Menü
Kosár

Vízlehúzók

Vízlehúzók
A szilikonos vízlehúzók autó törlésére, azaz foltmentes szárítására alkalmazhatók. A kézi autómosók többségében használnak ilyen terméket, de otthon is kitűnő szolgálatot nyújt. Teljesen eltávolítható a karosszéria felületéről a víz, így autómosás után a felület foltmentesen szárad. A szilikonos vízlehúzó nagyon kedvelt termék, ugyanis gyorsan és hatékonyan lehet vele dolgozni. Jelentősen gyorsabb munka végezhető a vízlehúzóval, mint a szárazoló rongyokkal, ugyanis a rongyokkal ellentétben ezt nem kell kifacsarni.
Gyártó: Autoglym
A Autoglym Hi-Tech Flexi Water Blade egy rendkívül rugalmas eszköz, amely innovatív, szabadalmaztatott törlőfelületének köszönhetően lenyűgözően gyors és hatékony módon távolítja el az autó karosszéri..
19 990Ft
Nettó ár:15 740Ft
Gyártó: Kufieta
Kiváló minőségű szilikonnal ellátott vízlehúzó, mely a fényezésről a vizet kíméletesen távolítja el. Nagy méretének köszönhetően gyorsan, szinte egy érintésre távolítja el a vizet. Jól alkalmazkodik a..
4 500Ft
Nettó ár:3 543Ft
Gyártó: Bottari
Kiváló minőségű szilikon gumiból készül vízeltávolító. Alkalmazható karosszária elemekre, illetve üvegekre, szélvédőkre, tükrökre. Nem csak az autókozmetikában, hanem háztatartásban is használható. K..
1 100Ft
Nettó ár:866Ft
Gyártó: 4Cars
Nagyon jó minőségű puha szilikonnal ellátott vízlehúzó, melynek segítségével egyszerűen és könnyedén eltávolíthatja az autómosás után maradt vízcseppeket a fényezésről. Nagy előnye, hogy kevésbé kopik..
1 580Ft
Nettó ár:1 244Ft
Vízlehúzó szilikonos 95088/AM0565
-55 %
Gyártó: 4Cars
Rendkívül könnyű használatával teljesen száraz felület érhető el, amely folt- és csíkmentes marad. A szilikonos vízlehúzó ablaküvegen, szélvédőn, karosszérián és a háztartásban is egyaránt használhat..
1 800Ft 3 990Ft
Nettó ár:1 417Ft
Gyártó: M.N.C.
Víz és más folyadékok eltávolításához, szennyeződések fellazításához. Ideális autószélvédő, ablakok, tükrök egyéb üvegfelületek gyors és foltmentes vízlehúzásához. A rugalmas gumi élnek köszönhetően a..
600Ft
Nettó ár:472Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail