Menü
Kosár

Kerékcsavar kupak szett 21mm 20+1db króm

Kerékcsavar kupak szett 21mm 20+1db króm
Új termék
Kerékcsavar kupak szett 21mm 20+1db króm
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Jestic
  • Termékkód: AF103086
  • Mennyiségi egység: készlet
3 850Ft
Nettó ár: 3 031Ft

Kerékcsavar kupak szett 21mm 20+1db króm

21 mm-es krómozott kerékcsavar kupak szett amely autókerekek díszítésére és védelmére szolgál. A kerékcsavar kupakok anyaga műanyag, krómozott felülettel. Ezáltal nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem ellenállóbbá is teszi őket a korrózióval szemben. A kupakok átmérője 21 mm, ami megfelel a legtöbb standard autókerék csavar méretének. A krómozott ezüst színű kupakok fényes és csillogó megjelenést adnak az autókeréknek, és hatszögletű formájuk jól illeszkedik a kerékcsavarokhoz, biztosítva a szoros és stabil rögzítést.

A kupakok védik a kerékcsavarokat a rozsdásodástól és a szennyeződésektől, meghosszabbítva azok élettartamát. Emellett javítják az autó megjelenését, tiszta és egységes kinézetet kölcsönözve a kerekeknek. A készletben található egy kis műanyag eszköz, amely segíti a kupakok könnyű és gyors felhelyezését illetve eltávolítását. Egyszerűen helyezze a kupakokat a kerékcsavarokra, majd nyomja meg őket szilárdan, hogy megfelelően rögzüljenek. A mellékelt műanyag szerszámmal könnyedén eltávolíthatók, így szükség esetén gyorsan hozzáférhetők a kerékcsavarok.

A csomag tartalma 20 + 1 darab 21 mm-es krómozott kerékcsavar kupak és 1 darab műanyag eszköz a kupakok felhelyezéséhez és eltávolításához.

Ez a 21 mm-es krómozott kerékcsavar kupak szett ideális választás azoknak az autótulajdonosoknak, akik szeretnék megvédeni és esztétikusan feldíszíteni autójuk kerekeit. Könnyű felszerelésének köszönhetően bárki egyszerűen használhatja, és biztos lehet benne, hogy kerekek megjelenése és védelme egyaránt javulni fog.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail