Motortisztítók
Menü
Kosár

Motortisztítók

Motortisztítók

A külső motortisztító spray és folyadékok olyan termékek, amelyek segítenek eltávolítani a motor külső felületén lerakódott szennyeződéseket, olajat, zsírt és egyéb szennyező anyagokat. Ezek a termékek általában aeroszolos spray formájában érkeznek, amely lehetővé teszi a könnyű felvitelt és az egyenletes eloszlást a motor felületén.

A külső motortisztító spray-k és folyadékok általában tartalmaznak olyan hatóanyagokat, mint például a szilícium-dioxid, a hidroxi-savak, a lúgok és a tenzidek. Ezek az összetevők hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket és a lerakódásokat, és segítenek megőrizni a motor megjelenését és teljesítményét.

A külső motortisztító spray-k és folyadékok használata egyszerű. Először is, alaposan tisztítsa meg a motor felületét vízzel, majd öblítse le és hagyja megszáradni. Ezután permetezze fel a külső motortisztító spray-t vagy folyadékot a motor felületére, és hagyja hatni a terméket a csomagoláson feltüntetett időtartamig.

Fontos megjegyezni, hogy a külső motortisztító spray-k és folyadékok használatakor mindig kövesse a csomagoláson feltüntetett utasításokat, és használjon védőkesztyűt és szemüveget a bőr és a szemek védelme érdekében. Továbbá, ne használja ezeket a termékeket a motor belső részeinek tisztítására, mivel azok károsíthatják a motor alkatrészeit.

Összességében, a külső motortisztító spray-k és folyadékok hatékony és egyszerű megoldást jelentenek a motor külső felületén lerakódott szennyeződések eltávolítására. Azonban, mint minden tisztítószer esetében, fontos a megfelelő használat és a biztonsági előírások betartása.

Gyártó: Autoglym
Hatékonyan tisztítja a motorteret, szerszámokat, egyéb berendezéseket Az Engine & Machine Cleaner egy erős, vízbázisú, biológiailag lebomló tisztítószer, ami gyorsan feloldja az olaj, zsír és m..
6 800 Ft
Nettó ár:5 354 Ft
Gyártó: AM
A brigéciol D-3 aeroszol kiválóan alkalmazható minden olyan tárgy, gép, alkatrész, motor tisztítására. ahol olajos-zsíros-sáros iszapok együttes vagy külön-külön történő eltávolítása a feladat. Az aer..
2 350 Ft
Nettó ár:1 850 Ft
Gyártó: Kemobil
Emulziós fémfelület zsírtalanító. Korszerű, hidegen működő tisztítószer, alváz, motor, alkatrész mosására, mezőgazdasági munka és erőgép tisztítására, gépiparban a megmunkált alkatrészeken maradó forg..
3 150 Ft
Nettó ár:2 480 Ft
Motor tisztító spray 1 liter Moje Auto 20-A32
-17 %
Gyártó: Moje Auto
Hatákonyan eltávolítva a szennyeződéseket a motor külső részéről, legyen szó zsírmaradványokról, olajról, koromról és egyéb szennyeződésről. Környezetbarát termék, biológiailag lebomló anyag. Nem tart..
1 750 Ft 2 100 Ft
Nettó ár:1 378 Ft
Gyártó: Moje Auto
Környezetbarát, minőségi termék. Hatékony szer az autók motorjainak tisztítására. Tökéletesen eltávolítja a zsíros, olajos foltokat, sólerakódásokat és más szennyeződéseket. Biológiailag lebomló anyag..
5 850 Ft
Nettó ár:4 606 Ft
Gyártó: Grass
Speciális, erős vegyszer, mely motorblokk és motoralkatrészek tisztítására szolgál. Hatékonyan eltávolítja a makacsabb szennyeződéseket, mint pl. olaj, olajsár, zsír és egyéb lerakódások, szennyeződés..
2 150 Ft
Nettó ár:1 693 Ft
Gyártó: Grass
A motorblokk és a motor különböző részeinek tisztítására használandó vegyszer. Hatékonyan oldja az olajos, zsíros és egyéb makacs szennyeződéseket. Az új, nem lúgos víz alapú formula szerves alapanya..
1 150 Ft
Nettó ár:906 Ft
Gyártó: Mannol
Motor Kaltreiniger – rendkívül hatékony tisztítószer az autó motorterének tisztítására és karbantartására. Gyorsan, hatékonyan és gondosan eltávolítja a motortér minden szennyeződését: olajat, elpárol..
1 500 Ft
Nettó ár:1 181 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)