Turbó, EGR, Karburátor tisztítók
Menü
Kosár

Turbó, EGR, Karburátor tisztítók

Turbó, EGR, Karburátor tisztítók
Gyártó: Mannol
Hatékonyan távolítja el a zsírok és olaj makacs lerakódását a szelepekről legyen szó EGRről, folytószelepről és szívószelepről. Alkalmas továbbá kormos lerakódások eltávolítására különböző felületekrő..
1 450 Ft
Nettó ár:1 142 Ft
Gyártó: CRC
Karburátor, EGR, PCV és szabályzó szelepek tisztításához használható prémium minőségű professzionális spray. Az erős oldószer keverék eltávolítja a gumit, a szenet és az olajüledéket a belső égésű mot..
5 250 Ft
Nettó ár:4 134 Ft
Gyártó: Moje Auto
Modern, hatékony formula az EGR szelep és a turbó rendszer tisztításához. A benne található oldószer-keveréknek köszönhetően  a felgyülemlett lerakódásokat illetve az egyéb üledékeket hatékonyan ..
1 750 Ft
Nettó ár:1 378 Ft
Gyártó: Motip
Kipufogógáz visszavezető szelep tisztító. Az EGR szelepben, levegőbeszívó rendszerben, a szívócsonkban és a szívórendszerben a lerakódott szennyeződések feloldásához. A motor levegőáramlásának helyreá..
4 550 Ft
Nettó ár:3 583 Ft
Gyártó: Mannol
Carburetor Cleaner – rendkívül hatékony porlasztótisztító, mellyel szétszerelés nélkül elvégezhető a tisztítás. Gyorsan, gondosan és hatékonyan tisztítja a fojtószelepet és a légcsappantyúkat, a diffú..
950 Ft
Nettó ár:748 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)