Menü
Kosár

XADO

XADO
Gyártó: XADO
Megakadályozza az üzemanyag ellátó rendszer korrodálását, illetve elfagyását. Abszorbeálja és eltávolítja a vizet. Tisztítja az injectort és a karburátort. Nem károsítja a jeladókat és katalizátort se..
1 100Ft
Nettó ár:866Ft
Diesel rendszertisztító üzemanyag adalék Xado Multi Cleaner Diesel 40113 250ml
Új termék -23 %
Gyártó: XADO
Az Xado ATOMEX Multi Clean Diesel egy multifunkcionális tisztítószer, amely nem csak a dízel üzemanyagrendszereket tisztítja meg hatékonyan, hanem egyedülálló revitalizáló összetevője révén kopásálló ..
4 880Ft 6 350Ft
Nettó ár:3 843Ft
Gyártó: XADO
A TURBO fémkondicionáló egy modern nanotechnológiás termék, melyet a motorok súrlódó alkatrészeinek védelmére illetve felújítására terveztek. Különösen hatékony védelmet nyújt a turbófeltöltők csapágy..
3 850Ft
Nettó ár:3 031Ft
Gyártó: XADO
Prémium minőségű üzemanyagadalék benzines autókhoz, melynek célja, hogy védje a katalizátort az eltömődéstől, melyet a gyenge minőségű benzin is okoz. Eltávolítja a lerakódásokat az égéstérből, biztos..
2 990Ft
Nettó ár:2 354Ft
Gyártó: XADO
Ha az autóját elsősorban városban használja és  rövidebb  távolságokat tesz meg, akkor a részecskeszűrőn sokkal nagyobb mértékben keletkeznek lerakódások. Ennek következtében csökk..
4 850Ft
Nettó ár:3 819Ft
Gyártó: XADO
Dekarbonizáló a dugattyúgyűrűkhözPrémium minőségű tisztító spray, mely gyors hatású és hatákony. Benzin és dízelmotorok dugattyúgyűrűinek kokszmentesítésére használható. Eltávolítja az összes, a h..
4 150Ft
Nettó ár:3 268Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail