Menü
Kosár

Akkumulátor saruk

Akkumulátor saruk
Gyártó: Carcommerce
Lehetővé teszi a gyors kábelzárást az autó akkumulátorára. Különöséképpen akkor jöhet jól, ha az akkumulátor saru elhelyezkedése nagyon rossz, vagyis nehezen hozzáférhető, vagy ha az akkumulátort sűrű..
3 420Ft
Nettó ár:2 693Ft
Gyártó: Typer
Akkusaruk tisztítására szolgáló eszköz, mely segítségével a sarun keletkezett oxidációk könnyedén eltávolíthatók. Eltérő polaritású saruk esetén a termékből 2db-ra van szükség, ugyanis a pozitív saru ..
500Ft
Nettó ár:394Ft
Gyártó: Licota
Kifejezetten akkumulátorok sarujának tisztítására szolgálaló szerszám, mely alkalmas a pozitív és a negatív sarukat is tisztítani. Hatékonyan távolítja el az oxidációkat, erős, masszív szerszám...
2 750Ft
Nettó ár:2 165Ft
Gyártó: OEM
Japán kiképzésű akkumulátor sarura helyezhető bővítő hüvely. Magyarán a keskeny saruból csinál normál akkumulátor saru csatlakozási lehetőséget.A termék ára párra értendő..
1 950Ft
Nettó ár:1 535Ft
Gyártó: OEM
Rézből készült hagyományos akkumulátor saru pozitív (+) jelzéssel. Csavarozható rögzítésekkel...
750Ft
Nettó ár:591Ft
Gyártó: OEM
Rézből készült hagyományos akkumulátor saru negatív (-) jelzéssel. Csavarozható rögzítésekkel...
750Ft
Nettó ár:591Ft
Gyártó: OEM
M8-as rézből készült erősített akkumulátorsaru, mely kiválóan bírja a szélsőséges körülményeket. Kis ellenállásának köszönhetően az akkumulátorból a lehető legtöbb energia kinyerhető. Hagyományos euró..
1 650Ft
Nettó ár:1 299Ft
Gyártó: OEM
Keskeny sarus akkumulátorokhoz használható akkumulátor saru. A japán autók esetében ez a típus található meg többnyire.Anyaga: réz.Az ára párra értendő.Tartalmazza a negatív illetve a pozi..
2 350Ft
Nettó ár:1 850Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail