Menü
Kosár

Technicqll prémium ragasztók

Technicqll prémium ragasztók

A Technicqll 1985-től gyárt ragasztókat és vegyi termékeket, melyek segítik az otthon, a kertben, a műhelyben, az autóiparban és az iparban előforduló mindenféle meghibásodást . A mai napig egy családi vállalkozás, mely lengyel székhelyű cég és saját üzemmel és laboratóriummal rendelkezik. Több, mint 200 darab barkács termék van a kínálatukban és 15 országba exportálnak termékeket.

A legtöbb termékük hosszú évek során tökéletesített saját fejlesztés.

Saját, modern, a Lengyel Akkreditációs Központ követelményeinek megfelelően működő laboratóriumunk, valamint tapasztalt és kreatív technológus csapatunk van. Emellett kutatóintézetekkel való együttműködéssel erősítjük kompetenciáinkat.

Egyedülálló, szabadalmaztatott nanoepoxidokat hoztak létre és vezettek be a piacra. A ragasztókban található nanomódosító anyagokat egy tudományos és kutatási egységgel – a varsói Ipari Kémiai Intézettel – együttműködésben hozták létre. A termékek a Nano Modified szimbólumról ismerhetők fel.

A választék folyamatos fejlesztésére is koncentrálnak. Fejlett kémiai formulákat készítenek, amelyekkel olyan termékeket hoznak létre, mint például az epoxi vízvezeték-gitt, amely lehetővé teszi a nedves felületek ragasztását, vagy olyan termékeket, amelyek olyan anyagokat kombinálnak, mint a polipropilén, polietilén és szilikon, amelyek korábban ellenálltak a ragasztásnak.

A modern berendezések segítségével tesztelték a nyírószilárdságot, a szakítószilárdságot, a torziós szilárdságot, a nyomószilárdságot, a hirtelen terhelések átvitelének képességét, az olajokkal, zsírokkal, oldószerekkel szembeni ellenállást, viszkozitásméréseket, megvizsgálták, hogyan viselkednek a ragasztók különböző hőmérsékleteken és még sok más.

Tudjon meg többet a nalmat-lab.pl oldalon.

Fontosak számukra a munkajogok, az emberi jogok, a környezetvédelem, a fenntartható vásárlás és az etikai kérdések. 2022-ben részt vettek az EcoVadis tanulmányban, amely a fenntartható fejlődés és a felelős vállalkozás kulcsfontosságú területeit ellenőrzi. Ezüst EcoVadis oklevelet is kaptak. Motiváltak , hogy továbbra is a fenntartható fejlődésért dolgozzanak.

Gyártó: Technicqll
A cipőragasztót különféle típusú cipők javítására tervezték. Különféle anyagok összekapcsolására szolgál, amelyekből cipők készülnek, mint például bőr, bármilyen típusú gumi, műbőr, fa, bevont és bevo..
1 100Ft
Nettó ár:866Ft
Elektro gél, elektromos csatlakozások kenésére 100ml Technicqll M-874
-50 %
Gyártó: Technicqll
Elektro gél elektromos csatlakozásokhoz.Kifejezetten elektromos rendszerek kontaktikus kapcsolatára használható elektró-vezető gél, mely hosszútávú, oxidációmentes kapcsolatot tartó a elektron lea..
1 990Ft 3 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: Technicqll
Szintetikus olaj alapú, lítium komplexszel sűrített zsír oxidáció- és korróziógátló adalékokkal. Kiválóan alkalmas rézötvözetekből és elasztomerekből készült elemekhez, mely lehetővé teszi a műanyag-f..
2 250Ft
Nettó ár:1 772Ft
Gyártó: Technicqll
A Technicqll MS polimer ragasztó kiváló minőségű, színtelen, szagtalan ragasztó gél. Ez a ragasztó egyesíti a szilikonok rugalmasságát és a poliuretánok tulajdonságait nagy mechanikai szilárdsága miat..
1 850Ft
Nettó ár:1 457Ft
Gyártó: Technicqll
Prémium minőségű, nagy ellenálló képességgel rendelkező epoxy kitöltő gitt, mely különféle javításokra alkalmazható. Nem túlzás azt állítani, hogy akár törött fogaskerekek javítására is tökéletesen ha..
1 650Ft
Nettó ár:1 299Ft
Gyártó: Technicqll
Ipari erősségű kétkomponensű (2K) ragasztó szett, mely grafit és fémport is tartalmaz. Ragaszt, tömít, kitölt. Kiváló hővezetési és hőtágulási tulajdonsággal rendelkezik. Acélból, acélöntvényből, öntö..
5 250Ft
Nettó ár:4 134Ft
Gyártó: Technicqll
Epoxigyantákból és fémporokból álló kétkomponensű fém ragasztó, avagy másnéven folyékony fém, amelyet széles körben alkalmaznak fémek, ötvözetek és öntvények kopott részeinek javítására: korrózió, súr..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: Technicqll
Speciális ragasztó érzékeny felületekhez. Metil-alkohol alapú, vinil polioktán diszperziót tartalmazó szintelen, gyorsan kötő ragasztó, mely finom anyagok, mint pl. hungarocell, szivacs, habszivacs, f..
1 950Ft
Nettó ár:1 535Ft
Gyártó: Technicqll
Szivárgó, vízcső és fűtéscsőhöz tervezett javító gyurma. A ragasztó gyurma megakadályozza a további szivárgást, javítja a sérülést. Alkalmas szenyvízrendszerek, fűtéscsövek, vízcsövek kisebb javításár..
1 550Ft
Nettó ár:1 220Ft
Gyártó: Technicqll
A legnépszerűbb és a legsokoldalúbb kétkomponensű epoxy ragasztó, melynek felhasználása szinte határtalan. Ellenáll a szélsőséges környezeti feltételeknek, hidegnek, melegnek továbbá rendkívül hosszan..
1 650Ft
Nettó ár:1 299Ft
Gyártó: Technicqll
Kétoldalú, erős ragasztószalag, valamennyi felület ragasztására, főleg sima felületekhez, mint fám, fa, üveg, műanyag, kerámia, márvány stb… Elsősorban autós felhasználásra optimalizált, de tökéletese..
1 550Ft
Nettó ár:1 220Ft
Gyártó: Technicqll
Ez a kipufogó javító alumínium szalag egy magas hőmérsékletnek ellenálló, öntapadó szalag, mely különösen alkalmas a kipufogórendszerek megbízható és tartós javítására. A 0,1 mm vastagságú alumíniumfó..
1 500Ft
Nettó ár:1 181Ft
Kipufogó javító ragasztó + javító háló 1200°C R-457
Legjobban keresett
Gyártó: Technicqll
Nagyon magas, 1200°C-ot meghaladó hőmérsékletnek kitett anyagok ragasztására szolgáló kiváló ragasztó, mely ellenálló a kipufogó gázokkal és a kemikáliákkal szemben. Használható többek között közleked..
2 500Ft
Nettó ár:1 969Ft
Gyártó: Technicqll
Ez a kétkomponensű üvegszálas speciális ragasztó alumíniumötvözetekhez , öntöttvashoz, acélhoz és színesfémekhez használható. Ideális repedt motorfejek, blokkok, üzemanyagtartályok, hűtők és olajteknő..
4 950Ft
Nettó ár:3 898Ft
Gyártó: Technicqll
Gitt állagú epoxy gyurma, amely sürgős esetekben szerelés nélkül, autós berendezések javításánál alkalmazható. Pótolja az anyaghiányokat, tömít és összeragasztja az összes olyan anyagot, mint fém, üve..
1 720Ft
Nettó ár:1 354Ft
Gyártó: Technicqll
Speciális műanyag ragasztó, mely a szokványos műanyagokon kívül képes ragasztani PP, PE, PTFE anyagú termékeket is. Rendkívül ellenálló és erős ragasztó gél, mely még függőleges helyzetben is cseppmen..
2 350Ft
Nettó ár:1 850Ft
Gyártó: Technicqll
Használható mindenfajta műanyaghoz, de akár ritkábban használt speciális műanyagok ragasztására is alkalmas, mint pl. PP – Polipropilén, PE – polietylen, PTFE – teflon és egyéb szilikon származékok. A..
3 990Ft
Nettó ár:3 142Ft
Pillanatragasztó eltávolító gél 4 g. Technicqll P-093
Új termék
Gyártó: Technicqll
A Technicqll áttetsző gél, amely forradalmian új megoldást kínál a kiszáradt cianoakrilát (pillantragasztó) ragasztómaradványok eltávolítására. Ez a különleges, pillanatragasztó eltávolító gél ideális..
1 250Ft
Nettó ár:984Ft
Gyártó: Technicqll
Egykomponensű kiváló minőségű ragasztó, mely kifejezetten műanyag elemek ragasztására alkalmas. Sokoldalú felhasználási módja lehetővé teszi, hogy alkalmazzuk a háztartásban, autóiparban, iparban ille..
1 250Ft
Nettó ár:984Ft
Gyártó: Technicqll
Ezüst alapú, az elektromos áramot vezető ragasztó, amely alkalmas az elektromos és elektromechanikus alkatrészek összeragasztására. Nélkülözhetetlen a gépkocsik ablakfűtő rendszerének elszakadt vezeté..
4 350Ft
Nettó ár:3 425Ft
Gyártó: Technicqll
Epoxi alapú hidarulikus paszta, mely nagyon hatékony készítmény mindenfajta hűtés- és fűtéscső javítására, melyben víz folyik. Legyen szó autóipari vagy lakossági vagy egyéb ipari, mezőgazdasági felha..
4 200Ft
Nettó ár:3 307Ft
Gyártó: Technicqll
Vízcső ragasztószalagExtra erős, kiváló tapadással rendelkező tömítő ragasztószalag, mely vízcsőre és különféle felületekre alkalmazható. Folyadék szigetelő hatású, így felhasználása rendkívül sok..
1 350Ft
Nettó ár:1 063Ft
Zsír, féltengelyre 100 gr. Technicqll M-577
Új termék
Gyártó: Technicqll
Ez a kiváló minőségű, szintetikus zsír kifejezetten nagy terhelésű és súrlódásos kapcsolatokhoz lett kifejlesztve, ahol extrém nagy nyomás fordulhat elő. Ideális lengő és rezgő mozgásirány-váltással j..
1 350Ft
Nettó ár:1 063Ft
Szilikon olaj-gél, csúszózsanérokhoz, tolóajtókhoz, ajtókéderre 50 ml Technicqll M-419 Szilikon olaj-gél, csúszózsanérokhoz, tolóajtókhoz, ajtókéderre 50 ml Technicqll M-419
Elfogyott
Gyártó: Technicqll
Színtelen, szagtalan, kémiailag sűrített (nagyon sűrű), 100%-os nagy tisztaságú szilikonolaj alapú semleges zsír. Nagyon hatékony szer szinte minden háztartási, autóipari és ipari felület karbantartás..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Tételek: 1 - 24 / 24 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail