Motip - XIII. kerületi autósbolt
Menü
Kosár

Motip

Gyártó: Motip
Motip, fekete bithumenes alvázvédő spray 500ml Nagyon jó hatású rozsdavédő szer, festett vagy nyers állapotban lévő fém felületek, személygépkocsik, haszongépjárművek, vontatók, lakókocsik, üzemanyag..
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Gyártó: Motip
Motip szürke színű alvázvédő spray Nagyon jó hatású rozsdavédő szer, festett vagy nyers állapotban lévő fém felületek, személygépkocsik, haszongépjárművek, vontatók, lakókocsik, üzemanyagtartályok, h..
2 200 Ft
Nettó ár:1 732 Ft
Gyártó: Motip
Kavicsfelverődés ellen alvázvédő spraySzórással felhordható konzerválószer kőfelverődés ellen. Minden festékrendszerrel átfújható. Ez az alvázvédő rozsdásodás ellen is véd. Ellenáll a vegyszernek és a..
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Gyártó: Motip
Szórópisztolyos alvázvédő Szórással felhordható konzerváló szer kőfelverődés ellen. Ellenálló a vegyszernek és az időjárás hatásainak. Minden festékrendszerrel átfújható. Rozsdavédő és hangelnyelő tu..
2 920 Ft
Nettó ár:2 299 Ft
Gyártó: Motip
Szórópisztolyos alvázvédőUBC szórópisztollyal felhordható, kiváló minőségű alvázvédőszer, mely megóvja a jármű karosszériáját a külső sérülésektől, mint pl. a kavicsfelverődéstől, kisebb koccanásoktól..
3 420 Ft
Nettó ár:2 693 Ft
Gyártó: Motip
Motip kavicsfelverődés ellen védő alvázvédő spray  Kiváló minőségű repedésmentes máz, amely nagy százalékban tartalmaz erősítő anyagokat. Gyorsan szárad és átfényezhető. Kiváló tapadó tulajdons..
2 550 Ft
Nettó ár:2 008 Ft
Gyártó: Motip
Antirozsda alapozó Ólommentes vörösoxid alapozó a kezeletlen vasöntvény felületek anti rozsda alapozására vagy a kezelt felületek újrakezelésére. Ez az alapozó megfelelő a levegőn száradó, alkid bázi..
4 250 Ft
Nettó ár:3 346 Ft
Gyártó: Motip
Motip polír és wax egyben Gyorsan, könnyen felhordható autópolír, mely tartalmaz viaszt is, így nem csak fényesíti, hanem védi és ellenállóvá teszi a kezelt felületet. Polírozó karbantartó termék a..
3 150 Ft
Nettó ár:2 480 Ft
Gyártó: Motip
Motip WAX-al dúsított prémium autósamponPrémium minőségű, extra sűrű, nagy koncentrációval rendelkező viasz tartalmű autósampon, mely a kezelt felületet hosszú távon csillogóssá és védetté teszi. Ez a..
2 850 Ft
Nettó ár:2 244 Ft
Gyártó: Motip
Motip bogár-rovar eltávolítóSzélvédőre illetve karosszériára is használható hatékony, de mégis kíméletes rovarmaradvány eltávolító spray. Figyelem az autón esetleges waxokat (viaszokat) is eltávolítja..
2 350 Ft
Nettó ár:1 850 Ft
Gyártó: Motip
BÉZS színű bőrfesték Kiváló minőségű, gyorsan száradó bézs színű bőrfesték, mely nem csak bőr, hanem PVC, vinil, műbőr javításához, illetve díszítéséhez is alkalmas. Az eredeti rugalmas szerkezet has..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Gyártó: Motip
Cappuccino barna színű bőrfesték Kiváló minőségű, gyorsan száradó cappuccino színű bőrfesték, mely nem csak bőr, hanem PVC, vinil, műbőr javításához, illetve díszítéséhez is alkalmas. Az eredeti ruga..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Gyártó: Motip
Fehér bőrfestékKiváló minőségű, gyorsan száradó vinil fehér színű bőrfesték, mely száradás után rugalmas marad, így tökéletesen használható: bőr, PVC, műbőr, vinyl tetők javításához és dekorálásá..
4 650 Ft
Nettó ár:3 661 Ft
Gyártó: Motip
Fekete bőrfestékKiváló minőségű, gyorsan száradó vinil fekete festék, mely száradás után rugalmas marad, így tökéletesen használható: bőr, PVC, műbőr, vinyl tetők javításához és dekorálásához is...
4 990 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Gyártó: Motip
Szürke színű bőrfesték Kiváló minőségű, gyorsan száradó szürke színű bőrfesték, mely nem csak bőr, hanem PVC, vinil, műbőr javításához, illetve díszítéséhez is alkalmas. Az eredeti rugalmas szerkezet..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Bőrápoló és tisztító spray 600ml Motip 000708
Új termék
Gyártó: Motip
Motip bőrtisztítő és bőrápoló spray Kiváló minőségű tisztító- és ápolószer bőr, és bőrhöz hasonló (textilbőr, műbőr, vinyl, stb..) kárpitok kezelésére és védelmére. Nagyon hatékony, kíméletes s könny..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Gyártó: Motip
Bőrtisztító- és ápoló balzsamTisztító- és ápolószer bőr, műbőr, illetve textilbőr kárpitok kezelésére, védelmére. Véd az öregedés ellen, tovább csökkenti a szennyeződések lerakódását. A bőr ismét ruga..
2 350 Ft
Nettó ár:1 850 Ft
Gyártó: Motip
Matrica eltávolító spray A felületet kímélve, hatékonyan távolítja el a matricát, címként és annak maradványait üvegről, fáról, fémről, műanyagról stb... Viszont átlátszó műanyag felületen, plexi, ..
2 350 Ft
Nettó ár:1 850 Ft
Gyártó: Motip
Matrica eltávolító sprayA felületet kímélve, hatékonyan távolítja el a matricát, címként és annak maradványait üvegről, fáról, fémről, műanyagról stb... Viszont átlátszó műanyag felületen, plexi, moto..
3 200 Ft
Nettó ár:2 520 Ft
Gyártó: Motip
Motip CINK spray (Motip 4061) A Cink spray katód védelemmel látja el a vas és acél felületeket. Csak a cinkkel fedett vagy csupasz fémfelületeken hatásos, ha a rozsda teljes mértékben el lett távolít..
4 550 Ft
Nettó ár:3 583 Ft
Gyártó: Motip
Fagyasztó-csavarlazítóHatékony eszköz rozsdás, korrodált kötések és alkatrészek meglazítására. A spray nem csak fagyaszt, hanem kiválóan ken is, így lassítja a későbbiekben kialakulható rozsdásodást. ..
2 100 Ft
Nettó ár:1 654 Ft
Gyártó: Motip
  Motip csavarlazító és rozsdaoldó spray MoS2 (Molibdén-diszulfitot) és grafit alkotókat tartalmazó nagyhatású rozsdaoldó készítmény. Nem csak oldja a rozsdát, hanem ezzel egyidőben kenőany..
1 760 Ft
Nettó ár:1 386 Ft
Gyártó: Motip
Motip csavarlazító és rozsdaoldó spray MoS2 (Molibdén-diszulfitot) és grafit alkotókat tartalmazó nagyhatású rozsdaoldó készítmény. Nem csak oldja a rozsdát, hanem ezzel egyidőben kenőanyagként is sz..
2 249 Ft
Nettó ár:1 771 Ft
Gyártó: Motip
Gumialapú defektjavító Gumialapú spray tömlő nélküli abroncsok gyorsjavítására. A gumiabroncs leszerelése nélkül alkalmazható. Felhordási hőmérséklet 5 – 30°C. Használati utasítás: 1. Használat ..
3 250 Ft
Nettó ár:2 559 Ft
Gyártó: Motip
Ezüst keréktárcsa festék Gyorsan száradó akril festék acél és könnyűfém felnik és agysapkák javítására, díszítésére. Csiszolja meg a felületet, hogy száraz és zsírmentes legyen. A festeni nem kívá..
2 150 Ft
Nettó ár:1 693 Ft
Gyártó: Motip
Hőálló ezüst színű festék Nagy hőtűrési képességgel ellátott ezüst színű festék. Alkalmazható szinte bárhol ahol szükséges a nagy hőtűrés.Kipufogó, féknyereg, motortér stb... Használata: Csiszol..
2 350 Ft
Nettó ár:1 850 Ft
Gyártó: Motip
Motip Fagyasztó Spray 400ml Hatékony eszköz a rozsdás vagy odatapadt kötések meglazítására. A termék irányított permetsugarat lövell ki magából. Rövid idő alatt -50°C-ra csökkenti a kezelt felüle..
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Tételek: 1 - 27 / 117 (5 oldal)