Menü
Kosár

Carmotion

Gyártó: Carmotion
60cm hosszú, rugalmas kialakítású rugós csipesz, kisebb alkatérszek, csavarok, szerszámok megfogására. Pl, ha beesett egy lyukba, vagy egy nehezen hozzáférhető helyre. Maximális tágolás: 2 cm..
1 400Ft
Nettó ár:1 102Ft
Állatszőr eltávolító kefe CM58413 Állatszőr eltávolító kefe CM58413
-11 %
Gyártó: Carmotion
Kézi állatször eltávolító. Használatával könnyedén és kíméletesen el tudja távolítani az állatszőrt szinte minden felületről. Legyen szó, kanapé, ruha, autó ülés, üléshuzat, szék. Ezen felül az állat ..
1 650Ft 1 850Ft
Nettó ár:1 299Ft
Gyártó: Carmotion
A kitámasztók megbízható stabilitást nyújtanak parkoláskor, megakadályozva a jármű véletlen mozgását, főképp lejtős felületeken. A kompakt kialakításának köszönhetően, a kitámasztó könnyen tárolható a..
1 750Ft
Nettó ár:1 378Ft
Gyártó: Carmotion
Az autóápolás sosem volt még ilyen egyszerű! Prémium minőségű, forradalmi autómosó kefénk azok számára készült, akik a legtisztább eredményre vágynak minimális erőfeszítéssel. Különleges forgó vízelve..
8 450Ft
Nettó ár:6 654Ft
Gyártó: Carmotion
Biztonségi övbe csatlakoztatható póráz, mely kisebb, illetve közepes termetű állatoknál használható. Tökéletes megoldás a biztonságos utazáshoz. Védi az kutyát, macskát és egyéb pórázra köthető állato..
1 850Ft
Nettó ár:1 457Ft
Gyártó: Carmotion
A MICRO2® biztosítékok a járműáramkör-védelem új szabványai. Szubminiatűr kialakításuk megfelel a több áramkör védelmének igényének, miközben kevesebb helyet foglal el. A MICRO2® biztosítékokat úgy te..
1 450Ft
Nettó ár:1 142Ft
Gyártó: Carmotion
A MICRO3® biztosítékoknak 3 csatlakozója és 2 biztosítékeleme van, közös középső kapcsolólábbal. Szubminiatűr kialakításuk megfelel a több áramkör védelmének igényének, miközben kevesebb helyet foglal..
2 990Ft
Nettó ár:2 354Ft
Gyártó: Carmotion
Elsősorban csomagtartóban ajánlott a használata. Praktikus megoldást kínál csúszkáló, esetleges törékeny csomagok egyszerű rögzítésére. A hálón található 12db műanyag kampó biztosítja az áruk jó rögzí..
3 250Ft
Nettó ár:2 559Ft
Gyártó: Carmotion
Digitális kijelzéssel rendelkező gumiabroncs futófelület mélységet mérő műszer, mely  0 - 25,4mm profilmélységet tud precízen mérni. A nagy méretű kijelzőnek köszönhetőn a megejelenített érték ki..
3 990Ft
Nettó ár:3 142Ft
Gyártó: Carmotion
Kifejezetten vezetésre optimalizált szemüveg, mely jelentősen javítja az éjjellátási képességet. Sárga lencséjének köszönhetően a gyenge fényben lévő tárgyak sokkal kontrasztosabbak lesznek. A szemüve..
1 450Ft
Nettó ár:1 142Ft
Gyártó: Carmotion
Hatékonyan és kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket és a rovarmaradványokat a plexi és üveg felületről egyaránt. A szivacs nagy segítséget nyújt fényszóró felújításnál is. Illetve tökéletesen ha..
750Ft
Nettó ár:591Ft
Gyártó: Carmotion
Kormányra szerelhető gyújtáskapcsoló, mely többek közt használható motorokerékpárokra, robogókra, quadokhoz, cross kerékpárokhoz és egyebekhez. Az állítható csavar segítségével könnyedén rögzíthető a..
1 250Ft
Nettó ár:984Ft
Karceltávolító stift, Simoniz Fix It Pro 7,4ml Karceltávolító stift, Simoniz Fix It Pro 7,4ml
-58 %
Gyártó: Carmotion
A Simoniz Fix It Pro egy innovatív karceltávolító toll, amely kifejezetten arra lett tervezve, hogy az autók fényezésén keletkezett kisebb karcolásokat és horzsolásokat gyorsan és hatékonyan kezelje. ..
1 250Ft 2 990Ft
Nettó ár:984Ft
Gyártó: Carmotion
A biztonság mindig kéznél van ennél a kulcstartónál. Ez a többfunkciós kulcstartó ugyanis tartalmaz egy biztonsági öv vágót, illetve egy mechanikus üvegtörő kalapácsot. Vészhelyzetben életmentő lehet ..
1 550Ft
Nettó ár:1 220Ft
Gyártó: Carmotion
Motorkerékpár és kerékpárok láncainak egyszerű tisztítására kifejlesztett kefe, mely segíti a hatékony és a gyors munkát. A kefék átölelik három ponton a láncot, így alapos tisztítás könnyen megoldhat..
1 550Ft
Nettó ár:1 220Ft
Gyártó: Carmotion
A Multifunkciós autóba szerelhető rágcsálóriasztó egy innovatív megoldás a járművek motorterének védelmében a nyestek, patkányok és más rágcsálók ellen. Ez a készülék nem csak ultrahangos jelet bocsát..
8 990Ft
Nettó ár:7 079Ft
Gyártó: Carmotion
Sokoldalúan használható enyvezett tépőzár, mely nagy segítség lehet a háztartásban illetve autóiparban. Könnyű tárgyak rögzítésére alkalmazható. Használható kábelek, kisebb csomagok, szúnyoghálók, füg..
1 350Ft
Nettó ár:1 063Ft
Gyártó: Carmotion
Ez a csavarkulcs igazodik a kicsavarandó csavat fejéhez, így rendkívül sokoldalúan használható 7mm (1/4") csavarfejtől egészen 19 mm (3/4")-ig. Akár kerékőr nyitására is alkalmas lehet, melynek oldalb..
3 990Ft
Nettó ár:3 142Ft
Gyártó: Carmotion
Nagyon jó minőségű univerzális kis méretű sárfogó gumi, mely rendkívül sok autóra használható. Megvédi az autó kerékjárati ívét a nagyobb szennyeződésektől, illetve a fényezés oldalát. Ez a sárfogó gu..
2 550Ft
Nettó ár:2 008Ft
Gyártó: Carmotion
Teljesen univerzális fekete színű váltózsák. Az alja gumírozott, így szinte az összes váltókerethez illeszkedik. A teteje kívánság szerint szorítható. A váltózsáknál keletkező bőr felesleg begyűrhető ..
2 990Ft
Nettó ár:2 354Ft
Szelepsapka fém szeleptekerő fejjel
Legjobban keresett
Gyártó: Carmotion
Kettő az egyben: szelepsapka és szeleptű csavarhúzó szerszám. Védi a szelepet a szennyeződésektől...
100Ft
Nettó ár:79Ft
Gyártó: Carmotion
Ez a szélvédő javító szett kifejezetten arra lett tervezve, hogy segítsen megszabadulni a különböző típusú autóablakokon és egyéb üvegfelületeken lévő repedésektől és karcolásoktól. A sérülések gyakor..
4 990Ft
Nettó ár:3 929Ft
Gyártó: Carmotion
16db-os finommechanikai munkára alkalmazható precíziós kés készlet. Ideális fa, karton, papír, műanyag, fólia, visza, szövet, tapéta, viasz, és egyéb dolgok vágásához, formázásához. Orvosi célra nem h..
1 750Ft
Nettó ár:1 378Ft
Gyártó: Carmotion
Sokoldalúan használható rendkivül tartós szivacs, mely alkalmas kültéri illetve beltéri takarításra is.1. A mikroszálas oldala a szivacsnak használható, applikátorként, ezáltal bőrtisztításra vagy..
1 100Ft
Nettó ár:866Ft
Gyártó: Carmotion
Kiváló minőségű, masszív fémszerekezettel ellátott hagyományos méretű szivargyújtó aljzat. Az aljzat úgy van kialakítva, hogy a csatlakoztatott eszközök nem mozognak benne. Használaton kívül, pedig eg..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: Carmotion
Rendkívül nagy teljesítményű szivargyújtó elosztó. Ez a szivargyújtó elosztó terhelhető a legjobban az összes elosztó közül. A csatlakozója normál késes biztosítékot tartalmaz, így túlterhelés esetén ..
9 650Ft
Nettó ár:7 598Ft
Gyártó: Carmotion
Kétoldalú ablaktörő kalapács, mely baleset vagy vészhelyzet esetén használható. A kalapácson található egy biztonsági öv vágó penge is. A konzol a hozzáadott csavarok segítéségével rögzíthető...
1 850Ft
Nettó ár:1 457Ft
Tételek: 1 - 27 / 32 (2 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail