Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Fényezés felújító színpolír, fehér 500 ml Turtle Wax Color Magic 52712

Fényezés felújító színpolír, fehér 500 ml Turtle Wax Color Magic 52712
Fényezés felújító színpolír, fehér 500 ml Turtle Wax Color Magic 52712
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Turtle Wax
  • Termékkód: AF101184
  • Mennyiségi egység: darab
4 680Ft
Nettó ár: 3 685Ft

Turtle Wax fényezést felújító fehér színpolír

A Turtle Wax Color Magic Fehér színpolír egy kiemelkedően hatékony termék, amelyet kifejezetten a fehér és világos színű fényezésű autók fényezésének felújítására és védelmére terveztek. Ez a speciális polírozó anyag ideális választás a fényezés megfakult színének visszaállítására, a holografikus karcok maradéktalan eltüntetésére, valamint a mélyebb karcolások átmeneti leplezésére. Így az autó visszanyerheti eredeti tisztaságát és ragyogását.

Használati útmutató lépésről lépésre:

  1. Előkészítés: Gondoskodjon arról, hogy autója teljesen tiszta és száraz legyen a polírozás megkezdése előtt.
  2. Felkészülés: Alaposan rázza fel a flakont, hogy a polírozó anyag összetevői optimálisan összekeveredjenek.
  3. Színegyezés tesztelése: A teljes autón való használat előtt végezzen tesztet egy kevésbé látható területen, hogy biztos legyen a színegyezésben.
  4. Alkalmazás: Egy lágy, tiszta szövet segítségével vigye fel a polírozószert, koncentrálva egy-egy elemre. Körkörös mozdulatokkal dolgozzon, majd növelje a nyomást az optimális hatékonyság érdekében.
  5. Szárítás és fényezés: Várjon, amíg a termék vékony filmréteget képez a felületen, majd egy másik puha, tiszta kendővel polírozza át a fényezést.

A Turtle Wax Color Magic Fehér színpolír 500 ml-es kiszerelésben érhető el, így hosszú távú, megbízható megoldást nyújtva autója fényezésének ápolásához és védelméhez. Ez a termék nemcsak a fényezés színét állítja helyre, hanem kiterjesztett védelmet is biztosít az időjárás okozta károk és egyéb külső behatások ellen, így hosszan tartó fényességet és védelmet garantálva autójának.

 

 

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail