Felnitisztítók
Menü
Kosár

25.000Ft vásárlás felett a szállítási költség ingyenes! 

Felnitisztítók

Felnitisztítók

Másnéven keréktárcsa tisztítók. Hatékony extra erős tisztítószerek. A felnitisztítók olyan savak egyvelege amik hatékonyan távolítják el a lerakódott kátrány, bitumen, ferodor maradványokat a kerékről. Az autósampon ezekkel a szennyeződésekkel nem bír el, ezért szükséges ennek a kiegészítő terméknek a használata. A felnitisztítók többsége savval dolgozik, amit nem minden kerékfajtára tud használni, ugyanis pl ha magnézium kereket, vagy polírozott felni ér a sav, akkor elszínezi vagy fakítja azt. Ugyanez érvényes a krómozott kerekekre is. Kínálatunkban található savmentes keréktárcsa tisztító is, mely az érzékenyebb kerekre is használható és nem kell attól tartani, hogy kárt tesz bennük. 

Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM KERÉKTISZTÍTÓAz egyik leghatékonyabb keréktisztító ami kiskereskedelmi forgalomban kapható. Rendkívül erős. Eltávolítja a legmakacsabb beégett fékport, illetve szennyeződést is. Gyorsan és kö..
4 900 Ft
Nettó ár:3 858 Ft
Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM SAVMENTES KERÉKTISZTÍTÓ Biztonságosan feloldja a fékport, króm, polírozott és galvanizált felnikről. Minden tisztításra érzékeny kereken használható, nem marja meg a felületet. Különleges bi..
5 900 Ft
Nettó ár:4 646 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym fényezés tisztító sprayAz autó fényezése folyamatosan ki van téve a levegőben lévő szennyeződéseknek, ami idő elteltével fényezésbe ágyazódik. Ezek a vasdarabok a sima samponos autómosással n..
7 900 Ft
Nettó ár:6 220 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym pH semleges felnitisztító hab sprayA Wheel Cleaning Mousse egy pH semleges tisztítóhab, ami “belenő” és rátapad a felni minden felületére és vonalára, teljes fedést biztosítva. Rendkívül haté..
7 300 Ft
Nettó ár:5 748 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym Alufelni védő spray A fékpor nem csak esztétikailag rontja az autónk összképét, de ha nem foglalkozunk vele időben, súlyosan károsíthatja a kereket. Az Autoglym Wheel Protector egy szuper hi..
7 300 Ft
Nettó ár:5 748 Ft
Felnitisztító PH semleges Turtle Wax Redline 52798 Felnitisztító PH semleges Turtle Wax Redline 52798
-11 %
Gyártó: Turtle Wax
PH Semleges felnitisztítóKíméletes a felnihez, illetve a kerék futómű alkatrészeihez, nem károsítja a fényezést, a gumit és a kezet sem. Bármilyen fajta kerékre fújható, legyen króm, illetve polírozot..
3 150 Ft 3 550 Ft
Nettó ár:2 480 Ft
Gyártó: Motip
Motip pumpás felnitisztító spray Gyorsan és könnyen felhordható, kitűnő tisztítóhatás. Csökkenti a szennyeződés újbóli lerakódását. Használat előtt felrázandó. Javasolt felhordási hőmérsék..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Mannol
Általános felnitisztító spray Minden lakkozott és fényezett kerékre használhat intenzív spray, mely hatékonyan eltávolítja a ráégett fékport és egyéb kátrány alapú szennyeződéseket. Használhatja le..
920 Ft
Nettó ár:724 Ft
Gyártó: Grass
Fékporeltávolító felnitisztító sprayHatásos felni tisztítószer, mely eltávolítja az olyan nehéz szennyeződéseket az abroncsokról, amelyeket egy autósampon képtelen lenne, mint például az olaj, fékpor,..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Gyártó: K2
Keréktárcsa tisztító spray Ár/érték arányban, kiváló minőségű felnitisztító spray, mely megfelelően használva tökéletesen megtisztítja a felnit, illetve a dísztárcsákat a rárakódott szennyeződésekt..
2 450 Ft
Nettó ár:1 929 Ft
Gyártó: Motip
Motip felnitisztító sprayErős tisztítószer felnihez és dísztárcsához, mely gyorsan és könnyen felvihető a felületre. Kiválóan oldja a fékpor maradványokat és a kátrányfoltokat is. Ne használja políroz..
2 770 Ft
Nettó ár:2 181 Ft
Gyártó: Grass
Színezett felnitisztító sprayRendkívül hatékony felnitisztító spray, mely PH semleges formulájának köszönhetően kíméletesen bánik a szennyeződésekkel. Kiválóan oldja a fékport, olajmaradványokat, vasl..
2 450 Ft
Nettó ár:1 929 Ft
Keréktisztító, savmentes (kíméletes) 651ml The Treatment 74022
-30 %
Gyártó: The Treatment
Savmentes felnitisztító Nem savas koncentrátum. Biztonságos és hatékony módszer az összes kerékfelület tisztítására. Ez a könnyen használható permetező könnyen feloldja a fékport és a szennyet. Haszn..
1 990 Ft 2 850 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Szállórozsda eltávolító és felnitisztító  Disk Cleaner Super 600ml Grass 110405
-21 %
Gyártó: Grass
Szállórozsda eltávolító és PH semleges felnitisztítóBiztonságos felni- és fényezéstisztító szer, mely hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket, mint a felniről, mint a fényezésről. Az oxidált..
2 350 Ft 2 990 Ft
Nettó ár:1 850 Ft
Tételek: 1 - 14 / 14 (1 oldal)