Bogár- és madárürülék eltávolítók
Menü
Kosár

25.000Ft vásárlás felett a szállítási költség ingyenes! 

Bogár- és madárürülék eltávolítók

Bogár- és madárürülék eltávolítók

Ezek a készítmények rovarmaradványok és madárürülékek eltávolítására használhatók. Ezek a szennyeződések az autó fényezésén maradandó károkat is képesek okozni ha nincsen mihamarabb eltávolítva. Ezért ezeket a gusztustalanságokat mihamarabb fel kell oldani. Mivel az autó fényezése igen érzékeny is lehet, ezért kíméletesen kell ezt megtenni, anélkül hogy dörzsölnénk. Ezek a eltávolító szerek kifejezetten erre a célra lettek fejlesztve.

Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM BOGÁR ELTÁVOLÍTÓ Az Autoglym Active Insect Remover egy koncentrált hab, amit azzal a céllal fejlesztetek ki, hogy az elkenődött rovarmaradványokat gyorsan és hatékonyan és kíméletesen távolí..
5 100 Ft
Nettó ár:4 016 Ft
Gyártó: Motip
Motip bogár-rovar eltávolítóSzélvédőre illetve karosszériára is használható hatékony, de mégis kíméletes rovarmaradvány eltávolító spray. Figyelem az autón esetleges waxokat (viaszokat) is eltávolítja..
2 350 Ft
Nettó ár:1 850 Ft
Gyártó: Moje Auto
Rovaroldó 650ml Hatékony formulájának köszönhetően tökéletesen és gyorsan eltávolítja a makacs rovarszennyeződéseket. Mindenféle üveg, műanyag, festett felületen, továbbá gumin is alkalmazható. Nem m..
1 480 Ft
Nettó ár:1 165 Ft
Bogáreltávolító pumpás spray 500ml Brill Rovaroldó
Új termék
Gyártó: Krarusz
Rovaroldó spray Olcsó, jó, hatékony, magyar és kíméletes! Ezt a rovaroldót az alábbi tuljadonságokkal lehet leírni. A bogároldó folyadék hatákonyan távolítja el a szélvédőre, illetve a karosszér..
650 Ft
Nettó ár:512 Ft
Gyártó: Grass
Rovarmaradvány eltávolító spray Használható szélvédőn és karosszárián is. Kíméletesen és hatákonyan távolítja el a felületről a rászáradt bogármaradványokat. A karosszéria bármely pontján alkalmazh..
1 150 Ft
Nettó ár:906 Ft
Bogár- és kátrányeltávolító 500 ml Turtle Wax FG7896
Elfogyott
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax Bug & Tar RemoverEz a hatékony tisztítószer segít eltávolítani a leggyakoribb kültéri szennyeződéseket, például kátrányt, a fanedvet és a felületi rovarmaradványokat. A gél formula, mel..
2 940 Ft
Nettó ár:2 315 Ft
Bogáreltávolító spray 500 ml Turtle Wax 52784 / 53649
Elfogyott
Gyártó: Turtle Wax
Bogár- és fagyanta eltávolító spray Ez a hatékony tisztítószer, segít eltávolítani a leggyakoribb kültéri szennyeződéseket a fényezésről, mint például a tapadt rovarmaradványokat, fanedvet (gyantát..
2 850 Ft
Nettó ár:2 244 Ft
Madárürülék - ,bogár - , faggyú eltávolító spray 750 ml Carplan BBT750
Elfogyott
Gyártó: Carplan
3:1-ben madárürülék eltávolító sprayA madárürülék az egyik legveszélyesebb dolog a fényezésre nézve, ugyanis a lakkréteget károsíthatja. Nem csak, hogy csúnya, de még egészségtelen is lehet. Mihamarab..
1 580 Ft
Nettó ár:1 244 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)