AUTOGLYM CABRIO VÁSZONTETŐ TISZTÍTÓ ÉS IMPEGRÁLÓ KÉSZLET

RÉGI NEVÉN CABRIOLET FABRIC HOOD KIT

Tisztítja és védi a szövet, vászon tetőket.

Autoglym Soft Top Cleaner


Tisztítja és felfrissíti a szövet tetők megjelenését. Egy fejlett formulának köszönhetően eltávolítja a koszt, foltokat és légköri szennyeződéseket a természetes és műszálas szövetekből.

Autoglym Soft Top Protector

Impregnálja, védi és megőrzi a szövet tetők megjelenését. Vízhatlanná teszi a szövet tetőket és megelőzi a felületen a szennyeződések lerakódását.
Megjegyzés: Ez a készlet szövet tetők kezelésére használható. Vinyl vagy műanyag tetők tisztítására használjon Autoglym Interior Shampoo-t, ápolására és védelmére Autoglym Vinyl & Rubber Care-t.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Porszívózza ki a tisztítandő felületet. Jól rázza fel a flakont és tesztelje le a szövet színtartósságát egy nem látható területen. Permetezze be a teljes szövetfelületet Soft Top Cleaner-el. Nem kell eláztatni a szövetet a készítménnyel, kerülje a szer üvegre és fényezésre kerülését. A mellékelt szivaccsal dörzsölje át a bepermetezett szövetet. A keletkezett habot hagyja a szövetbe szívódni, mielött leöblítené. Ne használjon öblítésre, magasnyomású mosót. Öblítse át a szövetet amennyire csak lehetséges. Autoglym Aqua Dry-al (műbőr) itassa fel a maradék vizet, de hagyja a tetőt nedvesen. Permetezzen Autoglym Soft Top Protector-t (impregnáló) a megtisztított felületre, akár nyírkosan, a tisztítás után azonnal, akár később szárazon. Kis mennyiségú visszamaradt tisztító hab nem befolyásolja az impregnáló hatékonyságát.
Makacs foltok eltávolítása érdekében ismételje meg a tisztítási folyamatot a problémás területen. Ha szükséges, tartsa nedvesen a tetőt egy éjszakára (pl. egy fóliával letakarva), miután beledolgozta a tisztítószert. Ha foltot szeretne eltávolítani, mindig a folt közepe felé haladjon.
FONTOS. Azonnal törölje le az üvegre és fényezésre permetezett termékeket. Tisztítás után használjon Autoglym Soft Top Protectort, hogy megfelelő védelmet biztosítson a tisztított szövetnek a nedvesség és a szennyeződések ellen.

Használható még hajók, lakókocsik ponyváin, sátrakon stb.

Fagytól védje. 0-40°C között tárolandó. A legjobb eredmény elérése érdekében 12 hónapon belül használja fel a megkezdett flakont.

FIGYELMEZTETÉS:
Gyerekektől elzárva tartandó. Irritálhatja az érzékeny bőrt. Kerülje a bőrrel való tartós érintkezést. Használat után mosson kezet. Tartalmaz: <5% Nem ionos felületaktív anyagok.


Autoglym Soft Top Protector

Impregnálja, védi és megőrzi a szövet tetők megjelenését.
Átlátszó, vízhatlan polimer bevonatot hoz létre, ami megvédi a szövet tetőket a szennyeződésektől és a nedvességtől.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Tisztítsa meg a felületet Autoglym Soft Top Cleaner-el. Jól rázza fel a flakont és tesztelje le a szövet színtartósságát egy nem látható területen. Permetezzen bőségesen a készítményből a tiszta, nedves vagy száraz tetőre. A permet megfelelő fedését könnyebb megfigyelni száraz szöveten. Egy sportkocsi vászontetőjének a kezelése 250ml terméket igényel kezelésenként. Védje az esőtől és ne tegye ki nedves időjárási körülményeknek, amíg teljesen meg nem száradt, lehetőleg egy éjszakán át.
Kerülje a termék üvegre és fényezésre kerülését. Azonnal távolítsa el Autoglym Fast Glass-al (üvegtisztító).
Újrakezelés. Szükség szerint. A legjobb eredmény érdekében, Autoglym Fabric Hood Cleaner (vászontető tisztító) használata után, mindig használja a Autoglym Soft Top Protector-t (impregnáló).
Használható még hajók, lakókocsik ponyváin, sátrakon stb. Fagytól védje.

Készlet tartalma:
1db Autoglym Soft Top Cleaner pumpás spray 500ml
1db Autoglym Soft Top Protector pumpás spray 500ml
1db Tisztító szivacs FIGYELMEZTETÉS:
Gyerekektől elzárva tartandó. Kerülje a permet belégzését, bőrre és szembe kerülését.


Autoglym Convertible Soft Top Clean & Protect Complete Kit (Cabrio tető tisztító)

  • 13,500 Ft
  • Nettó ár: 10,630 Ft

Kulcsszavak: cabrio, tető, impregnáló, tisztító, vászontető, cabriolet, kabrió, kábrió

Ajánlott termékek

Szelepsapka 4db-os raszteres piros 02502

Szelepsapka 4db-os raszteres piros 02502

Piros szelepsapka Alumínium ötvözetből készült sportos szelepsapka, mely nem csak megvédi a szelepet a szennyeződéstől, hanem egyedi külsőt kölcsönöz az autónak. A raszterízalt mintának köszönhetően...

650 Ft

Kesztyű autómosó velúr Lampa37204

Kesztyű autómosó velúr Lampa37204

Velúr kesztyű Szarvasbőr alternatíva. Kifejezetten fényezés szárazólására lett kifejlesztve. Kíméletesen és alaposan távolítja el az autómosás után hátramaradt cseppeket illetve vízfoltokat. Kialakít...

1,390 Ft

Dísztárcsa (16) Wind White 4db-os garnitúra

Dísztárcsa (16) Wind White 4db-os garnitúra

16 colos Wind fehér dísztárcsa szett Nagyon jó minőségű ABS (akrilnitril-butadién-sztirol) műanyagból készült dísztárcsa garnitúra. Felületét dupla lakkréteg védi. Ellenáll a hőnek és a környezeti ha...

6,720 Ft