AUTOGLYM EXTRA FÉNY ÉS VÉDELEM

Magas fényű fényezés szigetelő. Lakk konzerváló szilent. Maximalisták részére.

Az Extra Gloss Protection extra-kemény védőréteget hoz létre a megtisztított, kifényesített fényezésen, meghosszabbítva annak gyönyörű csillogását. Az Extra Gloss Protection, súroló összetevőktől mentes védőbevonat, ami kemény viaszok, gyanta és olajok speciális keveréke. Kivételesen ellenálló a legtöbb környzeti szennyeződés és az időjárási hatásokkal szemben. Használatával egy rendkívül tartós, mély fényű eredmény érhető el. Használható minden típusú autóipari fényezésen. Eg kezelés 2-3 hónapos védelmet biztosít.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Tisztítsa és szárítsa meg a járművet. (Ha szükséges használjon Super Resin Polish-t a fényezés feljavításásra). HASZNÁLAT ELÖTT FELRÁZANDÓ! Tiszta pamut ronggyal, (Autoglym Perfect Finishing Cloth) egyenletesen vigyen föl minimális mennyiséget a felületre. Ne dörzsölje és ne alkalmazzon nagy nyomást. Hagyja a bevonatot teljesen megszáradni (30-60 perc), majd gyengéden fényesítse fel egy tiszta, puha pamutruhával.

Kerülje az érintkezést üveg és festetlen műanyag elemekkel. Üvegről eltávolítható Autoglym Car Glass Polish-al, a műanyag elemekről Autoglym Fast Glass, vagy Autoglym Bumper Care termékekkel.
ÁPOLÁS: Mossa rendszeresen Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner-el.

ÚJRAKEZELÉS:
Amennyiben a felület elveszíti vízlepergető képességét, vagy a megjelenés javítása érdekében. Ha szükséges, kezelje a kopott fényezést Autoglym Super Resin Polsh-al az újrakezelés elött.

TARTÓSSÁG:
A termék tartóssága függ a fényezés tipusától, állagától és a környezeti hatásoktól. Ideális esetben hónapokig védi a fényezést.
Használható autókon, lakókocsikon, motorbicikliken, teherautókon, repülőgépeken, hajókon, üvegszál és króm felületeken.

ÁRTALMAS
FIGYELMEZTETÉS: Gyúlékony. Petróleum származékot tartalmaz. Ártalmas: lenyelése esetén tüdőkárosodást okozhat. Gyerekektől elzárva tartandó. Gyakori használata bőrszárazságot és repedezést okozhat. Lenyelése esetén ne hánytasson: azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a cimkét vagy palackot. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki.


Autoglym Extra Gloss Protection 325ml (Magas fény és vízlepergető réteg)

  • 4,800 Ft
  • Nettó ár: 3,780 Ft

Kulcsszavak: fényezést védő réteg, szuperfényes fényezés, ellenálló fényezés, védőréteg autóra, polír védő, vízlepergető autóra

Ajánlott termékek

Illatosító Dr. Marcus Senso Deluxe Citrus Dream 50ml

Illatosító Dr. Marcus Senso Deluxe Citrus Dream 50ml

Dr. Marcus Senso Deluxe Citrus Dream zselés illatosító A Dr. Marcus által használt fejlett technológiának köszönhetően megalkottunk egy különleges zselés légfrissítőt. A zselés formula és a legkiváló...

1,290 Ft