Jégkaparók
Menü
Kosár

25.000Ft vásárlás felett a szállítási költség ingyenes! 

Jégkaparók

Jégkaparók
Gyártó: Automax
Jégkaparó hókefével Ez a jégkaparó multifunkciós. Alkalmas az alapvető jégkaparásra, illetve használható hó leseprésére a felületről, illetve alkalmazható hótolásra is. Hosszú 51cm-es méretének köszö..
750 Ft
Nettó ár:591 Ft
Gyártó: Automax
Hosszú jégkaparó kefével Mikrobuszokhoz, kisteherautókhoz illetve családi járművekhez ajánlott jégkaparó. Szivacsos nyele kényelmes fogást biztosít. A jégkaparó egyik oldalán található kefe hóeltávol..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Gyártó: Automax
Nyeles kefés jégkaparó Görbített fejének köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyek is könnyebben jégmentesíthetők. A jégkaparón talált hóseprű segítségével könnyedén le tudja takarítani a fényezésen..
800 Ft
Nettó ár:630 Ft
Gyártó: Automax
Kefés nyeles jégkaparó Az átlagosnál nagyobb jégkaparó lehetővé teszi, hogy az autónkat a legkényesebben takarítsuk. Legyen szó jégről, vagy hóról ez az eszköz az egyik legjobb választás lehet. Massz..
2 190 Ft
Nettó ár:1 724 Ft
Gyártó: Bottari
Kehely formájú jégkaparóEz a hagyományostól eltérő formavilágú kehely formájú jégkaparó amennyire furcsán néz ki annyira hatékony. Rendkívül könnyen és gyorsan eltávolítható a szélvédő üvegére rakódot..
750 Ft
Nettó ár:591 Ft
Gyártó: Bright Ride
Kesztyűs jégkaparó Az egyik legjobb szerkezet amit jégkaparó esetében kitalálhattak a fejlesztők, ebben ugyanis csökkenthető az a kellemetleneség ami a jégkaparással jár mégpedig, hogy lefagy a kezün..
850 Ft
Nettó ár:669 Ft
Gyártó: Bright Ride
Boxer formájú jégkaparó Magyar minőségi termék. Három funkciós jégkaparót könnyedén el tudja helyezni a kocsijában szinte bárhol, akár az oldal zsebben, akár a kesztyűtartóban, akár a könyöklők több..
300 Ft
Nettó ár:236 Ft
Gyártó: Vapol
Széles fejű jégkaparóMeglehetősen masszív kialakítású jégkaparó, még ha az ára nem is ezt tükrözi. Kétoldalú fejjel van ellátva, az egyik jégtörésre alkalmazható, a másik jégkaparásra. A jégkaparó tel..
320 Ft
Nettó ár:252 Ft
Gyártó: Lampa
ICE BREAKER jégkaparó Erősített műanyagból készített jégkaparó, többféle színben. Műanyag fej egyik oldala jégtörő a másik oldalán levő él, pedig jégkaparó. A jégkaparó teljes hossza 18 cm...
250 Ft
Nettó ár:197 Ft
Gyártó: Automax
Rézbetétes jégkaparó Általános, mondhatni klasszikus jégkaparó, mely hatékonyan távolítja el a jeget a felületről. A rézbetét elég közkedvelt, ugyanis nem sorjás a felülete, így kíméli az autó üvegét..
550 Ft
Nettó ár:433 Ft
Gyártó: Vapol
Részbetétes hosszú jégkaparóAz átlagosnál hosszabb rézbetétes jégkaparó, mely rendkívül hatékonyan és kíméletesen távolítja el a jeget a fagyott szélvédőről. A rézbetét jelentős előnyökkel jár, ugyani..
850 Ft
Nettó ár:669 Ft
Gyártó: Vapol
Szivacsos nyelű jégkaparóKiemelkedően kényelmes fogású erősített műanyag fejjel. A jégkaparó feje jól sorjázott, így nem bántja a szélvédőt. Kis helyen elfér, ugyanis mindösszesen 26cm hossz a jégkapa..
850 Ft
Nettó ár:669 Ft
Gyártó: Automax
Szivacsos nyelű jégkaparó Kiváló minőségű jégtörővel is rendelkező jégkaparó. Az extra vastag szivacsos nyelének köszönhetően könnyű és kényelmes vele a munka. Hatákonyan töri a jeget és tolvítja el ..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Gyártó: M.N.C.
Szélvédő tisztító jégkaparóvalNélkülözhetetlen eszköz minden autós számára a csapadékosabb időszakban ez a multifunkciós ablaktisztító és jégkaparó eszköz. A hideg időjárás okozta jégképződésre és pár..
2 100 Ft
Nettó ár:1 654 Ft
Gyártó: Automax
Teleszkópos jégkaparó Kifejezetten buszok, kamionok illetve teherautókra van kifejlesztve ez a jégkaparó. Multifunkciós, mert az egyik oldalán erős műanyag jégkaparó, a másik oldalon pedig egy hósepr..
3 860 Ft
Nettó ár:3 039 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax téli autóápolási szett FG00011Megoldás téli időszakokra. Minden olyan terméket tartalmaz, amire szükség lehet havas, jeges időjárás esetén.A szett tartalma:1db Téli szélvédőmosó koncentrátu..
2 450 Ft
Nettó ár:1 929 Ft
Tételek: 1 - 16 / 16 (1 oldal)