Flat ablaktörlő lapát 35cm-es adapterekkel

Multifunkciós és multiadapteres ablaktörlő lapát, mely a csomagban található adapterek segítségével az autók 98%-ra feltehető. Ár/érték arányban az egyik legjobb ablaktörlő lapát ami a piacon kapható. Manapság a Bosoko az olcsóbb ablaktörlő lapátokból a legismertebb és a legkedveltebb. A termék fényképén jól látszódnak az ablaktörlő karok és a csatlakozók, továbbá az adapterek is. Csak a fényképen lévővel össze kell hasonlítani, hogy melyikre van szükségünk és méretazonosat kell rendelni. Kifejezett autólista nem áll rendelkezésre, ugyanis szinte végtelenségig lehetne sorolni az adapterek miatt.
A BOSOKO multiadapteres flat lapát kiválóan illeszkedik a szélvédőre, így zajtalanul működik élettartama során. A szerkezete kitűnő rugóacélból készült, mely a különböző ívű szélvédőkhöz is illeszkedik, ezáltal garantálva a maximális hatékonyságot. A rozsdamentes acélból készült gerincelemnek köszönhetően a nyomás eloszlása arányosabb és egyenletesebb. A hatékonyságát fokozza, hogy egy időjárás és UV ellenálló gumi, ami nem csak a meleget, hanem a hideget is nagyon jól tűri. Az összes éghajlati övön nagyon jól remekel. Az ablaktörlő lapát teste aerodinamikailag ki van alakítva, így a szél segítéségével fokozza a törlés hatásfokát is.

Kérjük vásárlás előtt győződjön meg, hogy a megfelelő méretről és a csatlakozásról. Esőben történő biztonságos vezetés érdekében ügyeljen rá, hogy az ablaktörlőt helyesen szerelje fel.

A termék TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik: 01 100 095841

Csomag tartalma:

  • 9db ablaktörlő adapter
  • 1db 350 mm-es hajlított ablaktörlő lapát

Ablaktörlő lapát 350 mm (14") + 9 adapter Bosoko multi

  • 1,620 Ft
  • Nettó ár: 1,276 Ft

Kulcsszavak: bosoko, adapteres lapát, olcsó, ablaktörlő, 350 mm, 35cm, flat, hajlított, jó minőségű

Ajánlott termékek

Bitfej készlet  6db-os, tárolóval Handy Tools 10605

Bitfej készlet 6db-os, tárolóval Handy Tools 10605

6db-os bitfej készlet tárolóval a szett tartalma: -6 db 25 mm-es bit -tárolódoboz akasztóval Torx (T): T5, T6, T7...

350 Ft

Teleszkópos szélvédő tisztító cserélhető kendővel 16113

Teleszkópos szélvédő tisztító cserélhető kendővel 16113

Mikroszálas szélvédő tisztító Kifejezettem autó belső szélvédőjének tisztítására lett kifejlesztve ez az eszköz. Hajlékony fejének és állítható nyelének köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyeken i...

1,890 Ft

Kés profi műa. váz 18mm-es pengével Handy Tools 10815

Kés profi műa. váz 18mm-es pengével Handy Tools 10815

Műanyag házas profi sniccer ütésálló műanyag váz csúszásgátló bemarásokkal behúzható/kitolható penge utántölthető tartozék: 1db 18mm-es törhető penge...

100 Ft