Egyéb dekorációk
Menü
Kosár

Egyéb dekorációk

Egyéb dekorációk
Gyártó: Lampa
Kiváló minőségű öntapadós alumínium küszöbvédő, mely nem csak sportosabbá teszi az autó belterét, hanem védi a küszöböt az esetleges karcolásoktól, ha már csúnya a küszöb, akkor újjávarázsolja azt. Ez..
13 990 Ft
Nettó ár:11 016 Ft
Gumifilc fehér színű  21553 Gumifilc fehér színű  21553
Legjobban keresett
Gyártó: 4Cars
Kifejezetten gumikra optimalizált filc, mellyel könnyen kiemelhető a márkajelzés, illetve egyéni dekoráció vihető fel a gumikerékre. Összetételének köszönhető, hogy a gumit semmilyen formában nem ronc..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Gyártó: HD
Alkalmazható az autó karosszériájára, illetve a műszerfalra is. Beburkolható vele, akár bútor, vagy bármilyen eszköz amire képes megtapadni a ragasztó. Felhasználási lehetőségei szinte korlátlanok. A..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Gyártó: Lampa
U profillal rendelkező dekorációs króm csík, mely alkalmas kisebb élek, elemek dekorálására. Legyen szó szellőzőrácsról, hűtőmaszkról, rádiókeretről stb... Egyedivé teszi az autó belsejét. Használa..
580 Ft
Nettó ár:457 Ft
Gyártó: Bright Ride
Karácsonyt az autóban tölti, mert munkája esetleg megkívánja. Teremtsen karácsonyi hangulatot, ezzel a kis törpe világítós műfenyővel. Kicsi, könnyen üzembe helyezhető, tépőzáras öntapadó szalaggal rö..
820 Ft
Nettó ár:646 Ft
Karosszéria védő átlátszó fólia 20cm széles FN-FOLIA Karosszéria védő átlátszó fólia 20cm széles FN-FOLIA
Elfogyott
Gyártó: HD
Karcolás ellen védő átlátszó fólia Megvédi az autó fényezését a kisebb karcolásoktól, mint például gallyak, sövények, nyestek okozta sérülésektől. A fólia rugalmas, melegítés jól alakítható így az ..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Karosszéria védő átlátszó fólia 50cm széles FN-FOLIA Karosszéria védő átlátszó fólia 50cm széles FN-FOLIA
Elfogyott
Gyártó: HD
Karcolás ellen védő átlátszó fólia Megvédi az autó fényezését a kisebb karcolásoktól, mint például gallyak, sövények, nyestek okozta sérülésektől. A fólia rugalmas, melegítés jól alakítható így az ív..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)