Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Turbó, EGR, Karburátor tisztítók

Turbó, EGR, Karburátor tisztítók

Az Turbó, EGR és karburátor tisztítók kategóriában különféle tisztítószerek találhatók, amelyek célja az autók motorjának hatékonyságának növelése és élettartamának meghosszabbítása. Ezek a tisztítók eltávolítják a lerakódásokat és a szennyeződéseket, javítva a motor teljesítményét és csökkentve a károsanyag-kibocsátást. A kínálatban szereplő termékek között megtalálhatók a turbófeltöltő, az EGR szelep és a karburátor tisztítására szolgáló speciális spray-k, amelyek gyorsan és hatékonyan végzik el a feladatot. Olyan ismert márkák termékei közül választhatunk, mint a CRC, Mannol, Moje Auto és Motip, amelyek garantálják a magas minőséget és megbízhatóságot.

Gyártó: Mannol
Hatékonyan távolítja el a zsírok és olaj makacs lerakódását a szelepekről legyen szó EGRről, folytószelepről és szívószelepről. Alkalmas továbbá kormos lerakódások eltávolítására különböző felületekrő..
1 420Ft
Nettó ár:1 118Ft
Karburátor és EGR tisztító prémium spray 500ml CRC 32744
-13 %
Gyártó: CRC
Karburátor, EGR, PCV és szabályzó szelepek tisztításához használható prémium minőségű professzionális spray. Az erős oldószer keverék eltávolítja a gumit, a szenet és az olajüledéket a belső égésű mot..
4 580Ft 5 250Ft
Nettó ár:3 606Ft
Gyártó: Mannol
Carburetor Cleaner – rendkívül hatékony porlasztótisztító, mellyel szétszerelés nélkül elvégezhető a tisztítás. Gyorsan, gondosan és hatékonyan tisztítja a fojtószelepet és a légcsappantyúkat, a diffú..
950Ft
Nettó ár:748Ft
Gyártó: Motip
Kiválóan és biztonságosan oldja a szennyeződéseket a karburátorról és az EGR szelepről. Nem hagy nyomot, hamar párolog, nem vezeti az áramot. Használható bármilyen karburátor tisztítására.Használa..
3 250Ft
Nettó ár:2 559Ft
Gyártó: Moje Auto
A modern járműtechnológiák, mint az EGR szelep és a turbó rendszer, kulcsfontosságú szerepet játszanak a járművek hatékony működésében és az emissziók csökkentésében. Ezen alkatrészek megfelelő karban..
1 750Ft
Nettó ár:1 378Ft
Gyártó: Motip
Kipufogógáz visszavezető szelep tisztító. Az EGR szelepben, levegőbeszívó rendszerben, a szívócsonkban és a szívórendszerben a lerakódott szennyeződések feloldásához. A motor levegőáramlásának helyreá..
4 550Ft
Nettó ár:3 583Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail