Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Fényszóró polírozók

Fényszóró polírozók

A régi és megkopott autó fényszórók szinte mindannyiunk számára ismerős problémát jelentenek. Amikor a gépkocsink fényszórói idővel sárgulnak, mattulnak, és homályossá válnak, az nem csak esztétikailag ronthatja az autó megjelenését, hanem a vezetésbiztonságot is veszélyeztetheti. Az okok többek között a lakkréteg kopása és az UV sugárzás ártalmai lehetnek. Azonban nem feltétlenül kell azonnal fényszórócserére gondolni, hiszen léteznek készletek és házilagos megoldások, amelyekkel otthon is vissza lehet hozni a fényszórók eredeti fényét és tisztaságát.

A fényszóró felújító készletek széles választékban állnak rendelkezésre, és lehetővé teszik, hogy saját magunk is elvégezzük a fényszórók felújítását. Ezek a készletek általában tartalmazzák a szükséges eszközöket és anyagokat, például a polírozó pasztát, vagy a csiszoláshoz szükséges kiegészítőket amelyek segítségével eltávolíthatjuk a fényszórók felszínéről az elszíneződéseket és a kopott lakkréteget. A készletek között lehet választani a polírszer minősége és a felhasználási mód (kézi vagy gépi) alapján, valamint az utólagos lakk minőségét tekintve is.

A felújítás folyamata általában a következő lépésekből áll:

  1. Előkészítés: Első lépésként alaposan tisztítsuk meg a fényszórók felszínét, hogy eltávolítsuk a por és a szennyeződéseket. Használjunk meleg szappanos vizet és egy puha kefét erre a célra.

  2. Polírozás: A készletben található polírozó pasztával vagy géppel kezdjük el a fényszórók felületét polírozni. Ezt a lépést addig folytassuk, amíg a fényszórók visszanyerik eredeti fényüket, és a homályosság eltűnik.

  3. Lakkvédő réteg: A felújítás befejezéseként vigyük fel a készletben található lakkvédő réteget a fényszórókra. Ez a lépés védi a felújított felületet a jövőbeli károktól és elszíneződésektől.

Fontos megjegyezni, hogy a fényszórók felújítása nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem a vezetésbiztonság is javul. A tiszta és áttetsző fényszórók jobb fényáramlást és látótávolságot biztosítanak éjszaka, ami csökkenti a balesetek kockázatát.

Tehát, ha szeretnénk megmenteni a homályosodó fényszóróinkat és pénzt spórolni a drága cserével szemben, akkor érdemes lehet kipróbálni egy fényszóró felújító készletet. Ezzel otthon is elvégezhetjük a munkát, és visszaadhatjuk autónk fényszóróinak az eredeti ragyogását.

