Menü
Kosár

Vízmelegítők

Vízmelegítők

Merülőforralók - Forróvíz Gyorsan Bármikor és Bárhol

A merülőforralók olyan készülékek, amelyek segítségével forró vizet készíthet autójában vagy más helyeken, ahol szükség van rá. Ezek a hordozható készülékek általában elektromos árammal működnek, és hasznosak lehetnek például tea vagy kávé készítéséhez, az étel melegítéséhez, vagy a forróvizes palackok feltöltéséhez utazás közben.

Főbb Jellemzők:

  • Gyors Forróvíz: A merülőforralók gyorsan melegítik fel a vizet, így gyorsan forró vizet készíthet bármikor és bárhol.

  • Hordozható és Kompakt: Ezek a készülékek általában könnyen hordozhatók és kompaktak, így könnyen tárolhatók az autóban vagy hátizsákban.

  • Elektromos Működés: A merülőforralók elektromos árammal működnek, és rendszerint csatlakoztathatók az autó cigarettatartó aljzatához.

Gyártó: HD
Szivargyújtóról üzemeltethető készülék, mely az innivalót folyamatosan melegen tartja (60°C) Alkalmas kávé, tea, leves és egyéb fogyasztásra szánt folyadék melegítésére. Felépítésének köszönhetően kik..
3 990Ft
Nettó ár:3 142Ft
Gyártó: Bottari
Minden 12V-al üzemelő járműben használható, ahol van szivargyújtó aljzat. Kisebb (bögrényi) víz felforralására, illetve melegítésére lett tervezve. Hosszú utazáskor, kempingezéskor kiváló megoldást je..
1 450Ft
Nettó ár:1 142Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail