Menü
Kosár

Eltávolító sprayk

Eltávolító sprayk
Gyártó: Motip
A felületet kímélve, hatékonyan távolítja el a matricát, címként és annak maradványait üvegről, fáról, fémről, műanyagról stb... Viszont átlátszó műanyag felületen, plexi, motorsisak, CD, DVD és egyéb..
2 850Ft
Nettó ár:2 244Ft
Gyártó: Motip
A MOTIP Matrica Eltávolító spray amely kifejezetten arra lett tervezve, hogy gyorsan és kíméletesen távolítsa el a nem kívánt matricákat, címkéket és azok maradványait a különféle felületekr..
4 350Ft
Nettó ár:3 425Ft
Gyártó: HB Body
A HB Body 600 Remover eco festéklemaró a régi kopott, sérült bevonatok eltávolítására szolgál. A hatás fokozása érdekében a bevonatot enyhén érdesítsük fel. A felületre ráfújt festéklemarót hagyjuk ha..
5 350Ft
Nettó ár:4 213Ft
Graffiti- és festékeltávolító hab spray 400ml Montana Gold RM400 Graffiti- és festékeltávolító hab spray 400ml Montana Gold RM400
Új termék
Gyártó: OEM
A Montana Tech RM400 Remover egy rendkívül hatékony festékeltávolító szer, amely szinte minden felületen alkalmazható, és feloldja a legtöbb festéket és ragasztót, még teljesen megszáradt állapotban i..
4 750Ft
Nettó ár:3 740Ft
Gyártó: Motip
Szerelési munkák következtében betonon, vagy kövön található olajfoltok eltávolítására alkalmazható spray. Ideális választás minden olyan helyen ahol a talajra kerülhet bármilyen ásványi olaj.  ..
3 990Ft
Nettó ár:3 142Ft
Gyártó: VMD
Kifejezetten purhab eltávolítására fejlesztették ki. A már megkötött purhabot is eltávolítja. Egyaránt alkalmas a szerszámokról, ruháról és egyéb anyagokról történő purhab eltávolításra is.   ..
2 300Ft
Nettó ár:1 811Ft
Gyártó: Motip
A gépjárművekre illetve gépjárműalkatrészre száradt ragasztóanyagok, tömítésmaradványok, illetve megkeményedett tömítések eltávolítására alkalmazható spray. A befújás után rendkívüli hatékonysággal és..
3 250Ft
Nettó ár:2 559Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail