Biztonsági öv párnák
Menü
Kosár

25.000Ft vásárlás felett a szállítási költség ingyenes! 

Biztonsági öv párnák

Biztonsági öv párnák
Gyártó: Automax
Fehér színű öv védő párna Komfortosabbá teszi a biztonsági öv használatát és esetleges kisebb baleseteknél megakadályozza, hogy a biztonsági öv nyomot hagyjon a használóján. Ezen felül egyedi külső..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Bottari
My Fairy - tündéres öv párna Kifejezetten hölgyek számára készül biztonsági öv párna, mely nem csak, hogy megvédi a használóját a biztonsági öv által okozott esetleges sérüléstől, továbbá a ruhát a..
1 980 Ft
Nettó ár:1 559 Ft
Gyártó: Automax
Fekete biztonsági öv párna Sportos kinézetű, plüss anyagból készült műbőrbetétes biztonsági öv párna. A párna megvédi az utast a biztonsági öv viselettel járó kellemetlen érzéstől. Komfortosabb uta..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: HD
Steppelt fekete-fehér öv párna Komfortosabbá teszi a biztonsági öv használatát és esetleges kisebb baleseteknél megakadályozza, hogy a biztonsági öv nyomot hagyjon a használóján. Ezen felül egyedi ..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Gyártó: HD
Steppelt fekete-piros öv párna Komfortosabbá teszi a biztonsági öv használatát és esetleges kisebb baleseteknél megakadályozza, hogy a biztonsági öv nyomot hagyjon a használóján. Ezen felül egyedi ..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Gyártó: Automax
Kék színű öv védő párna Komfortosabbá teszi a biztonsági öv használatát és esetleges kisebb baleseteknél megakadályozza, hogy a biztonsági öv nyomot hagyjon a használóján. Ezen felül egyedi külsőt kö..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Automax
Piros színű öv védő párna Komfortosabbá teszi a biztonsági öv használatát és esetleges kisebb baleseteknél megakadályozza, hogy a biztonsági öv nyomot hagyjon a használóján. Ezen felül egyedi külsőt ..
2 150 Ft
Nettó ár:1 693 Ft
Gyártó: Race Sport
Rószaszín plüss övpárna Kiváló minőségű plüss anyagból készült rózsaszín övpárna, mely egyedivé teszi az autó belterét és kényelmessebbé az utazást, ugyanis az év feszítő érzését enyhíti.  A b..
3 000 Ft
Nettó ár:2 362 Ft
Biztonsági öv párna fekete My Bouquet - csokor virág 29154
Elfogyott
Gyártó: Bottari
My Bouquet virágos öv párna Kifejezetten hölgyek számára készül biztonsági öv párna, mely nem csak, hogy megvédi a használóját a biztonsági öv által okozott esetleges sérüléstől, továbbá a ruhát az e..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Biztonsági öv párna fekete My Flower - fehér virág 17476
Elfogyott
Gyártó: Bottari
My Flower - fehér virágos öv párna Kifejezetten hölgyek számára készül biztonsági öv párna, mely nem csak, hogy megvédi a használóját a biztonsági öv által okozott esetleges sérüléstől, továbbá a ruh..
1 750 Ft
Nettó ár:1 378 Ft
Biztonsági öv párna fekete My Oriental Flower virágmintás 29151
Elfogyott
Gyártó: Bottari
My Oriental Flower - virágmintás öv párna Kifejezetten hölgyek számára készül biztonsági öv párna, mely nem csak, hogy megvédi a használóját a biztonsági öv által okozott esetleges sérüléstől, tovább..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Biztonsági öv párna steppel barna bőr LA163
Elfogyott
Gyártó: HD
Barna öv párnaKomfortosabbá teszi a biztonsági öv használatát és esetleges kisebb baleseteknél megakadályozza, hogy a biztonsági öv nyomot hagyjon a használóján. Ezen felül egyedi külsőt kölcsönöz a b..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Biztonsági öv párna steppel szürke bőr LA163
Elfogyott
Gyártó: HD
Szürke öv párnaKomfortosabbá teszi a biztonsági öv használatát és esetleges kisebb baleseteknél megakadályozza, hogy a biztonsági öv nyomot hagyjon a használóján. Ezen felül egyedi külsőt kölcsönöz a ..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)