Jégoldók
Menü
Kosár

Jégoldók

Jégoldók

A téli időszak egyik nagy hátránya, hogy az autót különösen elő kell készíteni az elindulásra, amennyiben szabad ég alatt van. Ugyanis a csapadék ráfagyhat a szélvédőre és a karosszériára, illetve a fényszórókra is. Ez megnehezíti a láthatást és a látási viszonyokat is csökkenti, így kiemelkedően balesetveszélyes. Indulás előtt mindenképpen el kell távolítani a jeget a szélvédőről, amihez egy jégkaparó fog kelleni, illetve hogy meggyorsítsuk a folyamatot úgy egy jégoldóra is szükség lesz. A jégoldók nagy hatékonysággal oldják vagy lazítják fel as szélvédőre ráfagyott csapadékot, ezáltal sokkal könnyebben el lehet távolítani. Kínálatunkban található aeroszolos jégoldó illetve pumpás jégoldó is, továbbá a befagyott zárak megelőzésére vagy fagyelhárítására használható zárjégoldók is.

Gyártó: Autoglym
Jégmentesíti az üvegeket és zárakat. 100% aktív összetételű. -50°C-ig hatékony A De-Icer szuper koncentrált, vízmentes összetételének köszönhetően, gyorsan tisztítja a fagyott vagy hóval boríto..
3 900 Ft
Nettó ár:3 071 Ft
Gyártó: Mannol
Gyorsan és hatékonyan távolítja el a jeget a szélvédőről, fényszórókrók, tükörről stb... A palackon található kupak jégtörésre, illetve jégkaparásra szolgál, az esetleges nagyobb jégdarabokal ezzel t..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Jégoldó pumpás Brill 500ml
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
A jégoldó folyadék segítségével könnyen és egyszerűen eltávolíthatjuk a szélvédőre fagyott vizet. Használata fénytörést nem okoz, nem károsítja a gumi, fém és fém, műanyag alkatrészeket. Tiszta, foltm..
1 100 Ft
Nettó ár:866 Ft
Gyártó: Glicosam
A Glicosam jégoldó kitűnően eltávolítja a szélvédőn keletkező jegesedést. Segíti a jégkaparó munkáját. Erős páncéljég oldásában is nagy segítség. Használata: Permetezzük az üvegre, majd rövid idő u..
850 Ft
Nettó ár:669 Ft
Gyártó: Mannol
Kamionok, teherautók, buszok,  mezőgazdasági járművek légfékrendszerei védelmére szolgáló folyadék, mely a téli és a hidegebb időszakban megakadályozza, hogy jégkristályok alakuljanak ki a fékren..
1 450 Ft
Nettó ár:1 142 Ft
Gyártó: Mannol
Sajnos a téli időszakban rendszeresen előfordul, hogy autónk vagy a háztájékán található zárak, lakatok befagynak. Nagyon sok esetben megoldhatatlan helyzetnek néz ki ez a probléma. Erre a megoldásra ..
850 Ft
Nettó ár:669 Ft
Gyártó: AM
Olajoz, ken, véd a befagyástól. Alkalmas olajozható zárak jégmentesítésére, karbantartására. Víztaszító hatású. Megakadályozza a rozsda kialakulását Használati utasítás: 1. Rázza fel a palackot. ..
850 Ft
Nettó ár:669 Ft
Gyártó: Maston
Zárjégoldó, amely kenő tulajdonságokkal is rendelkezik, megakadályozza az újrafagyást és az oxidációt. Használata: 1. Rázza fel a palackot. 2. Vegye le a piros védőkupakot (ha még nem tette meg)...
1 300 Ft
Nettó ár:1 024 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)