Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

HB BODY 807 3/3 lépcsős profi polír Seal Polish 200ml

HB BODY 807 3/3 lépcsős profi polír Seal Polish 200ml
HB BODY 807 3/3 lépcsős profi polír Seal Polish 200ml
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: HB Body
  • Termékkód: AF100505
  • Mennyiségi egység: darab
6 850Ft
Nettó ár: 5 394Ft

HB BODY 807 3/3 lépcsős profi polír Seal Polish 200ml

A HB Body Seal Polish egy előkelő minőségű, harmadik lépcsőben használatos finom befejező polírpaszta, amely kifejezetten a fényezés utolsó simításaira lett kifejlesztve, azután, hogy a HB Body 805 és 806-os előkészítő és közepes polírpasztákat már alkalmazta. Ez a termék tökéletes választás a fényezés fényesítésére, a hologramok maradéktalan eltüntetésére és egy hosszan tartó, fényes, valamint vízlepergető hatású felület kialakítására. Alkalmas minden típusú új, valamint régebben festett vagy lakkozott felület kezelésére, feltéve, hogy előzetesen a HB Body 805 és 806-os termékeket már használta.

Használati útmutató lépésről lépésre:

  • Előkészítés: Győződjön meg arról, hogy a felület alaposan megtisztításra került. A legjobb eredmények érdekében a felületnek teljesen tisztának és száraznak kell lennie.
  • Alkalmazás: Egy kis mennyiségű polírpasztát vigyen fel egy mikroszálas kendőre vagy egy hullámos felületű polírszivacsra.
  • Polírozás: Dolgozza be a pasztát finoman a felületbe, győződjön meg arról, hogy egyenletesen terül el.
  • Fényezés: Miután hagyta a pasztát egy rövid ideig megszáradni, használjon egy tiszta, puha kendőt a felület fényesre polírozásához.

A HB Body Seal Polish ideális eszköze annak, hogy autója fényezését a lehető legjobb állapotban konzerválja, megőrizve annak ragyogását és tartósságát. Ez a termék biztosítja, hogy autója fényezése hosszú távon is ellenálljon az időjárás okozta károsodásoknak és a külső behatásoknak.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail