Autóápolási illatosítók
Menü
Kosár

Autóápolási illatosítók

Autóápolási illatosítók

Az autó légterébe permetezve fejti ki hatását. Kínálatunkban megtalálható a aeroszol kivitel, mely rendkívül erős és minden kellemetlen szagot eltűntet, illetve megtalálható a pumpás. amit a legtöbb esetben a szövetre vagy kárpitra kell fújni, így ezeket frissíti, illetve illatosítja az autó belterét. 

Autoglym Autofresh pumpás illatosító 500ml Autoglym Autofresh pumpás illatosító 500ml
Jó választás
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Autofresh egy koncentrált autós légfrissítő ami közvetlen alkalmazható kárpitokra, szőnyegekre vagy ülésekre fújva. Nem hagy nyomot még a műanyagon sem és hosszantartó friss citrus illatot..
4 500 Ft
Nettó ár:3 543 Ft
Gyártó: Autoglym
  Rendkívül intenzív aerosolos illatosító, ami legkellemetlenebb szagokat teljesen eltüntesse. Tulajdonképpen semlegesít minden illatot másodperceken belül és friss, kellemes illatot hagy ..
5 200 Ft
Nettó ár:4 094 Ft
Gyártó: Autoglym
Teljeskörű, aktív szagsemlegesítő Egy illatosító használata többnyire csak elfedi a kellemetlen szagokat és a tartós sikerhez gyakori használatot igényelnek. A makacs „rejtőzködő” szagok azonban so..
5 400 Ft
Nettó ár:4 252 Ft
Légfertőtlenítő autóba Osram AirZing Mini LEDAS101-BK Légfertőtlenítő autóba Osram AirZing Mini LEDAS101-BK
-42 %
Gyártó: Osram
A baktériumok, vírusok és allergének mindig jelen vannak környezetünkben. A betegséget okozó baktériumok a légkondicionálón keresztül jutnak be a gépjárműbe, amelynek belsejében könnyen terjednek, kül..
9 990 Ft 17 290 Ft
Nettó ár:7 866 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)