Menü
Kosár

Japán autóba izzók (W21W)

Japán autóba izzók (W21W)

A W21W típusú izzók kifejezetten a féklámpákhoz használt világítási elemek, amelyek kiválóan alkalmasak arra, hogy növeljék a jármű láthatóságát fékezés közben. Ezek az izzók egyetlen zónás világítást szolgálnak ki, és általában a féklámpákban találhatók.

Főbb Jellemzők:

  • Féklámpa Világítás: A W21W izzókat kifejezetten a féklámpákhoz tervezték és használják. Amikor a járművezető fékez, az izzók erős fényt bocsátanak ki, jelezve ezzel a mögötte haladóknak a fékezési szándékot.

  • Egyetlen Világítási Zóna: A W21W izzók csak egy világítási zónát szolgálnak ki, és általában két lábú vagy két lábú foglalattal rendelkeznek.

  • Hosszú Élettartam: A W21W izzók hosszú élettartammal rendelkeznek, ami csökkenti a rendszeres cseréjük szükségességét.

  • Könnyű Telepítés: Ezek az izzók általában könnyen telepíthetők a jármű féklámpa rendszerébe, és megfelelnek a gyári specifikációknak.

A W21W izzók növelik a jármű láthatóságát és hozzájárulnak a közúti biztonsághoz a fékezési szándék egyértelmű jelzésével a mögötte haladó járművek számára. Ezek az izzók megbízhatóak és hatékonyak a féklámpákban, és időszakos ellenőrzés és cseréjük fontos az optimális működés és a közúti biztonság fenntartásához.


W21/5W Izzó - Kettős Funkció a Féklámpákban és Helyzetjelzőkben

A W21/5W típusú izzó egy sokoldalú világítási elem, amelyet gyakran használnak a féklámpákban és helyzetjelző lámpákban. Ezek az izzók kettős funkciót látnak el, és kiválóan alkalmasak arra, hogy növeljék a jármű láthatóságát és kommunikációját a közúti közlekedés során.

Főbb Jellemzők:

  • Kettős Funkció: A W21/5W izzók két különböző funkciót látnak el egyetlen izzóból. Egyik funkciója a féklámpa, amikor a járművezető fékez, és az izzó erős fényt bocsát ki, jelezve a mögötte haladóknak a fékezési szándékot. A másik funkciója a helyzetjelző lámpa, amely villogó jelzéseket ad, amikor a járművezető irányt vált vagy jelzi a sávváltást.

  • Alkalmazás Japán Autókban: A W21/5W izzók gyakran találhatók meg japán autók féklámpa és helyzetjelző rendszerében. Ezek az izzók megfelelnek a japán autógyártók minőségi és teljesítményi elvárásainak.

  • Hosszú Élettartam: A W21/5W izzók hosszú élettartammal rendelkeznek, ami csökkenti a rendszeres cseréjük szükségességét.

  • Könnyű Telepítés: Ezek az izzók általában könnyen telepíthetők a jármű féklámpa és helyzetjelző rendszerébe, és megfelelnek a gyári specifikációknak.

A W21/5W izzók fontos szerepet játszanak a jármű láthatóságában és kommunikációjában a közúton. A kettős funkció lehetővé teszi számukra, hogy jelezzék a fékezést és az irányváltást, ami növeli a közúti biztonságot. Időszakos ellenőrzés és cseréjük fontos ahhoz, hogy a jármű mindig optimális állapotban legyen és megfeleljen a közúti biztonsági előírásoknak.

Gyártó: Mannol
Európai szabványnak megfelelő japán izzó, mely ellenáll a rázkódásnak, illetve az alacsony hőmérsékletnek. Tápellátás: 12V Teljesítmény: 21W Foglalat: W3x16q Felhasználás: Japán autókba sz..
550Ft
Nettó ár:433Ft
Gyártó: Elta
Európai szabványnak megfelelő japán autókban használatos index izzó, mely ellenáll a rázkódásnak, illetve az alacsony hőmérsékletnek. Tápellátás: 12V Teljesítmény: 21W Foglalat: W3x16q Fel..
1 500Ft
Nettó ár:1 181Ft
Gyártó: Mannol
Európai szabványnak megfelelő japán izzó, mely ellenáll a rászkódásnak, illetve az alacsony hőmérsékletnek.Tápellátás: 12V Teljesítmény: 21W/5W Foglalat: W3x16q Felhasználás: Japán autókba szokv..
600Ft
Nettó ár:472Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail