Menü
Kosár

Bogár- és madárürülék eltávolítók

Bogár- és madárürülék eltávolítók

Bogár- és madárürülék eltávolítók kifejezetten arra tervezték, hogy hatékonyan és kíméletesen távolítsák el a rovarmaradványokat és a madárürülékeket az autó fényezéséről. Ezek a szennyeződések, ha nem távolítják el időben, maradandó károkat okozhatnak az autó fényezésén. Ezért fontos, hogy ezeket a kellemetlen szennyeződéseket mielőbb felszámoljuk.

A bogár- és madárürülék eltávolító szerek kifejlesztése során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a termékek kíméletesen hatnak az autó érzékeny fényezésére, elkerülve a dörzsölés során keletkező további károsodásokat. Ezek a speciálisan kialakított tisztítószerek biztosítják, hogy az ilyen típusú szennyeződések eltávolítása során az autó fényezése sértetlen maradjon, miközben hatékonyan szüntetik meg a problémát.

Az ilyen típusú szennyeződésekkel szembeni gyors és hatékony fellépés nemcsak az autó esztétikai állapotát óvja meg, hanem hosszú távon megőrzi annak értékét is. A bogár- és madárürülék eltávolítók használata így elengedhetetlen része a gondos autóápolásnak, különösen azok számára, akik nagy figyelmet fordítanak járművük megjelenésére és állapotára.

Autoglym Active Insect Remover 500ml (bogáreltávolító) Autoglym Active Insect Remover 500ml (bogáreltávolító)
Jó választás
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Active Insect Remover egy speciálisan kifejlesztett, koncentrált hab alapú termék, amely hatékonyan, gyorsan, és különösen kíméletesen távolítja el az elkenődött rovarmaradványokat a jármű..
5 990Ft
Nettó ár:4 717Ft
Gyártó: Moje Auto
A rovarszennyeződések eltávolítása az autók karbantartásának egyik legnagyobb kihívása. A Moje Auto új terméke, egy speciálisan kifejlesztett bogároldó formula, hatékonyan és gyorsan oldja f..
1 750Ft
Nettó ár:1 378Ft
Gyártó: Krarusz
Olcsó, jó, hatékony, magyar és kíméletes! Ezt a rovaroldót az alábbi tuljadonságokkal lehet leírni.A bogároldó folyadék hatákonyan távolítja el a szélvédőre, illetve a karosszériára tapadt rovarsz..
720Ft
Nettó ár:567Ft
Gyártó: Turtle Wax
Ez a hatékony tisztítószer, segít eltávolítani a leggyakoribb kültéri szennyeződéseket a fényezésről, mint például a tapadt rovarmaradványokat, fanedvet (gyantát). Gél formula, amely folyékony állagún..
3 250Ft
Nettó ár:2 559Ft
Gyártó: Prevent
A kendő gépjárművekre tapadt rovarszennyeződések eltávolítására alkalmas. A nedvesített, tehát a használatához nincsen szükség egyéb rovareltávolító szerre.Kiszerelés: 20db kendő / csomagHaszn..
1 350Ft
Nettó ár:1 063Ft
Víz nélküli autósampon, madárürülék eltávolító Treatment Spray N Glow 651ml
-15 %
Gyártó: The Treatment
A Treatment Spray N' Glow vízmentes autótisztító szer a könnyedén eltávolítható ujjlenyomatoktól, vízfoltoktól, madárürülékektől és egyéb enyhe szennyeződésektől megtisztítja autóját, mindezt anélkül,..
2 500Ft 2 950Ft
Nettó ár:1 969Ft
Madárürülék - ,bogár -  eltávolító spray Holts 500 ml
Új termék Elfogyott
Gyártó: Holts
A Holts Insect and Dropping Cleaner egy erős hatékonyságú tisztítószer, amely kifejezetten az autó karosszériájának tisztán tartására és az olyan makacs szennyeződések eltávolítására lett kialakítva, ..
2 450Ft
Nettó ár:1 929Ft
Madárürülék - ,bogár - , faggyú eltávolító spray 500 ml Carplan BBT500
Elfogyott
Gyártó: Carplan
A madárürülék az egyik legveszélyesebb dolog a fényezésre nézve, ugyanis a lakkréteget károsíthatja. Nem csak, hogy csúnya, de még egészségtelen is lehet. Mihamarabb szükséges ennek eltávolítása, mely..
2 150Ft
Nettó ár:1 693Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail