Bogár- és madárürülék eltávolítók
Menü
Kosár

DECEMBER 23-TÓL JANUÁR 8.-IG SZABADSÁGON LESZÜNK!
EZ IDŐSZAK ALATT NEM LESZÜNK ELÉRHETŐK SEMMILYEN FORMÁBAN!

Bogár- és madárürülék eltávolítók

Bogár- és madárürülék eltávolítók

Ezek a készítmények rovarmaradványok és madárürülékek eltávolítására használhatók. Ezek a szennyeződések az autó fényezésén maradandó károkat is képesek okozni ha nincsen mihamarabb eltávolítva. Ezért ezeket a gusztustalanságokat mihamarabb fel kell oldani. Mivel az autó fényezése igen érzékeny is lehet, ezért kíméletesen kell ezt megtenni, anélkül hogy dörzsölnénk. Ezek a eltávolító szerek kifejezetten erre a célra lettek fejlesztve.

Autoglym Active Insect Remover 500ml (bogáreltávolító) Autoglym Active Insect Remover 500ml (bogáreltávolító)
Jó választás
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Active Insect Remover egy koncentrált hab, amit azzal a céllal fejlesztetek ki, hogy az elkenődött rovarmaradványokat gyorsan és hatékonyan és kíméletesen távolítsa el a jármű karosszériáj..
5 100 Ft
Nettó ár:4 016 Ft
Gyártó: Moje Auto
Hatékony formulájának köszönhetően tökéletesen és gyorsan eltávolítja a makacs rovarszennyeződéseket. Mindenféle üveg, műanyag, festett felületen, továbbá gumin is alkalmazható. Nem mattít és nem hagy..
1 480 Ft
Nettó ár:1 165 Ft
Gyártó: Krarusz
Olcsó, jó, hatékony, magyar és kíméletes! Ezt a rovaroldót az alábbi tuljadonságokkal lehet leírni. A bogároldó folyadék hatákonyan távolítja el a szélvédőre, illetve a karosszériára tapadt rovarsz..
650 Ft
Nettó ár:512 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Ez a hatékony tisztítószer, segít eltávolítani a leggyakoribb kültéri szennyeződéseket a fényezésről, mint például a tapadt rovarmaradványokat, fanedvet (gyantát). Gél formula, amely folyékony állagún..
3 250 Ft
Nettó ár:2 559 Ft
Gyártó: Carplan
A madárürülék az egyik legveszélyesebb dolog a fényezésre nézve, ugyanis a lakkréteget károsíthatja. Nem csak, hogy csúnya, de még egészségtelen is lehet. Mihamarabb szükséges ennek eltávolítása, mely..
2 150 Ft
Nettó ár:1 693 Ft
Gyártó: Prevent
A kendő gépjárművekre tapadt rovarszennyeződések eltávolítására alkalmas. A nedvesített, tehát a használatához nincsen szükség egyéb rovareltávolító szerre. Kiszerelés: 20db kendő / csomag Haszn..
1 100 Ft
Nettó ár:866 Ft
Gyártó: The Treatment
A Treatment Spray N' Glow víz nélküli tisztítószer biztonságosan eltávolítja az ujjlenyomatokat, a könnyű szennyeződéseket, a vízfoltokat, a madárürülékeket ... mindezt anélkül, hogy újra waxolnia kel..
2 950 Ft
Nettó ár:2 323 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)