Menü
Kosár

Vapol

Gyártó: Vapol
Meglehetősen masszív kialakítású jégkaparó, még ha az ára nem is ezt tükrözi. Kétoldalú fejjel van ellátva, az egyik jégtörésre alkalmazható, a másik jégkaparásra. A jégkaparó teljes hossza 190 mm, fe..
440Ft
Nettó ár:346Ft
Gyártó: Vapol
Az átlagosnál hosszabb rézbetétes jégkaparó, mely rendkívül hatékonyan és kíméletesen távolítja el a jeget a fagyott szélvédőről. A rézbetét jelentős előnyökkel jár, ugyanis nem sorjás a felülete, így..
1 450Ft
Nettó ár:1 142Ft
Gyártó: Vapol
Kiemelkedően kényelmes fogású erősített műanyag fejjel. A jégkaparó feje jól sorjázott, így nem bántja a szélvédőt. Kis helyen elfér, ugyanis mindösszesen 26cm hossz a jégkaparó. Ennek a feje 9,5 cm, ..
850Ft
Nettó ár:669Ft
Gyártó: Vapol
Ideális, személygépkocsihoz, illetve teherautókhoz és kamionokhoz is.Ez a hólapát elég kicsire összecsukható, így nagyon kis helyen elfér, így könnyedén magunkkal tudjuk vinni utazáskor. Erős, masszív..
3 650Ft
Nettó ár:2 874Ft
Gyártó: Vapol
Levehető, mosható huzattal rendelkező ülésmagasító gyermekeknek, mely a hatályban levő EU-s jogszabályoknak megfelel. Gyöngyvászon-poliészter huzata elég tartós ahhoz, hogy 1-2 generációt kiszolgáljon..
6 250Ft
Nettó ár:4 921Ft
Gyártó: Vapol
Levehető, mosható huzattal rendelkező ülésmagasító gyermekeknek, mely a hatályban levő EU-s jogszabályoknak megfelel. Pamut-poliészter huzata elég tartós ahhoz, hogy 1-2 generációt kiszolgáljon.FI..
7 250Ft
Nettó ár:5 709Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail