Menü
Kosár

Utánfutó csatlakozók

Utánfutó csatlakozók

Az utánfutó csatlakozók olyan eszközök, amelyek segítségével az utánfutón található világító berendezések kapcsolódhatnak az autó világítási rendszeréhez. Ezek a csatlakozók a legtöbb esetben speciális dugaszolókat tartalmaznak, amelyek megkönnyítik az autó és az utánfutó közötti összeköttetést.

Az utánfutó aljzatok általában a teherbíró képesség előírásoknak megfelelő kapcsolódási pontokat biztosítanak az autó és az utánfutó között. Ezek a csatlakozók nagyobb kapacitásúak, mint az utánfutó dugók.

Az utánfutó adapterek olyan eszközök, amelyek segítségével a különböző típusú csatlakozók egyeztethetők össze. Az adapterek alkalmasak lehetnek például az autó és az utánfutó szabványosított elektromos csatlakozóinak eltérő kialakítása miatt összeszerelésre.

Gyártó: OEM
Közepes műszaki ismeretek szükségesek ennek az aljzatnak szereléséhez. Forrasztást nem igényel. Szerelhető akár lengő kábelre is, ugyanis porvédővel rendelkezik, de kialakításának köszönhetően fix hel..
2 550Ft
Nettó ár:2 008Ft
Gyártó: OEM
Közepes műszaki ismeretek szükségesek ennek az aljzatnak szereléséhez. Forrasztást nem igényel. Kialakításának köszönhetően csak fix helyre csatlakozik. Az érintkezőkre a kábel csavarozással rögzül. 2..
1 750Ft
Nettó ár:1 378Ft
Gyártó: Carpoint
Az utánfutó átalakító adapter egy praktikus kiegészítő, amely lehetővé teszi különböző csatlakozórendszerek közötti problémamentes kapcsolatot. Ez az adapter különösen hasznos lehet, ha olyan járművet..
1 750Ft
Nettó ár:1 378Ft
Gyártó: 4Cars
Német utánfutókhoz, továbbá lakókocsikhoz használható utánfutó adapter. 7-ről 13-as pólusúvá alakítja az aljzatot...
1 750Ft
Nettó ár:1 378Ft
Gyártó: Bright Ride
Magyar szabványú 7 csatlakozású utánfutó dugó, mely forrasztás nélkül, csavarozással szerelhető. Bekötése műszaki ismereteket igényel...
1 850Ft
Nettó ár:1 457Ft
Vonóhorog, utánfutó elektromos teszter 7 pólusú, 12V Vonóhorog, utánfutó elektromos teszter 7 pólusú, 12V
Legjobban keresett -8 %
Gyártó: Bottari
Ha rendelkezik az autó vonóhoroggal és le is van vizsgáztatva rá, akkor szinte kötelező darab egy ilyen készülék. Ha a vonóhorog nincsen rendszeresen használva, akkor a csatlakozó előfordulhat, hogy k..
4 850Ft 5 250Ft
Nettó ár:3 819Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail