Jégoldók
Menü
Kosár

25.000Ft vásárlás felett a szállítási költség ingyenes! 

Jégoldók

Jégoldók

A téli időszak egyik nagy hátránya, hogy az autót különösen elő kell készíteni az elindulásra, amennyiben szabad ég alatt van. Ugyanis a csapadék ráfagyhat a szélvédőre és a karosszériára, illetve a fényszórókra is. Ez megnehezíti a láthatást és a látási viszonyokat is csökkenti, így kiemelkedően balesetveszélyes. Indulás előtt mindenképpen el kell távolítani a jeget a szélvédőről, amihez egy jégkaparó fog kelleni, illetve hogy meggyorsítsuk a folyamatot úgy egy jégoldóra is szükség lesz. A jégoldók nagy hatékonysággal oldják vagy lazítják fel as szélvédőre ráfagyott csapadékot, ezáltal sokkal könnyebben el lehet távolítani. Kínálatunkban található aeroszolos jégoldó illetve pumpás jégoldó is, továbbá a befagyott zárak megelőzésére vagy fagyelhárítására használható zárjégoldók is.

Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM JÉGOLDÓ Jégmentesíti az üvegeket és zárakat. 100% aktív összetételű. -50°C-ig hatékony A De-Icer szuper koncentrált, vízmentes összetételének köszönhetően, gyorsan tisztítja a fagyott..
3 900 Ft
Nettó ár:3 071 Ft
Gyártó: Mannol
Mannol jégoldó spray Gyorsan és hatékonyan távolítja el a jeget a szélvédőről, fényszórókrók, tükörről stb... A palackon található kupak jégtörésre, illetve jégkaparásra szolgál, az esetleges nagy..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Jégoldó pumpás Brill 500ml
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
Brill jégoldó A folyadék segítségével könnyen és egyszerűen eltávolíthatjuk a szélvédőre fagyott vizet. Használata fénytörést nem okoz, nem károsítja a gumi, fém és fém, műanyag alkatrészeket. Tiszta..
800 Ft
Nettó ár:630 Ft
Gyártó: Glicosam
Pumpás glicosam jégoldóA Glicosam jégoldó kitűnően eltávolítja a szélvédőn keletkező jegesedést. Permetezzük az üvegre, majd rövid idő után szárazra törölhetjük. A gépjárművek lakkrétegét, gumi és kró..
680 Ft
Nettó ár:535 Ft
Gyártó: Mannol
Mannol Air Brake Antifreeze Kamionok, teherautók, buszok,  mezőgazdasági járművek légfékrendszerei védelmére szolgáló folyadék, mely a téli és a hidegebb időszakban megakadályozza, hogy jégkri..
1 230 Ft
Nettó ár:969 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax téli autóápolási szett FG00011Megoldás téli időszakokra. Minden olyan terméket tartalmaz, amire szükség lehet havas, jeges időjárás esetén.A szett tartalma:1db Téli szélvédőmosó koncentrátu..
2 450 Ft
Nettó ár:1 929 Ft
Gyártó: Mannol
Jégoldó zárszerkezetekbeSajnos a téli időszakban rendszeresen előfordul, hogy autónk vagy a háztájékán található zárak, lakatok befagynak. Nagyon sok esetben megoldhatatlan helyzetnek néz ki ez a prob..
750 Ft
Nettó ár:591 Ft
Gyártó: AM
Zárjégoldó és olajozó sprayOlajoz, ken, véd a befagyástól. Alkalmas olajozható zárak jégmentesítésére, karbantartására. Víztaszító hatású. Megakadályozza a rozsda kialakulását. Használati utasítás:1...
650 Ft
Nettó ár:512 Ft
Gyártó: Maston
Prémium zárjégoldó- és olajozó sprayZárjégoldó, amely kenő tulajdonságokkal is rendelkezik, megakadályozza az újrafagyást és az oxidációt.Használata:1. Rázza fel a palackot.2. Vegye le a piros védőkup..
850 Ft
Nettó ár:669 Ft
Jégoldó pumpás spray 750 ml Dr. Marcus
1-2 nap
Gyártó: Dr. Marcus
Jégmentesítő szélvédőreDr. Marcus Titanium Windshield Ice Breaker a kimagasló technológiájának köszönhetően hatékonyan távolítja el a jeget, zúzmarát és szélvédőre fagyott hóréteget. Extrém körülménye..
880 Ft
Nettó ár:693 Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)