Menü
Kosár

Jégoldók

Jégoldók

A téli időszak egyik nagy hátránya, hogy az autót különösen elő kell készíteni az elindulásra, amennyiben szabad ég alatt van. Ugyanis a csapadék ráfagyhat a szélvédőre és a karosszériára, illetve a fényszórókra is. Ez megnehezíti a láthatást és a látási viszonyokat is csökkenti, így kiemelkedően balesetveszélyes. Indulás előtt mindenképpen el kell távolítani a jeget a szélvédőről, amihez egy jégkaparó fog kelleni, illetve hogy meggyorsítsuk a folyamatot úgy egy jégoldóra is szükség lesz. A jégoldók nagy hatékonysággal oldják vagy lazítják fel as szélvédőre ráfagyott csapadékot, ezáltal sokkal könnyebben el lehet távolítani. Kínálatunkban található aeroszolos jégoldó illetve pumpás jégoldó is, továbbá a befagyott zárak megelőzésére vagy fagyelhárítására használható zárjégoldók is.

Gyártó: Autoglym
Jégmentesíti az üvegeket és zárakat. 100% aktív összetételű. -50°C-ig hatékony A De-Icer szuper koncentrált, vízmentes összetételének köszönhetően, gyorsan tisztítja a fagyott vagy hóval borított fel..
4 500Ft
Nettó ár:3 543Ft
Gyártó: Mannol
A defroster egy rendkívül hatékony jégtelenítő autók és más járművek külső elemeihez. Gyorsan és hatékonyan eltávolítja a havat és a jeget a szélvédőkről, fényszórókról, ablaktörlő lapátokról, mosófúv..
1 550Ft
Nettó ár:1 220Ft
Jégoldó pumpás Brill 500ml
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
A jégoldó folyadék segítségével könnyen és egyszerűen eltávolíthatjuk a szélvédőre fagyott vizet. Használata fénytörést nem okoz, nem károsítja a gumi, fém és fém, műanyag alkatrészeket. Tiszta, foltm..
1 100Ft
Nettó ár:866Ft
Gyártó: Glicosam
A Glicosam jégoldó kitűnően eltávolítja a szélvédőn keletkező jegesedést. Segíti a jégkaparó munkáját. Erős páncéljég oldásában is nagy segítség.Használata: Permetezzük az üvegre, majd rövid idő u..
850Ft
Nettó ár:669Ft
Gyártó: Mannol
Alifás alkoholokon és korróziógátló adalékokon alapuló fagyálló pneumatikus fékrendszerekhez.A termék tulajdonságai: - Megakadályozza a jégkristályok képződését a féktömlőkben, vevőegységekben és..
1 450Ft
Nettó ár:1 142Ft
Gyártó: Mannol
Sajnos a téli időszakban rendszeresen előfordul, hogy autónk vagy a háztájékán található zárak, lakatok befagynak. Nagyon sok esetben megoldhatatlan helyzetnek néz ki ez a probléma. Erre a megoldásra ..
850Ft
Nettó ár:669Ft
Gyártó: AM
Olajoz, ken, véd a befagyástól. Alkalmas olajozható zárak jégmentesítésére, karbantartására. Víztaszító hatású. Megakadályozza a rozsda kialakulásátHasználati utasítás: 1. Rázza fel a palackot. ..
990Ft
Nettó ár:780Ft
Gyártó: K2
Hatékonyan oldja a jeget a befagyott zárszerkezetből. Gyorsan behatol a kulcslyukon keresztül a zárszerkezet minden részébe. A belső szerkezetben egy védőbevonatot hoz létre a újrafagyás elkerülése ér..
550Ft
Nettó ár:433Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail