Eltávolító sprayk
Menü
Kosár

25.000Ft vásárlás felett a szállítási költség ingyenes! 

Eltávolító sprayk

Eltávolító sprayk
Gyártó: Motip
Matrica eltávolító spray A felületet kímélve, hatékonyan távolítja el a matricát, címként és annak maradványait üvegről, fáról, fémről, műanyagról stb... Viszont átlátszó műanyag felületen, plexi, ..
2 350 Ft
Nettó ár:1 850 Ft
Gyártó: Motip
Matrica eltávolító sprayA felületet kímélve, hatékonyan távolítja el a matricát, címként és annak maradványait üvegről, fáról, fémről, műanyagról stb... Viszont átlátszó műanyag felületen, plexi, moto..
3 200 Ft
Nettó ár:2 520 Ft
Gyártó: HB Body
Festékeltávolító spray A HB Body 600 Remover eco festéklemaró a régi kopott, sérült bevonatok eltávolítására szolgál. A hatás fokozása érdekében a bevonatot enyhén érdesítsük fel. A felületre ráfúj..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Gyártó: Motip
Olajmaradvány eltávolítóSzerelési munkák következtében betonon, vagy kövön található olajfoltok eltávolítására alkalmazható spray. Ideális választás minden olyan helyen ahol a talajra kerülhet bármily..
3 850 Ft
Nettó ár:3 031 Ft
Gyártó: VMD
Purhab eltávolító spray Kifejezetten purhab eltávolítására fejlesztették ki. A már megkötött purhabot is eltávolítja. Egyaránt alkalmas a szerszámokról, ruháról és egyéb anyagokról történő purhab e..
2 150 Ft
Nettó ár:1 693 Ft
Gyártó: Motip
Ragasztómaradvány és tömítéseltávolító sprayA gépjárművekre illetve gépjárműalkatrészre száradt ragasztóanyagok, tömítésmaradványok, illetve megkeményedett tömítések eltávolítására alkalmazható spray...
2 250 Ft
Nettó ár:1 772 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)