Gyártó: Autoglym
Az AUTOGLYM Fényszóró Felújító Készlet valódi varázslatot hoz az autód fényszóróinak életébe. Minden autós életében eljön az idő, amikor a fényszórók kinézete és hatékonysága romlani kezd. A bemattult..
26 000Ft
Nettó ár:20 472Ft
Elektromos csavarhúzóra csatlakoztatható polírozó szivacs készlet 7db-os 8cm Elektromos csavarhúzóra csatlakoztatható polírozó szivacs készlet 7db-os 8cm
Legjobban keresett -60 %
Gyártó: Autófejlesztés
A fúrógéphez vagy elektromos csavarhúzóhoz csatlakoztatható polírkorong készlet egy rendkívül hasznos és sokoldalú eszköz a járművek polírozásához és viaszolásához. Ez a készlet az autóápolás mesterfo..
1 990Ft 4 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: K2
Fényszóró polírozást követően használható lámpavédő koncentrátum, mely védi a fényszórót a további elsárgulástól és az UV sugár további kérosító hatásaitól. Hosszantartó védelmet biztosít. Javasolt fr..
2 990Ft
Nettó ár:2 354Ft
Gyártó: Motip
Ezzel a készlettel teljes értékű felújítást fog tudni végezni, ugyanis a benne lévő minőségi összetevők tartós, több éves megoldást biztosítanak a fényszóró további amortizációja ellen. Az ezzel végze..
15 500Ft
Nettó ár:12 205Ft
Gyártó: Motip
Prémium minőségű, fényszóró felújítására való kiegészítő készlet. A készlet segítségével a besárgult, vagy bemattult fényszórókat lehet felújítani. Ennek a készletnek nagy előnye versenytársaihoz kép..
11 990Ft
Nettó ár:9 441Ft
Fényszóró felújító prémium készlet fúrógépre Holts CD903 Fényszóró felújító prémium készlet fúrógépre Holts CD903
Jó választás
Gyártó: Holts
Speciális készlet a fényszórók tökéletes felújításához. Gyengéden távolítja el az időjárás és oxidáció okozta megsárgult bevonatot és egyben kezeli a mélyebb karcolásokat is. Visszaadja a megjelenést,..
12 500Ft
Nettó ár:9 843Ft
Gyártó: The Treatment
Felújítja a megmattult fényszórókat és hosszú távra védelmet biztosít az újbóli fakulás ellen. Az autó fényszórók esetében elengedhetetlen, hogy a legnagyobb hatékonysággal működjenek a lámpák, ugyani..
5 350Ft
Nettó ár:4 213Ft
Fényszóró polírozó korong fúrógépbe 8cm K2 Lamp Doctor Pad Fényszóró polírozó korong fúrógépbe 8cm K2 Lamp Doctor Pad
-20 %
Gyártó: K2
Fúrógépbe vagy elektromos csavarhúzóba  fogható fényszóró polírozó szivacs. Ez a kis 80mm átmérőjű szivacs kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve. Az átlagosnál sokkal keményebb felülete, de..
2 650Ft 3 300Ft
Nettó ár:2 087Ft
Fényszóró polírozó szett (fúrógépes) Mannol 9801 (Visbella) Fényszóró polírozó szett (fúrógépes) Mannol 9801 (Visbella)
Legjobban keresett -21 %
Gyártó: Mannol
Professzionális vagy tapasztalt felhasználóknak készített Mannol fényszóró polírozó készlet. Német márka, mely ár/érték arányban a legjobb választás. Helyreállítja a megfakult, mattult, sárgult fénysz..
3 150Ft 3 990Ft
Nettó ár:2 480Ft
Gyártó: Turtle Wax
Egylépéses megoldás a homályos, tejszerű és megsárgult fényszórók és hátsó lámpák oxidációinak eltávolítására. Alkalmas átlátszó plexi, műanyag ablakok és átlátszó műanyag karcok eltávolítására. Felha..
3 250Ft
Nettó ár:2 559Ft
Kétkomponensű 2K színtelen lakk (fényszóró polírozáshoz) 200ml
Legjobban keresett
Gyártó: Motip
Kétkomponensű magas fényű színtelen, karcolás elleni rendkívüli ellenálló képességű lakk. Ellenáll a benzin hatásának, UV sugárzásnak és az időjárás hatásainak is. Figyelembe véve a gyors száradást, n..
7 450Ft
Nettó ár:5 866Ft
Gyártó: OEM
Kétkomponensű magas fényű színtelen, karcolás elleni rendkívüli ellenálló képességű lakk. Ellenáll a benzin hatásának, UV sugárzásnak és az időjárás hatásainak is. Figyelembe véve a gyors száradást, n..
7 990Ft
Nettó ár:6 291Ft
Lámpabúra javító készlet hátsó lámpához Sikeo 33303 Lámpabúra javító készlet hátsó lámpához Sikeo 33303
-23 %
Gyártó: Versachem
Törött, repedt, sérült lámpabúrák javítására szolgáló készlet, mellyel pofonegyszerűen meg tudja javítani a hátsó lámpákat. Akár több 100.000Ft-ot is lehet vele spórolni és a javítási minőség, több mi..
3 850Ft 4 990Ft
Nettó ár:3 031Ft
Gyártó: K2
Elavult lámpatestek felújításához használható kézi és gépi használatra egyaránt alkalmazható polírozó paszta. Rendkívül gyorsan és tartósan eltávolítja a karcolásokat, oxidációkat, sárga foltokat. Has..
2 000Ft
Nettó ár:1 575Ft
Gyártó: Motip
Tapadást elősegítő anyag a kemény műanyagok és akrilalapú festékek között. A képkocsikon található kemény műanyag részek fényezésére, mint pl. spoilerek, oldalsó visszapillantó tükrök, lökhárítók, tun..
2 990Ft
Nettó ár:2 354Ft
Gyártó: Motip
Gyorsan száradó, átlátszó alapozó sokféle műanyag felületre. Nem alkalmas polietilén kezelésére. Minden festékrendszerrel átfújható. A felületnek tisztának és száraznak kell lennie. Kifejezetten alkal..
3 990Ft
Nettó ár:3 142Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax fejlesztői továbbfejlesztették a fényszóró felújító szettjüket. Az új kerámia védőbevonattal rendelkező fényszóró helyreállító készletükkel minden eddiginél gyorsabban helyre lehet állíta..
5 990Ft
Nettó ár:4 717Ft
Üveg polírozó készlet cerium-dioxid-os 100 gr. GB-Q Üveg polírozó készlet cerium-dioxid-os 100 gr. GB-Q
-11 %
Gyártó: OEM
A cerium-dioxid alapú polírozópor kiemelkedő megoldást nyújt az üveg polírozás terén, különösen a szélvédő karceltávolításban. Az üvegfelületek, mint a szélvédők és más típusú üvegek kisebb karcolásai..
7 990Ft 8 990Ft
Nettó ár:6 291Ft
Gyártó: OEM
A cerium-dioxid por kiemelt megoldást nyújt az üveg polírozás és szélvédő karc eltávolítás terén. Ez a kiváló minőségű por kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy az autók szélvédőin és egyéb üvegfe..
4 250Ft
Nettó ár:3 346Ft
Fényszóró felújító készlet védőbevonattal QUIXX 10142
Elfogyott
Gyártó: Quixx
A régi hagyományos vagy elsárgult műanyagfényszórók ismét új színben ragyognak- a fényszórók cseréjekor fellépő költségekhez képest töredék áron. A bizonyítottan hatékony QUIXX fényszóró felújító kész..
8 450Ft
Nettó ár:6 654Ft
Tételek: 1 - 20 / 20 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail