Menü
Kosár

Autoglym Leather Clean & Protect Kit (Bőrápoló készlet)

Autoglym Leather Clean & Protect Kit (Bőrápoló készlet)
Autoglym Leather Clean & Protect Kit (Bőrápoló készlet)
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Autoglym
  • Termékkód: AF100939
  • Mennyiségi egység: készlet
24 900Ft
Nettó ár: 19 606Ft

Autoglym Leather Clean & Protect Kit (Bőrápoló készlet)

Fedezze fel a teljes körű, prémium minőségű bőrápoló csomagunkat, amely minden szükséges elemet tartalmaz az autóiparban használatos bőr termékek ápolásához. Az autók bőr belső terének megóvása kulcsfontosságú a jármű esztétikai és funkcionális értékének megőrzéséhez. A prémium minőségű bőrápoló termékek rendkívüli ellenállóságot biztosítanak a mindennapi használat során jelentkező terhelésekkel szemben, legyen szó beleülésről, nyújtásról, szennyeződésről vagy gyűrődésről.

Az Autoglym Prémium Bőrápoló és Tisztító Készlete tökéletes választás azok számára, akik hosszú távon szeretnék megőrizni autójuk bőr belső terének eredeti állapotát. Ez a csomag kifejezetten arra lett tervezve, hogy a bőrt alaposan tisztítsa és kondicionálja. A rendszeres tisztítás és ápolás elengedhetetlen ahhoz, hogy elkerülje a bőr repedését, sérülését és korai elhasználódását. Az Autoglym Prémium Bőrápoló termékei táplálják és védik a bőrt, miközben fenntartják annak rugalmasságát és természetes fényét.

A csomag magában foglalja a szükséges tisztítószereket és kondicionálókat, amelyek speciálisan a bőr különleges igényeihez lettek igazítva. Ezek a prémium minőségű bőrápoló termékek nem csak tisztítanak, hanem hidratálják is a bőrt, megakadályozva a szárazság és a repedezés kialakulását. A készlet alkalmazása egyszerű és hatékony, így a bőr hosszú távon megőrzi eredeti szépségét és komfortját.

Az Autoglym Prémium Bőrápoló Készlet használata nem csak a bőr állapotát javítja, hanem növeli a jármű belső terének esztétikai értékét is, ezáltal növelve a jármű újraértékesítési értékét. Mindezek mellett a prémium minőségű bőrápoló termékek hozzájárulnak a fenntartható autóápoláshoz, mivel megakadályozzák a korai kopást és a szükségtelen cserét.

Válassza az Autoglym Prémium Bőrápoló és Tisztító Készletet, hogy autója bőr belső tere hosszú éveken át megőrizze eredeti állapotát és luxus megjelenését. A csomag minden elemét úgy tervezték, hogy a lehető legjobb ápolást nyújtsák autója bőr belső terének.

A prémium minőségű bőrápoló készletünk az alábbi, kifejezetten a bőr ápolására tervezett termékeket tartalmazza:

  1. 1db Autoglym Leather Cleaner (bőrtisztító spray) 500 ml: Ez a speciális bőrtisztító spray kíméletesen, mégis hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a felhalmozódott olajokat a bőrfelületekről. A 500 ml-es kiszerelés biztosítja, hogy hosszú ideig elegendő legyen még a rendszeres használat során is.

  2. 1db Autoglym Leather Care Balm (bőrápoló balzsam) 500 ml: Ez a tápláló balzsam mélyen behatol a bőr pórusaiba, hidratálja és visszaállítja annak természetes rugalmasságát és fényét. A 500 ml-es kiszerelés gondoskodik róla, hogy a bőr hosszú távú védelmet és ápolást kapjon.

  3. 1db Perfect Polish Applicator (applikátor, felhordó szivacs): Ez az applikátor ideális a bőrtisztító és bőrápoló termékek precíz és egyenletes felviteléhez. Ergonomikus kialakítása és puha felülete biztosítja, hogy a bőr ne sérüljön a tisztítás és ápolás során.

  4. 1db Hi-Tech Aqua Dry (szintetikus szarvasbőr kendő): A magas minőségű szintetikus szarvasbőr kendő tökéletes eszköz a bőrfelületek tisztításához és ápolásához. Gyengéd a bőrhöz, mégis rendkívül hatékony a nedvesség eltávolításában, így a bőr gyorsan szárazzá és csillogóvá válik.

Ez a prémium minőségű bőrápoló készlet minden szükséges eszközt és terméket biztosít az autó bőr belső terének teljes körű ápolásához. A kiváló minőségű termékek és eszközök kombinációja garantálja, hogy az autó bőr belsőtere hosszú távon megőrizze eredeti állapotát és fényét, miközben megvédi a bőrt az időjárás és a mindennapi használat okozta károsodásoktól.

A kiegészítők tisztítása:

A kiegészítők tisztításához ajánljuk, hogy a termékek megőrzésének és tisztaságának biztosítása érdekében használjon kézmeleg vizet és óvatos, kézzel történő nyomkodó mozdulatokat. A kézmeleg víz ideális választás, mivel segít megőrizni a kiegészítők anyagának szerkezetét és színét, miközben hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket.

A tisztítás során ügyeljen arra, hogy ne használjon erős detergenseket vagy agresszív tisztítószereket, mivel ezek károsíthatják a kiegészítők anyagát és felületét. Ehelyett javasoljuk egy enyhe, semleges pH-értékű szappan használatát, amely gyengéden tisztít, anélkül, hogy kárt tenne a kiegészítőkben.

A nyomkodó mozdulatokkal történő tisztítás segít eltávolítani a szennyeződéseket anélkül, hogy túlzottan igénybe venné a kiegészítők anyagát. Fontos, hogy a kiegészítőket ne dörzsölje, mivel ez a felületük károsodásához vezethet.

Tisztítás után hagyja a kiegészítőket természetesen megszáradni, lehetőleg közvetlen napfénytől védett helyen. Kerülje a hőforrásokat, mint a radiátorok vagy hajszárítók, mivel ezek túlságosan gyorsan száríthatják ki a kiegészítőket, ami repedéshez vagy torzuláshoz vezethet. A természetes szárítási folyamat biztosítja, hogy a kiegészítők megőrizzék formájukat és minőségüket.

Autoglym Leather Clean Bőrtisztító:
 

 

Autoglym Leather Balm – Bőrápoló: 

 

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail