Menü
Kosár

Felnitisztítók

Felnitisztítók

Másnéven keréktárcsa tisztítók. Hatékony extra erős tisztítószerek. A felnitisztítók olyan savak egyvelege amik hatékonyan távolítják el a lerakódott kátrány, bitumen, ferodor maradványokat a kerékről. Az autósampon ezekkel a szennyeződésekkel nem bír el, ezért szükséges ennek a kiegészítő terméknek a használata. A felnitisztítók többsége savval dolgozik, amit nem minden kerékfajtára tud használni, ugyanis pl ha magnézium kereket, vagy polírozott felni ér a sav, akkor elszínezi vagy fakítja azt. Ugyanez érvényes a krómozott kerekekre is. Kínálatunkban található savmentes keréktárcsa tisztító is, mely az érzékenyebb kerekre is használható és nem kell attól tartani, hogy kárt tesz bennük. 

Gyártó: Autoglym
Az egyik leghatékonyabb keréktisztító ami kiskereskedelmi forgalomban kapható. Rendkívül erős. Eltávolítja a legmakacsabb beégett fékport, illetve szennyeződést is. Gyorsan és könnyen tisztítható vele..
5 700Ft
Nettó ár:4 488Ft
Gyártó: Autoglym
Biztonságosan feloldja a fékport, króm, polírozott és galvanizált felnikről. Minden tisztításra érzékeny kereken használható, nem marja meg a felületet. Különleges biológiailag lebomló, felületaktív a..
7 100Ft
Nettó ár:5 591Ft
Gyártó: Autoglym
Az autó fényezése folyamatosan ki van téve a levegőben lévő szennyeződéseknek, ami idő elteltével fényezésbe ágyazódik. Ezek a vasdarabok a sima samponos autómosással nem távolíthatók el. Ha ezeket ha..
7 900Ft
Nettó ár:6 220Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Wheel Protector egy forradalmian új termék a keréktisztítás és -védelem területén, amelyet kifejezetten a fékpor és egyéb útszennyeződések elleni harcban hoztak létre. A különleges, szuper..
7 300Ft
Nettó ár:5 748Ft
Gyártó: Turtle Wax
Kíméletes a felnihez, illetve a kerék futómű alkatrészeihez, nem károsítja a fényezést, a gumit és a kezet sem. Bármilyen fajta kerékre fújható, legyen króm, illetve polírozott illetve lakkozatlan fel..
4 120Ft
Nettó ár:3 244Ft
Gyártó: Motip
Gyorsan és könnyen felhordható, kitűnő tisztítóhatás. Csökkenti a szennyeződés újbóli lerakódását.Használat előtt felrázandó. Javasolt felhordási hőmérséklet az optimális hatás elérése érdekében..
2 850Ft
Nettó ár:2 244Ft
Gyártó: Mannol
Minden lakkozott és fényezett kerékre használhat intenzív spray, mely hatékonyan eltávolítja a ráégett fékport és egyéb kátrány alapú szennyeződéseket. Használhatja lemezfelnin és alumínium felnin is...
990Ft
Nettó ár:780Ft
Gyártó: K2
Ár/érték arányban, kiváló minőségű felnitisztító spray, mely megfelelően használva tökéletesen megtisztítja a felnit, illetve a dísztárcsákat a rárakódott szennyeződésektől, mint pl. fékpor, korom, ut..
2 550Ft
Nettó ár:2 008Ft
Felnitisztító- és röprozsda eltávolító spray 1 liter K2 Roton Pro Felnitisztító- és röprozsda eltávolító spray 1 liter K2 Roton Pro
Új termék
Gyártó: K2
A K2 ROTON PRO egy prémium minőségű felnitisztító gél, amely forradalmi hatékonysággal tűnik ki a járműápolási termékek piacán. Kifejlesztése a szenvedély és az autóápolás iránti elkötelezettség eredm..
4 850Ft
Nettó ár:3 819Ft
Gyártó: Motip
Erős tisztítószer felnihez és dísztárcsához, mely gyorsan és könnyen felvihető a felületre. Kiválóan oldja a fékpor maradványokat és a kátrányfoltokat is. Ne használja polírozott vagy krómozott felnik..
3 350Ft
Nettó ár:2 638Ft
Keréktisztító, savmentes (kíméletes) 651ml The Treatment 74022
Elfogyott
Gyártó: The Treatment
Nem savas koncentrátum. Biztonságos és hatékony módszer az összes kerékfelület tisztítására. Ez a könnyen használható permetező könnyen feloldja a fékport és a szennyet. Használhatja minden kerék eset..
2 850Ft
Nettó ár:2 244Ft
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail