Menü
Kosár

Autoglym rovaroldó spray

Autoglym rovaroldó spray
Autoglym rovaroldó spray
Jó választás
Autoglym rovaroldó spray
Autoglym rovaroldó spray
Autoglym rovaroldó spray
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Autoglym
  • Termékkód: AIR500
  • Mennyiségi egység: darab
5 990Ft
Nettó ár: 4 717Ft

Autoglym prémium, kíméletes rovareltávolító spray

Az Autoglym Active Insect Remover egy speciálisan kifejlesztett, koncentrált hab alapú termék, amely hatékonyan, gyorsan, és különösen kíméletesen távolítja el az elkenődött rovarmaradványokat a járművek karosszériájáról, szélvédőjéről és fényszóróiról. Ez a rovarmaradvány eltávolító ideális választás a nyári időszakban, amikor a rovarok gyakrabban kerülnek az autókra, különösen hosszú utazások során. A termék könnyen használható útközben is, lehetővé téve a rovarmaradványok gyors eltávolítását, megőrizve a jármű esztétikai állapotát.

Az Autoglym Active Insect Remover alkalmazható akut problémák megoldására, például egy hosszú utazás után, vagy részeként lehet egy teljes autótisztítási folyamatnak, fenntartva a jármű tisztaságát és csillogását. A termék formulája különösen kíméletes, így biztonságosan használható még a legérzékenyebb fényezésű járműveken is, beleértve a luxusautókat és a speciális festésű járműveket.

Az Autoglym Active Insect Remover nemcsak hatékonyan távolítja el a rovarmaradványokat, hanem gondoskodik a jármű fényezésének védelméről is, megelőzve a karcokat és egyéb károsodásokat, amelyek a rovarmaradványok eltávolításakor keletkezhetnek. Ennek eredményeképpen a termék ideális választás mindazok számára, akik a legmagasabb szintű gondoskodást és védelmet szeretnék biztosítani járművük számára.

Használata:

  1. A használat előtt rázza fel a flakont, majd egyenletesen permetezze az Autoglym Active Insect Remover terméket a tisztítandó területre.
  2. Várjon körülbelül 30 másodpercet, hogy a formula időt kapjon a rovarmaradványok lágyítására és feloldására a felületen.
  3. Ezt követően óvatosan törölje le a felületet egy puha, mikroszálas ruhával, hogy eltávolítsa a feloldódott rovarmaradványokat anélkül, hogy karcolásokat okozna.
  4. Zárja le a tisztítási folyamatot egy száraz, tiszta papírtörlővel, amellyel eltávolíthatja a maradék nedvességet. Amennyiben a termék használata autómosás előtt történik, a kezelt területet alaposan öblítse le vízzel.

Fontos megjegyezni, hogy a legjobb eredmény érdekében kerülje a termék alkalmazását túlmelegedett vagy közvetlen napfénynek kitett felületeken. A túl forró felületen történő alkalmazás csökkentheti a termék hatékonyságát és a felületen foltokat hagyhat. Ha a jármű felülete meleg, hűtse le egy kis vízzel, mielőtt a rovarmaradvány eltávolítót alkalmazza.

Amennyiben az eltávolítandó rovarmaradványok különösen makacsak, előfordulhat, hogy szükség van egy második kezelésre az Autoglym Active Insect Remover termékkel. Ez különösen hasznos lehet, ha a rovarok már régóta a felületen vannak, és nehezen oldódnak fel. Ha a termék a felületen megszárad, a hatékonyabb eltávolítást elősegítheti azzal, ha a tisztítókendőt vízzel benedvesíti, vagy újra alkalmazza az Active Insect Remover-t a nehezen eltávolítható szennyeződésekre.

Az Autoglym Active Insect Remover széles körű alkalmazást tesz lehetővé, nem csak személyautókon, hanem motorkerékpárokon, teherautókon, kamionokon, valamint a vízi járműveken, mint hajókon és lakókocsikon is. Ez a sokoldalúság teszi a terméket ideális választássá a különböző járműtípusok rovarmaradványainak eltávolítására. Különösen hasznos lehet hosszabb utazások, túrák vagy szabadtéri tevékenységek után, ahol a rovarok gyakran tapadnak meg a járművek különböző felületein. A termék alkalmazása biztosítja, hogy járműve mindig tiszta és ápolt maradjon, függetlenül attól, hogy milyen környezetben használja.

Kiszerelés: 500 ml
 

Egy teszt a termékről:

 

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail