Vízlehúzók
Menü
Kosár

Vízlehúzók

Vízlehúzók
A szilikonos vízlehúzók autó törlésére, azaz foltmentes szárítására alkalmazhatók. A kézi autómosók többségében használnak ilyen terméket, de otthon is kitűnő szolgálatot nyújt. Teljesen eltávolítható a karosszéria felületéről a víz, így autómosás után a felület foltmentesen szárad. A szilikonos vízlehúzó nagyon kedvelt termék, ugyanis gyorsan és hatékonyan lehet vele dolgozni. Jelentősen gyorsabb munka végezhető a vízlehúzóval, mint a szárazoló rongyokkal, ugyanis a rongyokkal ellentétben ezt nem kell kifacsarni.
Gyártó: Autoglym
A Hi-Tech Flexi Water Blade bámulatosan rugalmas szerkezetével és szabadalmaztatott törlőfelületével gyorsan eltávolítja mosás után az öblítővizet a karosszériáról. Csak néhány törlés a vízlehúzóval, ..
19 990 Ft
Nettó ár:15 740 Ft
Gyártó: Kufieta
Kiváló minőségű szilikonnal ellátott vízlehúzó, mely a fényezésről a vizet kíméletesen távolítja el. Nagy méretének köszönhetően gyorsan, szinte egy érintésre távolítja el a vizet. Jól alkalmazkodik a..
4 500 Ft
Nettó ár:3 543 Ft
Gyártó: Bottari
Kiváló minőségű szilikon gumiból készül vízeltávolító. Alkalmazható karosszária elemekre, illetve üvegekre, szélvédőkre, tükrökre. Nem csak az autókozmetikában, hanem háztatartásban is használható. K..
1 100 Ft
Nettó ár:866 Ft
Gyártó: 4Cars
Nagyon jó minőségű puha szilikonnal ellátott vízlehúzó, melynek segítségével egyszerűen és könnyedén eltávolíthatja az autómosás után maradt vízcseppeket a fényezésről. Nagy előnye, hogy kevésbé kopik..
1 580 Ft
Nettó ár:1 244 Ft
Gyártó: 4Cars
Rendkívül könnyű használatával teljesen száraz felület érhető el, amely folt- és csíkmentes marad. A szilikonos vízlehúzó ablaküvegen, szélvédőn, karosszérián és a háztartásban is egyaránt használhat..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Gyártó: M.N.C.
Víz és más folyadékok eltávolításához, szennyeződések fellazításához. Ideális autószélvédő, ablakok, tükrök egyéb üvegfelületek gyors és foltmentes vízlehúzásához. A rugalmas gumi élnek köszönhetően a..
600 Ft
Nettó ár:472 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)