Menü
Kosár

Hungarocell és szivacs ragasztó 70ml Technicqll R-938

Hungarocell és szivacs ragasztó 70ml Technicqll R-938
Hungarocell és szivacs ragasztó 70ml Technicqll R-938
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Technicqll
  • Termékkód: AF102839
  • Mennyiségi egység: darab
1 950Ft
Nettó ár: 1 535Ft

Hungarocell, szivacs, PU hab, vakolat ragasztó

Speciális ragasztó érzékeny felületekhez. Metil-alkohol alapú, vinil polioktán diszperziót tartalmazó szintelen, gyorsan kötő ragasztó, mely finom anyagok, mint pl. hungarocell, szivacs, habszivacs, filc, parafa, bőr és egyéb szövetek ragasztására tökéletesen alkalmazható. Alkalmas továbbá építőanyagok, mint pl gipszkarton, vakolat, fa, műanyag, üvegek és fémek, mint pl vas, acél alumínium ragasztására.

Tulajdonságok:
Szín: színtelen
Teljes száradás: 24 óra
Hőállóság: -40°C és +60°C között
Száradást követően: rugalmas marad
Nem tartalmaz toluolt és ciklohexánt
Kémiailag nem agresszív

Felhasználható kényes anyagok ragasztásra, azaz szivacs, PU hab és polisztirol, valamint nemez, parafa, velúr, bőr, szövetek, kartonok ragasztására szolgál a legtöbb építőanyaggal: gipsz, gipsz-cement lapok, tégla, fa, műanyag, üveg, ill. akár különféle típusú fémekkel is, pl. acél, alumínium.

Előnyei:
- rugalmas kötést hoz létre
- láthatatlan a illesztés a színtelen összetevőinek köszönhetően
- biztonságosan használható
- nem károsítja a PU habot és a polisztirolt

Használata:
A ragasztott felületeknek tisztának, zsírtalanítottnak és száraznak kell lenniük. A ragasztót egyenletesen vigye fel az összeillesztendő felületekre, és hagyja, hogy az oldószer részben elpárologjon.
Figyelembe kell venni, hogy a nagyobb felületek illesztésénél az egyik anyagnak lehetővé kell tennie a levegő elpárolgását az oldószer elpárologtatása érdekében.
A csőből kinyomott ragasztót egy spatulával vagy egy kartonlappal egyenletesen eloszthatjuk a teljes összeillesztendő felületen.

A ragasztás másik módja, hogy az anyagokat közvetlenül a ragasztó felhordása és azonnali leszakítása után, és csak a fuga kezdeti száradása után véglegesen összeillesztjük.
A ragasztó felhordásától a ragasztásig eltelt idő néhány és 30 perc között változik, a hézag vastagságától és a környezeti hőmérséklettől függően.
A ragasztófóliának érintésre száraznak kell lennie, hogy az ujjak ne szennyeződjenek be - ez azonnali csatlakozást biztosít a felület összenyomása után, anélkül, hogy elmozdulna vagy letapadna. Ha nagy terhelésinek van kitéve a ragasztott anyag, akkor, a ragasztott anyagokat több órán keresztül rögzíteni kell, hogy teljesen megkössön.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen 5-25°C között

Kiszerelés: 70 ml

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail