Menü
Kosár

Turbó, EGR, Karburátor tisztítók

Turbó, EGR, Karburátor tisztítók
Gyártó: Mannol
Hatékonyan távolítja el a zsírok és olaj makacs lerakódását a szelepekről legyen szó EGRről, folytószelepről és szívószelepről. Alkalmas továbbá kormos lerakódások eltávolítására különböző felületekrő..
1 420Ft
Nettó ár:1 118Ft
Karburátor és EGR tisztító prémium spray 500ml CRC 32744
-13 %
Gyártó: CRC
Karburátor, EGR, PCV és szabályzó szelepek tisztításához használható prémium minőségű professzionális spray. Az erős oldószer keverék eltávolítja a gumit, a szenet és az olajüledéket a belső égésű mot..
4 580Ft 5 250Ft
Nettó ár:3 606Ft
Gyártó: Mannol
Carburetor Cleaner – rendkívül hatékony porlasztótisztító, mellyel szétszerelés nélkül elvégezhető a tisztítás. Gyorsan, gondosan és hatékonyan tisztítja a fojtószelepet és a légcsappantyúkat, a diffú..
950Ft
Nettó ár:748Ft
Gyártó: Motip
Kiválóan és biztonságosan oldja a szennyeződéseket a karburátorról és az EGR szelepről. Nem hagy nyomot, hamar párolog, nem vezeti az áramot. Használható bármilyen karburátor tisztítására.Használa..
3 250Ft
Nettó ár:2 559Ft
Gyártó: Moje Auto
A modern járműtechnológiák, mint az EGR szelep és a turbó rendszer, kulcsfontosságú szerepet játszanak a járművek hatékony működésében és az emissziók csökkentésében. Ezen alkatrészek megfelelő karban..
1 750Ft
Nettó ár:1 378Ft
Gyártó: Motip
Kipufogógáz visszavezető szelep tisztító. Az EGR szelepben, levegőbeszívó rendszerben, a szívócsonkban és a szívórendszerben a lerakódott szennyeződések feloldásához. A motor levegőáramlásának helyreá..
4 550Ft
Nettó ár:3 583Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail