Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Defektjavító spray 450ml Mannol 9906

Defektjavító spray 450ml Mannol 9906
-15 %
Defektjavító spray 450ml Mannol 9906
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Mannol
  • Termékkód: AF12081
  • Mennyiségi egység: darab
2 000Ft
2 350Ft
Nettó ár: 1 575Ft

Defektjavító spray 450ml Mannol 9906

A Mannol Reifen Doctor – egy könnyen használható speciális defektjavító hab spray, mely tömlő nélküli gumiabroncsok defekteinek sürgősségi javítására használható, a kerék szétszerelése nélkül. Az így kapott hab gyorsan és megbízhatóan lezárja az 5 mm átmérőig terjedő minden típusú defektet és szivárgást azáltal, hogy levegővel kölcsönhatásba lépve tartós önvulkanizáló filmet hoz létre. Alkalmazható személygépkocsik, könnyű teherautók és pótkocsik minden gumiabroncsméretére. Nem alkalmazható szálszakadások és hosszú kihasadások esetén, illetve arra sem jó, ha gumiabroncs lecsúszott a felniről.

Tulajdonságok:
- Hosszú ideig aktív állapotban marad a gumiabroncsban, és megakadályozza a légszivárgás előfordulását a jövőben, beleértve az ismételt defekteket is;
- Nem vezet oxidok és rozsda képződéséhez a kerék felületén;
- Nem befolyásolja a kerékkiegyensúlyozást;
- Hidegben nem fagy meg

Alkalmazás:
1. Ha lehetséges, távolítsa el a defekt okát (szeg, önmetsző csavar stb.). Fordítsa le a kereket a defekttel ellentétes irányban, majd teljesen engedje ki a maradék levegőt az abroncsból.
2. Hidegben melegítse fel a palackot + 15°C-nál nem alacsonyabb hőmérsékletre (például meleg kabinban), majd alaposan rázza fel.
3. Tekerje le a szelepsapkát, majd a palackon található csőt csatlakoztassa a gumiabroncson amenetes szelephez.
4. Tartsa függőlegesen a flakont, és fecskendezze be a palackt teljes tartalmát a gumiabroncsba. Egy palack elegendő egy 15'-os kerékt teljes felfújásához.
5. Fújja fel a gumiabroncsot a kívánt nyomásra. Ahhoz, hogy a hab egyenletesen oszlik el az abroncson belül, és megbízhatóan lezárja a defekteket, átlagosan 70 km/h 10-15 km sebességgel kell haladnia.
6. A lehető leghamarabb forduljon a szervizhez szakszerű gumijavítás céljából, addig is rendszeresen ellenőrizze az abroncs légnyomását.

Megjegyzés: Nem használható közvetlen mérő gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszerekben (TPMS).

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail