inc. néven, és meghívta a Rocket Chemical akkori elnökét, Norman Larsent, hogy vezesse az új céget. Kezdetben a vállalat csapata Larsenből, két vegyészből és néhány alkalmazottból állt. Az első termékük, a CRC Corrosion Inhibitor, ami a WD-40-hez hasonló termék volt, hamarosan megjelent a piacon. A vállalat később, 1963-ban kezdett el diverzifikálódni és speciálisabb termékek gyártásába fogott.

A CRC a Berwind Corporation részeként 1981 óta virágzik, tovább bővítve termékpalettáját és piaci jelenlétét.

A CRC mára széleskörű elismerést szerzett az iparban, mint megbízható termékek gyártója, amely innovatív megoldásokkal szolgál az autóápolás és ipari karbantartás terén. Termékeink között megtalálható a kárpittisztítótól kezdve a speciális kenőanyagokon át a rozsdagátló szerekig minden, ami a modern karbantartási és tisztítási feladatok elvégzéséhez szükséges. Büszkék vagyunk arra, hogy kínálatunkban szerepelnek a CRC által kínált kiváló minőségű termékek, amelyekkel ügyfeleink igényeit kívánjuk kielégíteni.

Gyártó: CRC
A CRC Brakleen 20 féktisztító spray az autóiparban elismert, magas nyomású precíziós szórófejjel felszerelt termék, amely garantálja a fékalkatrészekről az olaj, zsír, kosz és fékpor gyors és hatékony..
1 450Ft
Nettó ár:1 142Ft
Karburátor és EGR tisztító prémium spray 500ml CRC 32744
-13 %
Gyártó: CRC
Karburátor, EGR, PCV és szabályzó szelepek tisztításához használható prémium minőségű professzionális spray. Az erős oldószer keverék eltávolítja a gumit, a szenet és az olajüledéket a belső égésű mot..
4 580Ft 5 250Ft
Nettó ár:3 606Ft
Gyártó: CRC
Erős, gyorskötésű univerzális ragasztó spray, mely porózus anyagokon is használható. Tartós kötést erdeményez, ha mindkét felületen alkalmazzuk. Abban az esetben áthelyezhet, ha csak az egyik felületr..
5 550Ft
Nettó ár:4 370Ft
Gyártó: CRC
Friss illatú prémium minőségű légkondicionáló tisztító hab spray, mely a teljes légkondicionáló berendezés tisztításra lett tervezve. Hatákonyan távolítja el a gombát, a szennyeződéseket a járatokból,..
5 300Ft
Nettó ár:4 173Ft
Légtömegmérő tisztító prémium spray 250 ml CRC 32712 Légtömegmérő tisztító prémium spray 250 ml CRC 32712
-13 %
Gyártó: CRC
Oldószer alapú prémium tisztítószer befecskendezős motorok bármilyen típusú légtömeg áramlásmérőjéhez. Nem károsítja az érzékelőket és a műanyagot, alapos tisztítás esetén visszaállítja a gyári értéke..
3 800Ft 4 350Ft
Nettó ár:2 992Ft
Gyártó: CRC
Klórmentes, prémium minőségű extra erős univerzális ragasztó spray. Ahol fontos az extra erős kötés, ott ezt a kontakt ragasztó sprayt érdemes használni. Rendkívül tartós kötést eredményez megfelelő h..
6 650Ft
Nettó ár:5 236Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail