Menü
Kosár

Fényezés felújító színpolír, ezüst 500 ml Turtle Wax Color Magic 52710

Fényezés felújító színpolír, ezüst 500 ml Turtle Wax Color Magic 52710
Fényezés felújító színpolír, ezüst 500 ml Turtle Wax Color Magic 52710
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Turtle Wax
  • Termékkód: AF101186
  • Mennyiségi egység: darab
4 680Ft
Nettó ár: 3 685Ft

Turtle Wax fényezést felújító szürke színpolír

A Turtle Wax Color Magic szürke színpolír egy különlegesen fejlesztett termék, amely kifejezetten a szürke és ezüst metál fényezésű autók fényezésének megújítására és védelmére szolgál. Ez a polírozó anyag kiválóan alkalmas a fényezés megfakult színének helyreállítására, a holografikus karcok eltüntetésére, valamint a mélyebb karcolások átmeneti elfedésére, így visszaadva az autó eredeti ragyogását és szépségét.

Használata lépésről lépésre:

  1. Előkészítés: Alaposan mosson és szárítsa meg autóját, hogy a felület tiszta és pormentes legyen.
  2. Felkészülés: Rázza fel jól a flakont, hogy a polírozó anyag összetevői teljesen összekeveredjenek.
  3. Színegyezés tesztelése: Mielőtt az egész autón alkalmazná, tesztelje a terméket egy kevésbé látható helyen, hogy ellenőrizze a színegyezést.
  4. Alkalmazás: Használjon egy puha, tiszta rongyot a polírozó anyag felviteléhez, és kezdjen el dolgozni egyetlen elemen. Alkalmazzon körkörös mozdulatokat, majd fokozza a nyomást a jobb hatás érdekében.
  5. Szárítás és fényezés: Hagyja a terméket száradni, amíg egy vékony filmréteget nem képez a felületen. Ezt követően használjon egy másik tiszta, puha kendőt a fényezés átpolírozásához.

A Turtle Wax Color Magic szürke színpolír 500 ml-es kiszerelésben kapható, ami biztosítja, hogy hosszú távon is rendelkezésre álljon a fényezés ápolásához és védelméhez. Ez a termék nemcsak hogy helyreállítja az autó fényezésének színét, hanem védelmet is nyújt az időjárás és egyéb külső hatások ellen, hosszantartó ragyogást és védelmet biztosítva az autó számára.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail