Akkumulátor saruk
Menü
Kosár

25.000Ft vásárlás felett a szállítási költség ingyenes! 

Akkumulátor saruk

Akkumulátor saruk
Gyártó: Carcommerce
Gyorszáras akkumulátor saru Lehetővé teszi a gyors kábelzárást az autó akkumulátorára. Különöséképpen akkor jöhet jól, ha az akkumulátor saru elhelyezkedése nagyon rossz, vagyis nehezen hozzáférhető,..
2 050 Ft
Nettó ár:1 614 Ft
Gyártó: Typer
Akkusaru tisztítóAkkusaruk tisztítására szolgáló eszköz, mely segítségével a sarun keletkezett oxidációk könnyedén eltávolíthatók. Eltérő polaritású saruk esetén a termékből 2db-ra van szükség, ugyani..
360 Ft
Nettó ár:283 Ft
Gyártó: Licota
Akkusaru tisztítóKifejezetten akkumulátorok sarujának tisztítására szolgálaló szerszám, mely alkalmas a pozitív és a negatív sarukat is tisztítani. Hatékonyan távolítja el az oxidációkat, erős, masszí..
2 350 Ft
Nettó ár:1 850 Ft
Gyártó: OEM
Japán saru átalakító Japán kiképzésű akkumulátor sarura helyezhető bővítő hüvely. Magyarán a keskeny saruból csinál normál akkumulátor saru csatlakozási lehetőséget. A termék ára párra értendő..
1 350 Ft
Nettó ár:1 063 Ft
Gyártó: OEM
Pozitív oldali akkumulátor saru Rézből készült hagyományos akkumulátor saru pozitív (+) jelzéssel. Csavarozható rögzítésekkel...
750 Ft
Nettó ár:591 Ft
Gyártó: OEM
Negatív oldali akkumulátor saru Rézből készült hagyományos akkumulátor saru negatív (-) jelzéssel. Csavarozható rögzítésekkel...
750 Ft
Nettó ár:591 Ft
Gyártó: All Ride
Réz akkumulátor saru párban Nagyon jó vezetőkéséggel rendelkező akkumulátor saru, hagyományos méretű saruval rendelkező akkumulátorokhoz. Az ára párra értendő: Tartalmazza a negatív illetve a pozití..
950 Ft
Nettó ár:748 Ft
Gyártó: OEM
Japán akkumulátor saru Keskeny sarus akkumulátorokhoz használható akkumulátor saru. A japán autók esetében ez a típus található meg többnyire. Anyaga: réz. Az ára párra értendő.Tartalmazza a negatív ..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)