Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Defektjavító folyadék (kimosható) OE minősítéssel 450ml Osram OTSB450

Defektjavító folyadék (kimosható) OE minősítéssel 450ml Osram OTSB450
Defektjavító folyadék (kimosható) OE minősítéssel 450ml Osram OTSB450
-36 %
Defektjavító folyadék (kimosható) OE minősítéssel 450ml Osram OTSB450
Defektjavító folyadék (kimosható) OE minősítéssel 450ml Osram OTSB450
Defektjavító folyadék (kimosható) OE minősítéssel 450ml Osram OTSB450
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Osram
  • Termékkód: AF102001
  • Mennyiségi egység: darab
8 650Ft
13 500Ft
Nettó ár: 6 811Ft

Defektjavító folyadék (kimosható) OE minősítéssel 450ml Osram OTSB450

Gyári defektjavító pótló

Az OSRAM TYREseal 450 olyan gumiabroncs-tömítő, amely a gyártó eredeti gumiabroncs-tömítő készlete helyett használható. Az OSRAM TYREseal 450 a legújabb gélrészecske technológiával akár 6 mm* nagyságú lyukak tömítését is lehetővé teszi, majd a gumiabroncs az OSRAM TYREinflate 200, 450 vagy 1000 hasonló gumiabroncs-kompresszorral fújható fel újra. Miután a gumiabroncsot az OSRAM TYREseal 450 segítségével megjavította, akár további 200 km-en át is utazhat csereabroncsért egy gumiszervizig vagy gumiabroncs-kereskedőig, vagy – mivel a gumiabroncs-tömítő kimosható – ahelyett, hogy újat vásárolna, inkább tartósan megjavíttassa a gumiabroncsot, így csökkentve a költségeket. A sérült gumiabroncs gyorsan és egyszerűen, szerszámok és emelők nélkül javítható, így akár 10 percen belül újra úton lehet. A tömítőhabokkal szemben az OSRAM tömítőanyagát úgy alkották meg, hogy kompatibilis legyen a jármű gumiabroncsnyomás-figyelő rendszerével (TMPS). A szelepjárat technológiának köszönhetően a szelepbetétet a tömítő használatakor nem kell eltávolítani. Az OSRAM TYREseal 450 a gyártó eredeti gumiabroncs-tömítője helyett használható. Mivel a legtöbb gumiabroncs-tömítőt – az autó tartozékaként szállítottakat is – 5 évente le kell cserélni, az OSRAM TYREseal 450 cserepalackja ideális megoldást jelent a lejárat dátuma után az autó gumiabroncs-tömítőjének cseréjére, és defekt esetén a gumiabroncs tömítésére és az utazás folytatására. Az OSRAM TYREseal 450 és az OSRAM TYREseal KIT olyan OSRAM gumiabroncs-tömítők, amelyek gélrészecske technológiát alkalmaznak a gumiabroncs lyukainak tömítésére, és amelyeket járműgyártók OE szabványainak megfelelően állítanak elő. A termék készletként mint OSRAM TYREseal KIT tömítővel, gumiabroncs-kompresszorral és tárolótáskával, vagy mint OSRAM TYREseal 450 gumiabroncs-tömítő cserepalack kapható. *A gumiabroncs-tömítő nem használható a gumiabroncs oldalfalán keletkezett sérülés javítására.

Használatához kompresszorra van szükség!

Használata nagyon egyszerű! Kevés műszaki érzékkel rendelkező felhasználóknak is ajánlott! Használható -20°C - +60°C-ig
1.  Állítsuk le az autót, húzzuk be a kéziféket
2. Óvatosan csomagoljuk ki a defektjavító folyadékot a csomagolásból.
3. A csomagban található sebességkorlátozó matricát ragasszuk fel a kormánykerék közepére, hogy mindig szem előtt legyen (nyomtalanul eltávolítható).
4. Vegyük ki a kompresszort a táskából, majd hajtogassuk ki a tápkábelt és a levegőkábelt.
5. Alaposan rázzuk fel a defektfolyadékos palackot.
6. Ha a defektes gumiabroncs még nem eresztett le teljesen, akkor mindenképpen eresszük le a kompresszor segítségével, amit úgy tehet meg, hogy a kompresszor levegőkábelét rátekeri a gumiabroncs szelepére és a levegőkábel végén talál egy gombot, ezt megnyomva a keréknyomás azonnal elkezd csökkenni. Eressze le, amíg tudja a kereket.
7. A művelet végeztével tekerje le a szelepről a kompresszor levegőkábelét, majd tekerje rá a defektjavító folyadék szabad csatlakozójára.
8. A defektjavító palackon található kábelt, csatlakoztassa a gumiabroncs szelepére.
9. A kompresszor szivargyújtós csatlakozóval szerelt tápkábelét csatlakoztassa az autó szivargyújtójának csatlakozójába.
10. Indítsa be a járművet (de előtte győzödjön meg arról, hogy ne legyen sebesség fokozatba).
11. A kompresszoron található bekapcsoló gombot (ON/OFF) nyomja meg, vagyis állítsa ON állásba.
12. Fújja fel a gumiabrocsot 2 BAR nyomásig. A nyomásellenőrzést a kompresszoron található mutató segítségével tudja nyomon követni. Ez a művelet nagyjából 10-15 perc alatt befejeződik.
13. A művelet végeztével távolítsa el a levegőkábelt a gumiabroncsból.
14. Induljon el a járművel, tartva a 80Km/óra alatt tempót!
15. Kb. 8 Km távolság elteltével a kompresszor segítségével ellenőrizze a keréknyomást, ha nem csökken, akkor folytathatja útját. Ha a mutató csökkenést mutat, akkor hívjon szállító autót (trailert) 
16. Maximum 200Km-t haladhat a járművel, addig keressen szerelőt.

NAGYON NAGY ELŐNYE A TERMÉKNEK:
TPMS (gumiabroncs-nyomás jeladó) nem teszi tönkre.
A gumiabroncsból könnyedén eltávolítható a vegyszer, így a gumiabroncsot nagy valószínűséggel meg lehet menteni, tehát nem kell kidobni.

 

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail