Menü
Kosár

Autoglym Wheel Protector spray 300ml (Alufelni védő bevonat)

Autoglym Wheel Protector spray 300ml (Alufelni védő bevonat)
Autoglym Wheel Protector spray 300ml (Alufelni védő bevonat)
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Autoglym
  • Termékkód: WS300
  • Mennyiségi egység: darab
7 300Ft
Nettó ár: 5 748Ft

Autoglym - Alufelni védő bevonat

Az Autoglym Wheel Protector egy forradalmian új termék a keréktisztítás és -védelem területén, amelyet kifejezetten a fékpor és egyéb útszennyeződések elleni harcban hoztak létre. A különleges, szuper hidrofób formula révén egy láthatatlan védőréteget képez a felniken, megakadályozva a makacs fékpor tapadását. Ez a szorosan tapadó bevonat jelentősen megkönnyíti a felnik tisztán tartását, és csökkenti a szükséges tisztítási időt és erőfeszítést.

Az alkalmazás roppant egyszerű: tiszta és száraz felnire permetezve a Wheel Protector réteget képez, amely a levegő hatására megszárad. Ezen réteg megakadályozza a fékportól és más úton keletkezett szennyeződésektől, hogy a felületre keményen rátapadjanak, így a kerekeket sokkal könnyebben lehet karbantartani. Az Autoglym ajánlása szerint az ideális előkészítés érdekében először mossa le a kereket az Autoglym Clean Wheels termékével, majd miután alaposan megszáradt, alkalmazza a Wheel Protector-t.

A használat után nem csak a kerék kinézete lesz vonzóbb, de annak védelme is megfelelő lesz a korrozív anyagokkal szemben, hosszabb ideig megőrizve így eredeti állapotát. A Wheel Protector ideális választás minden autótulajdonos számára, aki fontosnak tartja járműve esztétikai és funkcionális megőrzését.

Mielőtt a Wheel Protector-t használná, győződjön meg róla, hogy a felni teljesen száraz és pormentes. Ne feledje, hogy a gumiápoló szereket mindig a felnivédő bevonat használata előtt alkalmazza, hogy elkerülje a nem kívánt rétegek keletkezését a felületeken. A tartós és hatékony védelem érdekében engedje a Wheel Protector-nak, hogy a felniken a teljes száradási időt kihasználva megkössön, mielőtt az autót újra használatba venné.
Sötétszürke és fekete felnin ne használja!

Termékbemutató videó:

 

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail