Menü
Kosár

Kerékcsavar védő kupakok

Kerékcsavar védő kupakok

A kerékcsavar védő kupakok kategóriában számos típusú és méretű védő kupak található, amelyek elsődleges feladata a kerékcsavarok védelme a szennyeződésektől, korróziótól és mechanikai sérülésektől. Ezek a kupakok különféle színekben és kivitelben érhetők el, hogy minden autótípushoz és felnihez megfeleljenek. A védő kupakok nemcsak praktikusak, hanem esztétikai szempontból is javítják az autó megjelenését, mivel a színek és a design harmonizálnak a jármű általános kinézetével.

Az oldal kínálatában található kerékcsavar védő kupakok kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantálják a tartósságot és a hosszú élettartamot. Ezek a termékek egyszerűen és gyorsan felszerelhetők, így bárki könnyedén használhatja őket, még akkor is, ha nem rendelkezik szakértelemmel az autószerelés területén. A kupakok segítenek megőrizni a kerékcsavarok eredeti állapotát, megelőzve a rozsda és egyéb károsodások kialakulását, amelyek hosszú távon befolyásolhatják a kerék biztonságát és stabilitását.

A kínálat széles választékot nyújt különböző méretekben, hogy minden vásárló megtalálhassa a saját autójához leginkább megfelelő terméket. A kerékcsavar védő kupakok közötti választás lehetőséget ad arra, hogy a vásárlók személyre szabják autójuk kinézetét, miközben biztosítják a szükséges védelmet a kerékcsavarok számára. A különféle színek és stílusok kombinációja lehetővé teszi, hogy az autósok egyedi megjelenést érjenek el, amely összhangban van az autó általános stílusával és egyedi igényeivel.

Ezek a termékek nemcsak a mindennapi autós használatra ideálisak, hanem különleges alkalmakra is, amikor az autó megjelenése különösen fontos. Legyen szó versenyautókról, kiállítási darabokról vagy egyszerűen csak egy jól karbantartott mindennapi járműről, a kerékcsavar védő kupakok minden helyzetben megállják a helyüket. A prémium minőségű anyagok és a gondosan tervezett kivitelezés biztosítja, hogy ezek a termékek hosszú időn keresztül szolgálják a felhasználókat, megőrizve a kerékcsavarok biztonságát és esztétikai megjelenését.

Gyártó: Jacky
 Nem csak, hogy megvédi, de egységessé teszi a kerékcsavarok kinézetét. Egyedi külsőt kölcsönöz a keréknek és az autónak. Használatával szembetűnő dekorációt kapunk. A készletben 20db fekete ..
2 550Ft
Nettó ár:2 008Ft
Gyártó: Jacky
Nem csak, hogy megvédi, de egységessé teszi a kerékcsavarok kinézetét. Egyedi külsőt kölcsönöz a keréknek és az autónak. Használatával szembetűnő dekorációt kapunk. A készletben 20db króm színű 17 mm-..
2 650Ft
Nettó ár:2 087Ft
Gyártó: Jacky
Nem csak, hogy megvédi, de egységessé teszi a kerékcsavarok kinézetét. Egyedi külsőt kölcsönöz a keréknek és az autónak. Használatával szembetűnő dekorációt kapunk. A készletben 20db piros színű 17 mm..
2 650Ft
Nettó ár:2 087Ft
Gyártó: Jacky
Nem csak, hogy megvédi, de egységessé teszi a kerékcsavarok kinézetét. Egyedi külsőt kölcsönöz a keréknek és az autónak. Használatával szembetűnő dekorációt kapunk. A készletben 20db zöld színű 17 mm-..
2 200Ft
Nettó ár:1 732Ft
Gyártó: Jacky
Nem csak, hogy megvédi, de egységessé teszi a kerékcsavarok kinézetét. Egyedi külsőt kölcsönöz a keréknek és az autónak. Használatával szembetűnő dekorációt kapunk. A készletben 20db fekete színű 19 m..
2 650Ft
Nettó ár:2 087Ft
Gyártó: Jacky
Nem csak, hogy megvédi, de egységessé teszi a kerékcsavarok kinézetét. Egyedi külsőt kölcsönöz a keréknek és az autónak. Használatával szembetűnő dekorációt kapunk. A készletben 20db piros színű 19 mm..
3 200Ft
Nettó ár:2 520Ft
Gyártó: Jacky
Nem csak, hogy megvédi, de egységessé teszi a kerékcsavarok kinézetét. Egyedi külsőt kölcsönöz a keréknek és az autónak. Használatával szembetűnő dekorációt kapunk. A készletben 20db zöld színű 19 mm-..
2 400Ft
Nettó ár:1 890Ft
Gyártó: Jacky
Nem csak, hogy megvédi, de egységessé teszi a kerékcsavarok kinézetét. Egyedi külsőt kölcsönöz a keréknek és az autónak. Használatával szembetűnő dekorációt kapunk. A készletben 20db piros színű 19 mm..
3 250Ft
Nettó ár:2 559Ft
Gyártó: Jestic
21mm-es kerékcsavarra helyezhető díszkupak, mely nem csak dekorációként szolgál, hanem védi a csavart a korróziótól. Egyedi külsőt kölcsönöz a keréknek és az autónak. Használatával szembetűnő dek..
2 990Ft
Nettó ár:2 354Ft
Kerékcsavar kupak szett 21mm 20+1db króm
Új termék
Gyártó: Jestic
21 mm-es krómozott kerékcsavar kupak szett amely autókerekek díszítésére és védelmére szolgál. A kerékcsavar kupakok anyaga műanyag, krómozott felülettel. Ezáltal nemcsak esztétikus megjelenést b..
3 850Ft
Nettó ár:3 031Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail