Fényszóró polírozók
Menü
Kosár

A FoxPost automaták telítettek, az átvétel több nappal is hosszabbodhat!

Fényszóró polírozók

Fényszóró polírozók
Régi, sárgult lakkozású, mattult, sárgult, homályos fényszórók felújítására alkalmazható készletek. Az autó lámpabúrái néhány év elteltével kezdenek homályosodni, ennek legfőbb oka, hogy a felszínén lévő lakkréteg az idők során kopásnak indulnak, vagy a másik lehetőség, hogy az UV sugárzás tönkre tette. Cserélés helyett jóval olcsóbb megoldás a felújítás, amihez nem feltétlen kell szakemberhez vinni, ha van rá lehetőségünk, akkor készleteink valamelyikével fel lehet újítani. A készletek között a polírszer minősége, annak felhasználási módja (gépi vagy kézi), illetve az utólagos lakk milyensége határozza meg különbségeket.
Gyártó: Autoglym
A bemattult, homályos fényszóróbúrák nem csak az autónk esztétikai megjelenését, de az izzók hatékonyságát is rontják. Az AUTOGLYM Fényszóró Felújító Készlet használatával hatékonyan állítható vissza ..
22 500 Ft
Nettó ár:17 717 Ft
Gyártó: K2
Fényszóró polírozást követően használható lámpavédő koncentrátum, mely védi a fényszórót a további elsárgulástól és az UV sugár további kérosító hatásaitól. Hosszantartó védelmet biztosít. Javasolt fr..
2 680 Ft
Nettó ár:2 110 Ft
Gyártó: Motip
Ezzel a készlettel teljes értékű felújítást fog tudni végezni, ugyanis a benne lévő minőségi összetevők tartós, több éves megoldást biztosítanak a fényszóró további amortizációja ellen. Az ezzel végze..
13 991 Ft
Nettó ár:11 017 Ft
Gyártó: Motip
Prémium minőségű, fényszóró felújítására való kiegészítő készlet. A készlet segítségével a besárgult, vagy bemattult fényszórókat lehet felújítani. Ennek a készletnek nagy előnye versenytársaihoz kép..
9 990 Ft
Nettó ár:7 866 Ft
Gyártó: Quixx
A régi hagyományos vagy elsárgult műanyagfényszórók ismét új színben ragyognak- a fényszórók cseréjekor fellépő költségekhez képest töredék áron. A bizonyítottan hatékony QUIXX fényszóró felújító kés..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Fényszóró felújító prémium készlet fúrógépre Holts CD903 Fényszóró felújító prémium készlet fúrógépre Holts CD903
Új termék Jó választás
Gyártó: Holts
Speciális készlet a fényszórók tökéletes felújításához. Gyengéden távolítja el az időjárás és oxidáció okozta megsárgult bevonatot és egyben kezeli a mélyebb karcolásokat is. Visszaadja a megjelenést,..
12 500 Ft
Nettó ár:9 843 Ft
Gyártó: Formula 1
  Nem csak, hogy felújítja a megkopott fényszóróit, mely akár megmattult, besárgult, homályosodott, hanem a felújított fényszórót védi is. Használatához nem kell csiszolópapír, sem políroz..
4 250 Ft
Nettó ár:3 346 Ft
Gyártó: SONAX
Polírozza a sárga és matt fényszórókat, tömíti és védi a kezelt felületeket. Helyreállítja a fényszórók eredeti állapotát. Költséghatékony készlet a megsárgult, matt műanyag fényszórók kézi helyreállí..
7 990 Ft
Nettó ár:6 291 Ft
Gyártó: The Treatment
Felújítja a megmattult fényszórókat és hosszú távra védelmet biztosít az újbóli fakulás ellen. Az autó fényszórók esetében elengedhetetlen, hogy a legnagyobb hatékonysággal működjenek a lámpák, ugyani..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Fényszóró polírozó szett (fúrógépes) Mannol 9801 Fényszóró polírozó szett (fúrógépes) Mannol 9801
Legjobban keresett
Gyártó: Mannol
Professzionális vagy tapasztalt felhasználóknak készített Mannol fényszóró polírozó készlet. Német márka, mely ár/érték arányban a legjobb választás. Helyreállítja a megfakult, mattult, sárgult fénysz..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Fényszóró polírozó szett (fúrógépes) Maxeed 8416
-29 % Elfogyott
Gyártó: Maxeed
Professzionális vagy tapasztalt felhasználóknak készített Maxeed fényszóró polírozó készlet. Lengyel márka, mely ár/érték arányban a legjobb választás. Helyreállítja a megfakult, mattult, sárgult fény..
3 150 Ft 4 450 Ft
Nettó ár:2 480 Ft
Fényszóró tisztító és védő polír krém 300 ml Turtle Wax 53182 Fényszóró tisztító és védő polír krém 300 ml Turtle Wax 53182
Új termék
Gyártó: Turtle Wax
Egylépéses megoldás a homályos, tejszerű és megsárgult fényszórók és hátsó lámpák oxidációinak eltávolítására. Alkalmas átlátszó plexi, műanyag ablakok és átlátszó műanyag karcok eltávolítására. Felha..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Kétkomponensű 2K színtelen lakk (fényszóró polírozáshoz) 200ml
Legjobban keresett
Gyártó: Motip
Kétkomponensű magas fényű színtelen, karcolás elleni rendkívüli ellenálló képességű lakk. Ellenáll a benzin hatásának, UV sugárzásnak és az időjárás hatásainak is. Figyelembe véve a gyors száradást, n..
7 450 Ft
Nettó ár:5 866 Ft
Gyártó: Maston
Egyedülálló készre kevert magasfényű, üzemanyag, UV ellenálló kemény lakk, mely tökéletes megoldás különböző felületek tartós védelmére. Ideális fényszóró felújításhoz, illetve egyéb autóipari használ..
6 850 Ft
Nettó ár:5 394 Ft
Gyártó: OEM
  Kétkomponensű magas fényű színtelen, karcolás elleni rendkívüli ellenálló képességű lakk. Ellenáll a benzin hatásának, UV sugárzásnak és az időjárás hatásainak is. Figyelembe véve a gyors sz..
7 450 Ft
Nettó ár:5 866 Ft
Lámpabúra javító készlet hátsó lámpához Sikeo 33303 Lámpabúra javító készlet hátsó lámpához Sikeo 33303
-23 %
Gyártó: Versachem
Törött, repedt, sérült lámpabúrák javítására szolgáló készlet, mellyel pofonegyszerűen meg tudja javítani a hátsó lámpákat. Akár több 100.000Ft-ot is lehet vele spórolni és a javítási minőség, több mi..
3 850 Ft 4 990 Ft
Nettó ár:3 031 Ft
Gyártó: K2
Elavult lámpatestek felújításához használható kézi és gépi használatra egyaránt alkalmazható polírozó paszta. Rendkívül gyorsan és tartósan eltávolítja a karcolásokat, oxidációkat, sárga foltokat. Has..
2 000 Ft
Nettó ár:1 575 Ft
Gyártó: Motip
Tapadást elősegítő anyag a kemény műanyagok és akrilalapú festékek között. A képkocsikon található kemény műanyag részek fényezésére, mint pl. spoilerek, oldalsó visszapillantó tükrök, lökhárítók, tun..
2 150 Ft
Nettó ár:1 693 Ft
Gyártó: Motip
Gyorsan száradó, átlátszó alapozó sokféle műanyag felületre. Nem alkalmas polietilén kezelésére. Minden festékrendszerrel átfújható. A felületnek tisztának és száraznak kell lennie. Kifejezetten alkal..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax fejlesztői továbbfejlesztették a fényszóró felújító szettjüket. Az új kerámia védőbevonattal rendelkező fényszóró helyreállító készletükkel minden eddiginél gyorsabban helyre lehet állíta..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Fényszóró (műanyag lámpabúra) védő spray 236 ml Blue Magic 730
Elfogyott
Gyártó: Bluemagic
Védi a fényszórót a káros UV sugarak ellen, illetve a felületet ellenállóvá teszi az időjárási viszontagságokkal szemben. A kezelt felület portaszító lesz és vízlepergető. Jó állapotú és újrapolírozot..
3 450 Ft
Nettó ár:2 717 Ft
Fényszóró polírozó szett (fúrógépes) Yahesdi HG0086CR5P
Elfogyott
Gyártó: HD
Fúrógépre csatlakoztatható fényszóró polírozó készlet, mely ár/érték arányban a legjobb választás. Helyreállítja a megfakult, mattult, sárgult fényszórót, eltünteti a felszínen található karcolásokat ..
3 550 Ft
Nettó ár:2 795 Ft
Fúrógépre / elektromos csavarhúzóra csatlakoztatható polírozó szivacs készlet (7db-os) Fúrógépre / elektromos csavarhúzóra csatlakoztatható polírozó szivacs készlet (7db-os)
Legjobban keresett -31 % Elfogyott
Gyártó: Autófejlesztés
Fúrógépre, vagy elektromos csavarhúzóra csatlakoztatható polírkorong készlet, mely használható polírozásra, illetve viaszolásra is. Segítségével a polír szerek egyenletes felvitele és a fényezésbe bel..
3 450 Ft 4 990 Ft
Nettó ár:2 717 Ft
Tételek: 1 - 23 / 23 (1 oldal)