Menü
Kosár

Jégkaparók

Jégkaparók

Az autós jégkaparók olyan eszközök, melyek segítségével megkönnyíthető az autók ablakainak jégtől való megtisztítása. Ezek a különféle méretű és formájú eszközök használhatók a jég eltávolítására a szélvédőkről, a hátsó ablakokról és a tükrökről. Az autós jégkaparók különféle anyagokból készülhetnek, például fémből vagy műanyagból. Ezek a jégkaparó eszközök Lehetővé teszik biztonságos közlekedést azzal, hogy megszűntetik a zavaró jeget, mely akadályozza a vezetés közbeni látást. Az autós jégkaparók használatával biztonságosabbá és kényelmesebbé tehető az autóvezetés.

Gyártó: Automax
Ez a jégkaparó multifunkciós. Alkalmas az alapvető jégkaparásra, illetve használható hó leseprésére a felületről, illetve alkalmazható hótolásra is. Hosszú 51cm-es méretének köszönhetően a nehezebben ..
950Ft
Nettó ár:748Ft
Gyártó: Automax
Görbített fejének köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyek is könnyebben jégmentesíthetők. A jégkaparón talált hóseprű segítségével könnyedén le tudja takarítani a fényezésen található havat. A nyél..
800Ft
Nettó ár:630Ft
Gyártó: Automax
Az átlagosnál nagyobb jégkaparó lehetővé teszi, hogy az autónkat a legkényesebben takarítsuk. Legyen szó jégről, vagy hóról ez az eszköz az egyik legjobb választás lehet. Masszív, erősített fejének kö..
2 190Ft
Nettó ár:1 724Ft
Gyártó: Bottari
Ez a hagyományostól eltérő formavilágú kehely formájú jégkaparó amennyire furcsán néz ki annyira hatékony. Rendkívül könnyen és gyorsan eltávolítható a szélvédő üvegére rakódott jég anélkül, hogy a ke..
990Ft
Nettó ár:780Ft
Gyártó: Bright Ride
Az egyik legjobb szerkezet amit jégkaparó esetében kitalálhattak a fejlesztők, ebben ugyanis csökkenthető az a kellemetleneség ami a jégkaparással jár mégpedig, hogy lefagy a kezünk. A bélésnek köszön..
850Ft
Nettó ár:669Ft
Jégkaparó kocka sima (boxer) Jégkaparó kocka sima (boxer)
Legjobban keresett
Gyártó: Bright Ride
Magyar minőségi termék. Három funkciós jégkaparót könnyedén el tudja helyezni a kocsijában szinte bárhol, akár az oldal zsebben, akár a kesztyűtartóban, akár a könyöklők többségében a kis mérete miatt..
500Ft
Nettó ár:394Ft
Gyártó: Vapol
Meglehetősen masszív kialakítású jégkaparó, még ha az ára nem is ezt tükrözi. Kétoldalú fejjel van ellátva, az egyik jégtörésre alkalmazható, a másik jégkaparásra. A jégkaparó teljes hossza 190 mm, fe..
440Ft
Nettó ár:346Ft
Gyártó: Lampa
Erősített műanyagból készített jégkaparó, többféle színben. Műanyag fej egyik oldala jégtörő a másik oldalán levő él, pedig jégkaparó. A jégkaparó teljes hossza 18 cm...
250Ft
Nettó ár:197Ft
Gyártó: Automax
Általános, mondhatni klasszikus jégkaparó, mely hatékonyan távolítja el a jeget a felületről. A rézbetét elég közkedvelt, ugyanis nem sorjás a felülete, így kíméli az autó üvegét és esetleges fényezés..
800Ft
Nettó ár:630Ft
Gyártó: Vapol
Az átlagosnál hosszabb rézbetétes jégkaparó, mely rendkívül hatékonyan és kíméletesen távolítja el a jeget a fagyott szélvédőről. A rézbetét jelentős előnyökkel jár, ugyanis nem sorjás a felülete, így..
1 450Ft
Nettó ár:1 142Ft
Gyártó: Vapol
Kiemelkedően kényelmes fogású erősített műanyag fejjel. A jégkaparó feje jól sorjázott, így nem bántja a szélvédőt. Kis helyen elfér, ugyanis mindösszesen 26cm hossz a jégkaparó. Ennek a feje 9,5 cm, ..
850Ft
Nettó ár:669Ft
Gyártó: Automax
Kiváló minőségű jégtörővel is rendelkező jégkaparó. Az extra vastag szivacsos nyelének köszönhetően könnyű és kényelmes vele a munka. Hatákonyan töri a jeget és tolvítja el azt. Teljes hossza: 27cm..
1 250Ft
Nettó ár:984Ft
Gyártó: M.N.C.
Nélkülözhetetlen eszköz minden autós számára a csapadékosabb időszakban ez a multifunkciós ablaktisztító és jégkaparó eszköz. A hideg időjárás okozta jégképződésre és páralecsapódásra is kiváló megold..
2 950Ft
Nettó ár:2 323Ft
Gyártó: Automax
Kifejezetten buszok, kamionok illetve teherautókra van kifejlesztve ez a jégkaparó. Multifunkciós, mert az egyik oldalán erős műanyag jégkaparó, a másik oldalon pedig egy hóseprésre alkalmazható erős ..
3 860Ft
Nettó ár:3 039Ft
Jégkaparó hosszú kefés 78cm AM0510
Elfogyott
Gyártó: Automax
Mikrobuszokhoz, kisteherautókhoz illetve családi járművekhez ajánlott jégkaparó. Szivacsos nyele kényelmes fogást biztosít. A jégkaparó egyik oldalán található kefe hóeltávolításra szolgál, a másik ol..
2 990Ft
Nettó ár:2 354Ft
Tételek: 1 - 15 / 15 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail