Menü
Kosár

Rozsdaátalakítók és rozsdaoldók

Rozsdaátalakítók és rozsdaoldók

A Rozsdaoldó és Rozsdaátalakító Vegyszerek olyan termékek, amelyek rendkívül hasznosak lehetnek, ha rozsdás felületekkel kell megbirkóznunk. A Rozsdaloldó segítségével könnyen megszabadulhatunk a makacs rozsdafoltoktól. Ez a vegyszer hatékonyan oldja fel és távolítja el a rozsda rétegeket a fémfelületekről, így visszaállítva azok eredeti állapotát.

A Rozsdaátalakító vegyszer viszont egy másik megközelítést alkalmaz. Ez a termék nemcsak eltávolítja a rozsdát, hanem átalakítja is azt. A rozsdaátalakító vegyszer egy speciális képlet alapján működik, amely reakciót indít el a rozsdával, átalakítva azt egy védelmi réteggé a felületen. Ez a réteg megakadályozza, hogy a rozsda újra kialakuljon, így hosszú távú védelmet nyújt a fémeknek.

Mind a rozsdaoldó, mind a rozsdaátalakító vegyszerek szükségesek lehetnek a fémfelületek karbantartásához és védelméhez. Használatuk révén megőrizhetjük a fémek tartósságát és esztétikáját, és hosszú élettartamot biztosíthatunk számukra. Ne feledje, hogy mindig kövesse az adott termék használati utasításait, és használja őket megfelelően szellőző helyiségben és védőfelszerelésekkel.

A rozsdaoldó és rozsdaátalakító vegyszerek fontos szerepet játszanak a fémfelületek ápolásában és hosszú élettartamuk biztosításában. Keresse ezeket a termékeket, ha hatékony megoldást keres a rozsda elleni harcban.

Gyártó: Motip
Az ÓLOMMENTES VÖRÖSOXID ANTIROZSDA ALAPOZÓ kiváló választás, ha a vasöntvény felületek rozsdaellenes kezelésére vagy kezelt felületek újrakezelésére van szükség. Ez a speciális alapozó segít a felület..
5 450Ft
Nettó ár:4 291Ft
Gyártó: Autoglym
Az autó fényezése folyamatosan ki van téve a levegőben lévő szennyeződéseknek, ami idő elteltével fényezésbe ágyazódik. Ezek a vasdarabok a sima samponos autómosással nem távolíthatók el. Ha ezeket ha..
7 900Ft
Nettó ár:6 220Ft
Gyártó: Mannol
A Rust Dissolver egy gyorsan behatoló és gyorsan ható rozsdaoldó és -eltávolító szer, kiváló súrlódásgátló és víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik. Lehetővé teszi minden típusú vasalat gyors és biz..
1 550Ft
Nettó ár:1 220Ft
Gyártó: HB Body
RO-55 rozsdaoldó és átalakító tulajdonsággal rendelkezik Foszforsav alapú készítmény, amely kationos felületaktív anyagokat tartalmaz. A fémfelületeket zsírtalanítja, rozsdátlanitja, tisztítja, foszfá..
1 750Ft
Nettó ár:1 378Ft
Gyártó: HB Body
RO-55 rozsdaoldó és átalakító tulajdonsággal rendelkezik Foszforsav alapú készítmény, amely kationos felületaktív anyagokat tartalmaz. A fémfelületeket zsírtalanítja, rozsdátlanitja, tisztítja, foszfá..
1 100Ft
Nettó ár:866Ft
Gyártó: HB Body
Ro-55 már 1980-an óta létező rendkívül hatékony és közkedvelt rozsdaoldó és rozsdaátalakító szer. Az új koncentráltabb formula, melyet kizárólag csak ez a sprays változat tartalmaz, még erősebb, mint ..
2 150Ft
Nettó ár:1 693Ft
Gyártó: K2
A K2 DERUSTO TOTAL GEL egy professzionális rozsdaeltávolító zselés konzisztenciájú, amely nem folyik le a függőleges felületekről. Gyorsan és hatékonyan eltávolítja a rozsdát minden típusú fémről. Viz..
1 250Ft
Nettó ár:984Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail