Kefék
Menü
Kosár

Kefék

Kefék

Egy alapos autótisztításhoz szükség van kefére. A kefékkel többnyire nagyobb szennyeződéseket lehet eltávolítani, de vannak például olyan kefék is amik a nehezen hozzáférhető helyekhez nyújtanak segítséget, ilyen például a felnitisztító kefe. De az autómosó kefék többsége, akár használható hósöprésre is.

Gyártó: Energy
Levegőcsatlakozóval ellátott alkatrészmosó ecset, mely különféle, olajos, zsíros, poros, és egyéb szennyeződésék eltávolítására és lazítására alkalmaz. Az ecset végén egy kompresszorra csatlakozó 8mm-..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Gyártó: Carmotion
Kézi állatször eltávolító. Használatával könnyedén és kíméletesen el tudja távolítani az állatszőrt szinte minden felületről. Legyen szó, kanapé, ruha, autó ülés, üléshuzat, szék. Ezen felül az állat ..
1 550 Ft
Nettó ár:1 220 Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Wheel Brush-t profi autókozmetikusok és autórajongók kedvelt eszköze. Az egyedileg tervezett eszköz megbirkózik a legkeményebb feladatokkal és ellenáll az erős tisztítószerek kémiai hatása..
13 100 Ft
Nettó ár:10 315 Ft
Gyártó: Bright Ride
A fanyelű autómosókefével, könnyedén el tudja távolítani a durvább szennyeződéseket a fényezésről. Az extra műszálas sörtéknek köszönhetően, jobban kiméli a fényezést, mint hasonló társai. Ezt az aut..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Gyártó: Bottari
Teleszkópos illetve egyéb autómosó nyélre szerelhető kefe. Önmagában nem használható, mindenképpen szükséges hozzá egy nyél. A kefe úgy van kialakítva, hogy a víz átfolyjon rajta. Erős, de mégis kímé..
3 950 Ft
Nettó ár:3 110 Ft
Gyártó: 4Cars
A teleszkópos nyélnek köszönhetően könnyedén el tudja érni a magasabban helyezkedő felületeket. Akár busz, vagy teherautó is könnyedén tisztán tartható az autómosó kefe segítségével. Az autómosó kefe..
5 850 Ft
Nettó ár:4 606 Ft
Gyártó: M.N.C.
A legkíméletesebb ápolási segédeszközök egyike ez a mikroszálas tisztító szett. Többféle eszköz egy csomagban, hogy minden tisztítandó felülethez hozzáférjen és 100%-osan meg tudja tisztítani őket. Pu..
3 450 Ft
Nettó ár:2 717 Ft
Gyártó: 4Cars
Strapabíró műszálból készült autóápolási ecset készlet. A kerek kefék a jármű külső-belső tisztításához remekül használhatók, a nehezen elérhető helyek tisztítására is tökéletesen alkalmasak. Sze..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Gyártó: Maxeed
Csúszásmentes, kézre illő markolattal szerelt erős sörtés felni- és gumitisztító kefe, mellyel nagy hatékonysággal lehet tisztítani a kereket. A külföldi leírásában a kárpit is fel van tűntetve, mint ..
1 550 Ft
Nettó ár:1 220 Ft
Gyártó: 4Cars
Erősített felnitisztító kefe, mely úgy van kialakítva, hogy a küllős felniket is hatékonyan tisztítsa. Erősített sörtéinek köszönhetően hatékonyan eltávolítja a fékport, kátrányt és az egyéb makacsabb..
1 500 Ft
Nettó ár:1 181 Ft
Gyártó: K2
Kiváló minőségű, erős de mégis kíméletes sörtékkel ellátott tisztító kefe, mely autóápolásban, illetve cipőápolásban is kiváló szolgálatot tesz. A kefével minden festett bőr, textilbőr, autókárpit tis..
2 150 Ft
Nettó ár:1 693 Ft
Kefe kárpitisztításhoz, elektromos csavarhúzóra K2 Brill Pro Kefe kárpitisztításhoz, elektromos csavarhúzóra K2 Brill Pro
-12 %
Gyártó: K2
Elektromos fúrógépre vagy csavarhúzóra helyezhető kárpittisztító kefe, mely segítéségével kíméletesen és alaposan tisztítható az autó kárpit részei. Tökéletesen használható tetőkárpit tisztítására, gu..
2 850 Ft 3 250 Ft
Nettó ár:2 244 Ft
Kefe kárpittisztításhoz Turtle Wax FGX2511TD Kefe kárpittisztításhoz Turtle Wax FGX2511TD
Új termék
Gyártó: Turtle Wax
Extra erős műszálakból álló kárpititisztító kefe, mely kiválóan alkalmas szőnyegek, különféle szövetek, üléshuzatok alapos tisztításra. Vegyszer nélkül is használható morzsák és felszíni szennyeződése..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Extra erős szerkezetű, rendkívül tartós, kíméletes, puha keréktisztító kefe, mely segítéségével nagyon hatékonyan megtisztítható a felni illetve a dísztárcsa is. Csúszásmentes markolatú, így hatákony ..
2 500 Ft
Nettó ár:1 969 Ft
Gyártó: Carmotion
Motorkerékpár és kerékpárok láncainak egyszerű tisztítására kifejlesztett kefe, mely segíti a hatékony és a gyors munkát. A kefék átölelik három ponton a láncot, így alapos tisztítás könnyen megoldhat..
1 550 Ft
Nettó ár:1 220 Ft
Műszerfal tisztító, extra puha precíziós ecset HM93165830 Műszerfal tisztító, extra puha precíziós ecset HM93165830
Új termék
Gyártó: OEM
Nagyon puha, kíméletes, sűrű szövésű szálakkal ellátott tisztító kefe, melynek használata rendkívül sokoldalú. Erős szerkezetű, nagyon tartós kialakítású. Kényes, nagy odafigyelést igénylő felületek p..
1 350 Ft
Nettó ár:1 063 Ft
Gyártó: K2
Kíméletes, kicsi, puha, így tökéletesen használható beltéri, illetve kültéri autóápoláshoz is. Segítéségével könnyedén megtisztítható a szellőzőrácsok járatai, a kerék, dísztárcsa, műszerfal és egyéb,..
1 550 Ft
Nettó ár:1 220 Ft
Gyártó: M.N.C.
Akkumulátoros csavarbehajtóba vagy fúrógépekbe fogható (hatszögletű befogóval) rendelkező tisztítókefe szett. Ideális lehet autófelnik, gumiabroncsok, üléskárpitok, gumialkatrészek takarítására. A kül..
3 500 Ft
Nettó ár:2 756 Ft
Autómosó kefe slagra szerelhető, kíméletes fejjel és vízzáróval 90448 Autómosó kefe slagra szerelhető, kíméletes fejjel és vízzáróval 90448
Elfogyott
Gyártó: 4Cars
PVC alapú sörtékkel ellátott autómosó kefe, mely a kefék között talán az egyik legpuhább, így ezáltal legkevésbé karcolja a felületet. A kefe kényelmes, csúszásmentes, szivacsos markolattal van ellátv..
3 350 Ft
Nettó ár:2 638 Ft
Autómosó keféhez teleszkópos nyél 140-280cm 32237
Elfogyott
Gyártó: Bottari
Kisebb-nagyobb járművek mosáshoz rendkívül jól használható teleszkópos nyél, mely segítségével akár kamion is mosható. Az elzárható slag csatlakozó nagy segítséget nyújt az alapos és hatékony autómosá..
4 690 Ft
Nettó ár:3 693 Ft
Felnitisztító kefe, erősített 01740
Elfogyott
Gyártó: HD
Erős, tartós szerkezetű felnitisztító kefe, mely csúszásmentes gumírozott nyéllel van ellátva. Hosszú sörtéinek köszönhetően a nehezebben elérhető helyek is könnyedén tisztíthatók. A kefe sörtéi kímél..
1 450 Ft
Nettó ár:1 142 Ft
Tételek: 1 - 21 / 21 (1 oldal)