Menü
Kosár

Autóápolás

Autóápolás

Webáruházunk és Teve utcai üzletünkben teljes körű otthoni autóápolásra szakosodott, ahol minden szükséges terméket megtalál a járműve ápolásához és fenntartásához. Büszkék vagyunk rá, hogy széles választékot kínálunk az autóápolás minden aspektusához, kezdve az alapvető tisztítószerektől egészen a speciális ápolószerekig. Termékeink között szerepelnek:

Autóápolási Eszközök és Kiegészítők

Minden, amire szüksége lehet az autója ápolásához: autóápolási készletek, amelyek tökéletesek kezdőknek és haladóknak egyaránt, autóápolási kisgépek a hatékony és gyors tisztításhoz, valamint különféle kiegészítők a részletek tökéletesítéséhez.

Tisztítószerek

Autósamponok, amelyekkel könnyedén eltávolítható a szennyeződés az autó felületéről, bogár- és madárürülék eltávolítók a makacs foltok ellen, felnitisztítók a ragyogó keréktárcsákért, valamint motortisztítók az alapos és kímélő motorháztető alatti tisztításhoz.

Ápolószerek

Bőrápolók a belső tér bőrfelületeinek ápolásához, fényezés karbantartók és polír szerek az autó fényének megőrzéséhez, gumiápolók a gumi elemek védelméhez és ápolásához, valamint külső műanyag ápolók a műanyag részek fényének és rugalmasságának fenntartásához.

Speciális Termékek

Fényszóró polírozók a fényszórók újszerűvé varázsolásához, jégoldók a téli időszakban elengedhetetlen, karceltávolító készletek az apróbb karcolások eltüntetésére, valamint légkondicionáló tisztítók a friss és tiszta levegő biztosításához.

Fenntartáshoz és Védelemhez

Szélvédőmosók a kristálytiszta látásért, szilikonok és waxok, viaszok az autó fényének és védelmének hosszú távú megőrzéséhez, valamint üvegtisztítók, védők az üvegfelületek tisztán tartásához.

Webáruházunkban kizárólag magas minőségű autóápolási termékeket kínálunk, amelyekkel könnyedén gondoskodhat járműve megjelenéséről és állapotáról. Legyen szó alapvető tisztításról, ápolásról vagy a jármű részleteinek finomításáról, nálunk minden szükséges eszközt és készítményt megtalál az otthoni autóápoláshoz.

Az autóápolás fontosságáról egy külön cikket írtunk, ide kattintva elolvasható.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail