• Fényszóró polírozó készlet 37000 Akció
  • Fényszóró polírozó készlet 37000

Fényszóró felújító készlet

Felújítja a megmattult fényszórókat és hosszú távra védelmet biztosít az újbóli fakulás ellen. Az autó fényszórók esetében elengedhetetlen, hogy a legnagyobb hatékonysággal működjenek a lámpák, ugyanis nem megfelelő látási viszonyok mellett az éjszakai vezetés rendkívül balesetveszélyes még egy tapasztalt sofőrnek is. Ezzel a készlettel a megmattult, besárgult fényszórókat tökéletesen helyre lehet állítani. Otthon, bárki el tudja végezni ezeket a teendőket, csak némi időre és türelemre van szükség.

Hogyan használja a fényszóró felújító készletet?
1. Mossa le a műanyag lámpabúrát
2. Ügyeljen arra, hogy csak a javítandó felületet kezelje.
3. Egy puha rongy segítségével próbálja felpolírozni a javító pasztával a fényszórót felületét. Egy-egy alkalommal csak kis felületen dolgozzon. Nagyon besárgul, vagy nem teljesen átlátszó búrát a mellékelt korongokkal polírozza fel.
4. Permetezzen polírozó folyadékot a felületre. Illessze a csillag alakú barna párnát a szivacsos szerszámra és polírozza a javítandó felületet.
5. Tegye fel a kerek, kék színű korongot a szivacsra és folytassa a polírozást ellentétes irányba. A felületet folyamatosan tartsa nedvesen a spray segítségével polírozás alatt.
6. Utoljára használja a csillag alakú kék korongot a polírozás befejezéséhez.
7. Végezetűl a 3. pontban leírtak szerint a polírozó pasztával fejezze be a felület helyreállítását.

Éles használat előtt mindig végezzen próbát!

Készlet tartalma:
1 db mini polírozó fej
6db polírozó lemez
1db polírozó spray
1db helyreéllító paszta

Fényszóró polírozó készlet 37000

  • 3,810 Ft 4,690 Ft
  • Nettó ár: 3,000 Ft

Kulcsszavak: lámpa polír, fényszóró polír, autó lámpa polírozás, lámpabúra fényesítés, olcsó, fényszóró felújítás, lámpa felújítás