Menü
Kosár

Láthatlan ablaktörlő szélvédőre 200 ml K2 Vizio K511

Láthatlan ablaktörlő szélvédőre 200 ml K2 Vizio K511
Láthatlan ablaktörlő szélvédőre 200 ml K2 Vizio K511
Láthatlan ablaktörlő szélvédőre 200 ml K2 Vizio K511
Láthatlan ablaktörlő szélvédőre 200 ml K2 Vizio K511
Láthatlan ablaktörlő szélvédőre 200 ml K2 Vizio K511
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
 • Elérhetőség: Készleten
 • Gyártó: K2
 • Termékkód: AF102900
 • Mennyiségi egység: darab
1 990Ft
Nettó ár: 1 567Ft

Láthatlan ablaktörlő szélvédőre 200 ml K2 Vizio K511

A K2 Invisible Wiper egy innovatív folyékony hidrofób bevonat, amely kifejezetten arra tervezték, hogy megkönnyítse a víz elvezetését a szélvédőről esőben történő vezetés közben. Ez a termék egy nanorészecskék alapú védőréteget hoz létre, amelynek köszönhetően a víz taszítva lesz az autó ablakaiból és fényszóróiból. Különlegessége abban rejlik, hogy már 55 km/h-s sebességnél a légáramlás hatására a víz automatikusan elfolyik a szélvédőről, ezáltal javítva a kilátást és növelve a vezetés biztonságát esős időben. A K2 Invisible Wiper alkalmazása rendkívül egyszerű, gyorsan és könnyedén felvihető, így nem igényel szakértelmet vagy bonyolult folyamatot.

Az általa biztosított "láthatatlan ablaktörlő" hatás jelentősen megkönnyíti az utazást minden időjárási körülmények között, lehetővé téve az ablaktörlők számára, hogy hatékonyabban távolítsák el az esőt, havas esőt és a havat. További előnye, hogy nyáron csökkenti a szennyeződések és rovarok megtapadását a szélvédőn, télen pedig segít minimalizálni a fagy és a jégképződés mértékét az üvegfelületeken. A K2 Invisible Wiper sokoldalúságát tovább fokozza, hogy nemcsak szélvédőkön, hanem ablakokon, fényszórókon és tükrökön is alkalmazható.

Összességében a K2 Invisible Wiper egy kiváló választás azok számára, akik egy hatékony, mégis könnyen alkalmazható megoldást keresnek autójuk üvegfelületeinek védelmére és tisztán tartására, függetlenül az időjárási körülményektől.

A K2 Invisible Wiper egy kiemelkedően hatékony egykomponensű termék, amely speciálisan az autóablakok és fényszórók védelmére lett kifejlesztve. A termék jellemzői a következők:

 • Egyszerű Felhordás: Kifejezetten az autóablakokra és fényszórókra tervezve, lehetővé teszi a könnyű és gyors alkalmazást.
 • Hidrofób Bevonat: A termék olyan bevonatot hoz létre, amely hatékonyan taszítja a vizet, így a szélvédőről és az ablakokról az esőcseppek azonnal leperegnek.
 • Légáramlat Által Támogatott Vízelvezetés: Az autó vezetése közben a légáramlat segít az esőcseppek azonnali eltávolításában, így javítva a láthatóságot.
 • Tartós Védelem: A kialakított védőréteg hosszú ideig, akár több héten át is megmarad az üvegfelületeken, folyamatos védelmet nyújtva.
 • Szennyeződés és Dér Csökkentése: Csökkenti az üvegen lerakódott szennyeződés és dér mennyiségét, tovább javítva a vezetési körülményeket.
 • Biztonságos Alkalmazás: A termék nem csak az üveg, hanem a festék és a műanyagok számára is biztonságos, így sokoldalúan alkalmazható az autó különböző részein.

Használata:

A K2 Invisible Wiper alkalmazása egyszerű és hatékony módszer arra, hogy a szélvédőt és egyéb üvegfelületeket víztaszítóvá tegye. Az alábbiakban található a termék használati útmutatója:

 1. Felület Előkészítése: Kezdje azzal, hogy alaposan mossa le és zsírtalanítsa az üvegfelületet. Ez biztosítja, hogy az Invisible Wiper hatékonyan tudjon tapadni a felülethez.

 2. Termék Alkalmazása: Vigye fel az Invisible Wiper-t közvetlenül az üvegre vagy egy mikroszálas kendőre. Ezután körkörös mozdulatokkal oszlassa el egyenletesen az üveg felületén.

 3. Polírozás: Miután a termék megszáradt, távolítsa el a maradékot egy száraz vagy enyhén nedves mikroszálas kendővel. Ezután polírozza a felületet, amíg teljesen átlátszó nem lesz.

 4. Hatás Fokozása: A maximális hatékonyság érdekében 20 perc elteltével vigyen fel egy második réteget. A teljes hatás kialakulása kb. 8 óra elteltével várható.

Kiszerelés: A K2 Invisible Wiper 200 ml-es kiszerelésben kapható, ami elegendő mennyiséget biztosít több alkalmazáshoz.

Az Invisible Wiper ideális megoldás azok számára, akik egy egyszerű, mégis hatékony módszert keresnek az autóüvegek víztaszítóvá tételére, javítva ezzel a vezetés biztonságát és kényelmét esős időben.

 

 

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail