Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Ragasztó Sprayk

Ragasztó Sprayk

Kontakt ragasztó spray-k olyan különleges aeroszolos termékek, amelyeket széles körű alkalmazásokra terveztek, köztük a járművek belső elemeinek, például tetőkárpitok ragasztására is. Kontakt ragasztó spray-ket számos iparágban és barkácsolási projektben használnak, ideértve az autóipart, bútorok készítését, szőnyegek és burkolatok elhelyezését, valamint kisebb háztartási javításokat. Ezek a ragasztók ideálisak nehezen elérhető helyek ragasztására is, ahol a hagyományos ragasztók alkalmazása nehézkessé válhat. A kontakt ragasztó spray-k hatékony megoldást nyújtanak sokféle ragasztási feladatra, de mindig gondosan olvassa el és kövesse a gyártó utasításait és biztonsági előírásait a biztonságos és hatékony használat érdekében.

A kontakt ragasztók lényege, hogy mindkét felületre felviszik, majd egy rövid száradási/időhagyási periódus után összenyomják a felületeket. Ez a típusú ragasztó a kontaktus során aktiválódik, ami erős és tartós kötést biztosít.

Előnyök:

  • Gyorsan köt, minimálisra csökkenti a munkaidejét.
  • Tartós, erős kötést biztosít, amely ellenáll a hőmérsékleti ingadozásoknak és a mechanikai terhelésnek.
  • Alkalmazkodik a különböző anyagokhoz és felületekhez, beleértve a nehéz és porózus anyagokat is.

 Figyelmeztetések és biztonsági óvintézkedések:

  • Mivel erős illatúak és oldószereket tartalmaznak, fontos, hogy jól szellőztetett helyen használják őket.
  • Tűz- és robbanásveszélyesek lehetnek, így kerülni kell a nyílt lángot és a magas hőmérsékleteket az alkalmazásuk során.
  •  Hosszú távú expozíció irritációt és egyéb egészségügyi problémákat okozhat.
Kárpitragasztó spray 400ml Moje Auto 20-A37
Legjobban keresett
Gyártó: Moje Auto
Az Moje Auto – univerzális kárpitragasztó spray egy sokoldalú ragasztóeszköz, mely kifejezetten az autókárpitok (tetőkárpit, ajtókárpit, csomagtér kárpit stb...), szőnyegek és egyéb anyagok ..
3 450Ft
Nettó ár:2 717Ft
Gyártó: CRC
Erős, gyorskötésű univerzális ragasztó spray, mely porózus anyagokon is használható. Tartós kötést erdeményez, ha mindkét felületen alkalmazzuk. Abban az esetben áthelyezhet, ha csak az egyik felületr..
5 550Ft
Nettó ár:4 370Ft
Gyártó: Motip
Tökéletesen használható az autóiparban, illetve a háztartásban is. Mivel a ragasztó enyhén rugalmas marad, ezért ideális választás tetőkárpit visszaragasztására is. Tartós, de szükség esetén bontható ..
2 850Ft
Nettó ár:2 244Ft
Gyártó: Motip
Tökéletesen használható az autóiparban, illetve a háztartásban is. Mivel a ragasztó enyhén rugalmas marad, ezért ideális választás tetőkárpit visszaragasztására is. Tartós, de szükség esetén bontható ..
4 350Ft
Nettó ár:3 425Ft
Gyártó: CRC
Klórmentes, prémium minőségű extra erős univerzális ragasztó spray. Ahol fontos az extra erős kötés, ott ezt a kontakt ragasztó sprayt érdemes használni. Rendkívül tartós kötést eredményez megfelelő h..
6 650Ft
Nettó ár:5 236Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail